Şimdi Ara

Ulusal Yas İlan EDİLMELİDİR. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
3
Favori
5.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
171 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ne zaman müsait olursan beklerim. pendik kurtköy uygun mudur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • carpenokte kullanıcısına yanıt
    pendik biraz uzak ama yolum düşerse içerim bir bedava çay.
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    beklerim inşallah hocam. işin gücün rasgelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    senin de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Novagate

arapların umurunda değilsek neden ülkeyi araplara sattınız diye dolanıyonuz ortalarda?
    suudi arabistan gazeteci öldürüyor suçlusu ak parti oluyor
    harbiden size bu kafayı yaşattıran kim acaba tuncay opçin, emre uslu, tarık toros, jhonn dündar gibi firari fetöcüleri mi takip ediyorsu napıyorsun.

Alıntıları Göster
    Bir insan neden toprak satın alır avupa ve abdde toprak ve arsa satın alam yapı alma o kadar kolay değil ama türkiyede 250 bin dolar gibi ucuz birşey ha çok geriliyorsan git kafanı gerçekten duvara kırana kadar vur çünkü sen denilenden anlamıyorsun senin ülkene girip bir insan elçilikte ölüyor ise bunun sorumlusu az çok senle de bağlantılıdır.

Fetö ile yatan sizsiniz fetöcüde sizssiniz başa getiren ülkeye sızdıran hatta müdavimliğini yapanda sizsiniz.Konuşmaya hakkın bile yok senin kripto.

• quote:

Orijinalden alıntı: M3lank0lik

Bir insan neden toprak satın alır avupa ve abdde toprak ve arsa satın alam yapı alma o kadar kolay değil ama türkiyede 250 bin dolar gibi ucuz birşey ha çok geriliyorsan git kafanı gerçekten duvara kırana kadar vur çünkü sen denilenden anlamıyorsun senin ülkene girip bir insan elçilikte ölüyor ise bunun sorumlusu az çok senle de bağlantılıdır.

Fetö ile yatan sizsiniz fetöcüde sizssiniz başa getiren ülkeye sızdıran hatta müdavimliğini yapanda sizsiniz.Konuşmaya hakkın bile yok senin kripto.

Alıntıları Göster
    dediklerine cevap verince çaresiz kalıp arap konusundan çıkıp böyle fetöden girip kripto diye suçlayarak kendini rahatlatırsın ancak

elin yahudisinin sosyla medya trolleri size araplara küfür ettirirken onlar havayolarını, manchester kulübünü araplara satıyor, şakır şakır petrol zengini araplarla milyar dolarlık iş tutuyor..
    sen araplara küfür etmeye devam et, senin zihniyet yönetmiyor çok şükür bu ülkeyi, 17 senedir klavyeden konuşursunuz ancak.

suud elçiliğinde gezetci öldürülüyor suçlu ak parti oluyor, senle de tartışıyoruz hata bende..tamam sen haklısın hadi sen klavyeden ülke kurtarmaya devam et bu kafayla 117 sene daha klavyeden ülke yöneteceksin

• quote:

dediklerine cevap verince çaresiz kalıp arap konusundan çıkıp böyle fetöden girip kripto diye suçlayarak kendini rahatlatırsın ancak

elin yahudisinin sosyla medya trolleri size araplara küfür ettirirken onlar havayolarını, manchester kulübünü araplara satıyor, şakır şakır petrol zengini araplarla milyar dolarlık iş tutuyor..
    sen araplara küfür etmeye devam et, senin zihniyet yönetmiyor çok şükür bu ülkeyi, 17 senedir klavyeden konuşursunuz ancak.

suud elçiliğinde gezetci öldürülüyor suçlu ak parti oluyor, senle de tartışıyoruz hata bende..tamam sen haklısın hadi sen klavyeden ülke kurtarmaya devam et bu kafayla 117 sene daha klavyeden ülke yöneteceksin

Alıntıları Göster
    Çaresiz mi kripto.Arapperest sen git bedevilerle oynaş o zaman arapları çok seviyorsan git orada yaşa.O klüplerin ve pek çok yatırımın sahibi yine onları ülkesinde muhafaza edenler yönetim yükümlülüğünü ise araplara bırakıyorlar angarya külfetini tabi anlayana.Yoksa anlaşma iki satılık birşeydir yırtıp atılabilir.

Araplar batının tasmalı kuçu kuçusundan farkı olmayan bir nezihtir.Özellikle vahabi topluluğu hepsi ingilizlerin o bölgeyi uzaktan yönetmek için kendi bünyesindeki okullarda eğitim verip atadığı o yörelerin durumu ile benzeşmeyen bir karaktere sahiptir varolan yasalardan ise kendileri muaftır.

