ULUHAn93 die fake mi yapmışlar küfür atıp adımı kirletio yanlışlık olmasın die açtım konuyu adminler biraz elinizi çabuk tutun da silin şu veleti pls
quote:Orjinalden alıntı: ULUHAn92 ULUHAn93 die fake mi yapmışlar küfür atıp adımı kirletio yanlışlık olmasın die açtım konuyu adminler biraz elinizi çabuk tutun da silin şu veleti pls +1907 Adminler çalışın oturmaya mı geldik Sen olmadığını biliyoruz kardeşim için rahat olsun
her kimse pokemoncrater bolumunu mahvetti.. saka bir yana pokemon bolumunede bır bolum yetkilisi lazım..
quote:Orjinalden alıntı: sNaP_21 her kimse pokemoncrater bolumunu mahvetti.. saka bir yana pokemon bolumunede bır bolum yetkilisi lazım.. eet bu ben olabilirimsaka şaka ama konu dışında 100 yetkili var burda yok
quote:Orjinalden alıntı: ae_TR quote:Orjinalden alıntı: ULUHAn92 ULUHAn93 die fake mi yapmışlar küfür atıp adımı kirletio yanlışlık olmasın die açtım konuyu adminler biraz elinizi çabuk tutun da silin şu veleti pls +1907 Adminler çalışın oturmaya mı geldik Sen olmadığını biliyoruz kardeşim için rahat olsun aynen kardeşim sen değilsin sna güvenioruss
quote:Orjinalden alıntı: c@ner01ss quote:Orjinalden alıntı: ae_TR quote:Orjinalden alıntı: ULUHAn92 ULUHAn93 die fake mi yapmışlar küfür atıp adımı kirletio yanlışlık olmasın die açtım konuyu adminler biraz elinizi çabuk tutun da silin şu veleti pls +1907 Adminler çalışın oturmaya mı geldik Sen olmadığını biliyoruz kardeşim için rahat olsun aynen kardeşim sen değilsin sna güvenioruss İP'den Anlaşılır Zaten !
Kesinlikle özel yetki lazım.çünkü adminer her an haberdar olamıyo.Bi mod lazım hatta en kıdemliler mod olsun