Şimdi Ara

Ultraviyole süpürge kullanan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mite (akar) ve bakteriler için şöyle bi süpürge almayı düşünüyorum. Ne kadar verimlidir bu tür aletler bilen kullanan var mı? Ayrıca virüslere de etkili midir?

• Yataklarda ve kanepelerde maalesef tek sorun mite değil deri ve küfleri bitirmeden mite ve bakteri öldürmeniz işinize yaramayacaktır. Böyle bir durumda ancak güçlü ve elektrikli turbo başlığı olan bir süpürge işe temizlemeniz gerekli düzenli olarak. Ayrıca yatağınızı mümkün olduğunca alez ve ikinci bir pamuklu çarşaf ile korumaya alın tavsiyemdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba , yatak döşeğini ve koltukları normal bir elektrikli süpürge ile süpürün tabi sık periyodlarla. 6 ayda bir döşeğe sabahtan karbonat serpin , 4-5 saat sonra süpürün. Yılda bir iki sefer de deterjanlı suyla silerseniz temizlik sorunu ortadan kalkacaktır. Döşekte çarşaf altında ekstra alez ve yatak koruyucusu da bulundurun. Bunları belli aralıklarla 60 derecede yıkayın. Yani bütün bunlar yapılırsa ultraviyole süpürgeye para vermeye gerek kalmayacaktır diye düşünüyorum.

• Aldınız mı? Eşimin mitelara yüksek derecede alerjisi çıktı bende araştırıyorum şuan ama yorum yok pek

• hayır almadım
  • hepsiburada da şuan 999 TL ve yorumlar da var düşünülebilir bir ürün
  • Bu cihazlardan kullanan var mi hiç? Ben de araştırıyorum fakat net bir şey bulamadım. Normal şarjlı el süpürgesiyle mi süpürsem böyle bir şeyle mi süpürsem..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ufo mu,Seramik ısıtıcı mı??
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bugün Hoover marka aldım. İnanılmaz toz çıktı yorgan ve yastıktan. Alerji durumum için ilerde yazarım

• musetea kullanıcısına yanıt

hocam tavsiye eder misiniz ? bende bu ürünü aldım ama ödemeyi yapmadım daha.

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B014SPNQV2/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1&th=1&utm_source=spydrop

• fotografya kullanıcısına yanıt

ebayde 300-400 dolar fiyatı bu ürünün epey uygun aslında. ben de düşünüyorum. tr'de başka yerde satan da yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earth. -- 14 Kasım 2020; 11:50:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fotografya

hocam tavsiye eder misiniz ? bende bu ürünü aldım ama ödemeyi yapmadım daha.

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B014SPNQV2/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1&th=1&utm_source=spydrop

Ben de burdan aldım. 2 haftada 1 kullanıyorum. Aldığım günden beri ne burun akıntım ne bir boğaz ağrım oldu sabahları.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.