havayi fişekten daha önemlisi aç ayılar dolanıyor kaçamazda,kara saplana saplana koşmaya çalışırken 10 metre gitmeden ayı seni yer
oho ben teferrüçte oturuyorum ulan teleferik başımın üstünden gidiyor.Yani uludağ bize en fazla 150 metre uzakta.
Söylemeden edemiyecegim ayılar çok var afedersin.Gerçek ayılar bazen aç buraya kadar iniyorlar fakat 2 dakika geçmeden mıhlıyorlar pompalılarla.Tavsiyem; Bursaya gittiysen; *Iskender yemeden gitme (1 porsiyon :11,5 ytl ) yanındada şira iç (üzüm suyu) süper oluyor. *Inegöl'e git bir hoylat kaplıcalarında kendine gel. *Çekirge tarihi hamamında yıkan. *Kestane al diycem ama kestane bursada olmasına rağmen çok pahalı başka illerde ucuz nasıl oluyor bilmiyorum. *Kestane şekeri al.(heykelde bir sürü kestane şekeri satıcısı var sakın sokaktan alma...Kafkas,güllüoğlu gibi markalardan al.) *İpek al.(ne işe yarıyorsa artık ) ipeğide kozahandan alabilirsin *Tophaneye git.
uludağda ise ; *Oteller bölgesine kadar çık..Biraz pahalı alan fakat eğlence var orada bir bar var geceleri stand-up gösterisi yapılıyor hemen otellerin sağında ucuzdur bir bira 10 ytl. *Kayak yap fakat öle ortada değil çok çarpışırsın.Kayak satıcılarına sor de çamlık alanını gösterirmisin diye onlar seni boş kayak bölgesine götürürler,istediğin kadar kay. *Gece bir otelde kal.(Fiyatlar değişken fakat gecelik 100-120 ytl kadar bulabilirsin) *Uludağda pek birşey yapamazsın başka.Unutma bursanın ; altıparmak,setbaşı,çekirge bölgesi süper bölgeler başka yerler güzel değil
quote:
Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^
yanında olucak miktara göre herşey yapabilirsin kar motoru kiralamak atv kiralamak örnek gösterilebilir
bu sene var mı bilmiyorum ama audi test sürüşü varsa katıl zevkli oluyor
Snowboard kesinlikle yapmayı dene derdim ama onu yapmıcağını belirtmişsin
öncelikle hepinizin yorumları için teşekkürler
ama sen biraz abartmışsın be abi biz orta halli geçinen bir aileyiz atv kar motoru falan bizi aşar
test sürüşü yok sanırım çıkanlardan duyduğum tek şey turkcell şapka dağıtıyormuş
@ummu ben zaten bursalıyım o dediklerinin hepsini yaptım zaten
@baris195
bunu değerlendiricem ayı görürsem aklıma sen geliceksin
@virtusuft
abi günü birlik gidiceksen git yoksa öğrenciymişsin otel fiyatları 300 tl falan
@hashus1099 o kadar hızlı gideceğimi düşünmüyorum yav ama kendimi yere atacağımdan emin olabilirsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme