Şimdi Ara

ULUDAĞ TIP VS ATATÜRK TIP (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Abi belgelerimi getirebilir misin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Neyi varmıs birader anlatsana Bursa'nın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam eğitim kaliteleri arasındaki farkı bilmem ama şehir bazında Bursa Erzurum'u 10 20 ye katlar yaşanabilirlik, hayat, eğlence, gelişmişlik bakımından. Üniversite çevresi de öğrenci yeridir komple; Erzurum'a göre pahalıdır bir tık tabii. Yukarda bir arkadaş Troll atıyor galiba Bursa ile Erzurumun karşılaştırılması bile hata dümdüz Bursa alır. Her şeyi geçtim -15 -30 derecede kim niye okusun?
  • Meddr M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler gelip gelmemesine göre yazacağım size

• Bursalıyım .

• apostrophe A kullanıcısına yanıt
    Hocam demek istediğim şu bursa çok zorsa o sosyal hayatın zaten bir anlamı kalmıyor ders çalışmaktan 😂 ona rağmen seçilir mi anlamında

• Büyük şehirde çok hasta görülebileceği saçmalığı...

300-400 kişilik mevcut, 4. Sınıfta 4 gruba bölünür genelde, 75-100 kişi hocaların peşine. Ne kadar verimli?

Bizim amacımız pratisyen yetişmek, ben nadir vakaları görsem ne görmesem ne.

Ben nüfusu az olan, hoca öğrenci ilişkileri iyi olan yerleri tavsiye ediyorum

• umuuuut U kullanıcısına yanıt
    hocam uludağ tıpta okuyan 2 arkadaşım var ne yalan söyleyeyim ikisi de çok zorlandığını söyleyip isyan ediyor bi ara şakayla karışık bölümü bırakma esprisi bile yapıyordu bir de çok kalabalık diyorlardı ama şimdi sen Erzuruma gitsen nasıl bir sosyal hayatın olabilecek ki adapte olan Erzurumlular bile soğuktan şikayet ederken sen Bursalı olarak donarsın yani. Erzuruma arkadaşın yanına gitmiştim kışın bir şey yapamadık kapalı alanlarda takıldık yani bir içeri bir dışarı yapınca yaşanan o iğrenç değişim zaten 1 saat koşu yorgunluğu bırakıyor. Ben nefret etmiştim yani.
  • Zor bi versus. Uludağ bursada çok daha güzel bi şehirde, daha fazla hasta görme imkanı da olabilir ancak çok zor. Atatürk ise en köklü tıp fakültelerinden biri. Aynı zamanda uludağ kadar zor olduğunu sanmıyorum. Şehir hayatını önemsemiyorsanız erzurum derim sadece ders çalışmak için iyi ortam.

• beratyldz B kullanıcısına yanıt
    Atatürk de bir örnek buraya

• Ne berbatlığını gördün anlatsana biraz merak ettim 19 yıl yaşamış biri olarak senden de duymak isterim

• hocam yapıştırın ordu tıpı
  • selam ben Ata-tıp'ta okuyorum. Doğru kolay bi üniversite.. ama sosyal hayat tamamen sana bağlı. 4 tane bar var. 2 clup vaar. 3 alışveriş merkezi. Kampüs güzel ve çok büyük. Sen arkadaş ortamını ayarlarsan çok rahat eğlenirsin. Tek problem çok soğuk.

Atatürk Tıp İngilizce okuyorum. Oldukça memlunum. Küçük illerde türkçe okumaktansa büyük bir şehirde ingilizce okumayı tervih ettim. KAMPÜSÜMÜZ ÇOK GÜZEL. Aşırı soğuk ama ona yapabilecek bir şey yok. Eğitim güzel. İnilizce 100-100 ama pek de 100-100 anlatılmıyor. az çok ing var ise kolaylıklaaa halledersin.
    Maketlerimiz bence yeterli ya lablarımız iyi bence. ZAten çok kişi katılmıyor.. Atatürk üni'yi merak edenler için bu sene GÜNCEl bilgilerle video hazırladım.
    Atatürk Üni İngilizce Tıp :
    Gezgin Tıbbiyeliyoutube
    Atatürk Üniversitesi İngilizce Tıp Fakültesi - Türkçe Tıp Fakültesi ile Farkları
    https://www.youtube.com/watch?v=BygoO_sgugA&feature=youtu.be

Atatürk Üni Türkçe-genel tıp- ulaşım-konaklama-akreditasyon-eğitim :
    Gezgin Tıbbiyeliyoutube
    Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hakkında Her Şey - Eğitim, Akreditasyon, Yurt ve Diğer İmkanlar
    https://www.youtube.com/watch?v=dCXGdHLpJXo&feature=youtu.be

Atatürk Üni Kampüs Turu :
    Gezgin Tıbbiyeliyoutube
    Atatürk Üniversitesi - Kampüs Turu
    https://www.youtube.com/watch?v=bWaoPKTp5UA&feature=youtu.be

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.