Gelmiş bana arapları savunuyor arabiklerin başındakiler bir kere o yörenin yapısını ve halkını yansıtmıyor para akıttığı müddetçe ve abd batı ile ters düşmedikçe birşey olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 5 Mart 2020; 21:16:19 >

• quote:

Çaresiz mi kripto.Arapperest sen git bedevilerle oynaş o zaman arapları çok seviyorsan git orada yaşa.O klüplerin ve pek çok yatırımın sahibi yine onları ülkesinde muhafaza edenler yönetim yükümlülüğünü ise araplara bırakıyorlar angarya külfetini tabi anlayana.Yoksa anlaşma iki satılık birşeydir yırtıp atılabilir.

Araplar batının tasmalı kuçu kuçusundan farkı olmayan bir nezihtir.Özellikle vahabi topluluğu hepsi ingilizlerin o bölgeyi uzaktan yönetmek için kendi bünyesindeki okullarda eğitim verip atadığı o yörelerin durumu ile benzeşmeyen bir karaktere sahiptir varolan yasalardan ise kendileri muaftır.

Gelmiş bana arapları savunuyor arabiklerin başındakiler bir kere o yörenin yapısını ve halkını yansıtmıyor para akıttığı müddetçe ve abd batı ile ters düşmedikçe birşey olmuyor.

Alıntıları Göster
    Ayynenn öyle,
    çaresiz kaldın konuyu araplardan çevirdin fetöye, şimdide rus sözcülerinin laflarına sığınmışsın bakıyorum
    bundan sonraki mesajın ne megri megri mi, araplar noldu ligi koyalım ligi bi zahmet

• quote:

Alıntıları Göster
    noldu çaresizlikten mesaj değiştirmişsin

• quote:

Ayynenn öyle,
    çaresiz kaldın konuyu araplardan çevirdin fetöye, şimdide rus sözcülerinin laflarına sığınmışsın bakıyorum
    bundan sonraki mesajın ne megri megri mi, araplar noldu ligi koyalım ligi bi zahmet

Alıntıları Göster
    sen ne laftan ne sözden anlıyorsun bir dahada altıntı yapma.

• Rusya da askeri kayıpların nedeni bu anlaşmayı ihlal ettiğin ortaya çıkacak diye askeri ölümlerine razı olmuşsun.

Ama selefi cihadistlere yardım ettiğin ortaya çıktı aynı ışid mevzusundaki gibi.

Ulusal Yas İlan EDİLMELİDİR.
  • quote:

sen ne laftan ne sözden anlıyorsun bir dahada altıntı yapma.

Alıntıları Göster
    konu araplardı, cevap veremedin fetöye çektin, üstüne iftira atıp bana kripto dedin.
    sonra konuyu rusyaya çektin baktın o da olmadı mesaj değiştirdin, sana bi arap dedik ne olduğunu şaşırdın.
  • benden alıntı yapma diyor, iki dakka sonra benden alıntı yapıyor.
    sakin kardeş bi arp konusu açtık dağıttın kendini, biraz sakin ol heyecanlanma.
  • Senin gibi yapmış işte. Niye bozuldun bu kadar?
  • Biz Nerdeyiz Sen Nerdesin? Ben Diyorum Çanakkale Boğazı Sen Diyorsun kentactiz
    Sizin İktidar Olma Şansınız Kaç ?
  • Bir de O Pozda; Trump bir kalemde 100 milyar dolarlık silah sattı araplara, ve 500 milyar dolarlık silah anlaşması yaptı. bizimki o pozu verse cebinden 40 milyar dolar hibe ederdi araplara, İşte sizin anlamak istemediğiniz nokta bu yada işinize gelmeyen, yada size empoze etmeniz için verilen emir bu çünkü sizler kendi özgür iradenizle hareket ettiğinizi sanmıyorum, çünkü adam bugün ak iyidir diyor hüloooo, aynı adam yarın kara iyidir diyor siz yine hüloooo o yüzden size laf anlatmak zor. Siyasi omurga çatlamış malesef.
  • Peki Bu arap neden bizim ülkemizde iş görüyor? Bu gazeteciyi eriten ekip nasıl elini kolunu sallayarak ülkeye giriyor? Giren adamların büyük çoğunluğu asker hiç mi şüphelenilmiyor takip edilmiyor? Bana maval okumayın bu ülkede osmanlı kalesini dinamitle patlatan adam öldüğünde milli yas ilan edenleri, 36 şehit verdiğimizde etmeyenleri Türk olarak kabul ettiremezsin, ki bunu dünyada aklı başında olan kimse etmez.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.