İnşallah istediğin olur.Sen milleti fazla takma.Paşalar gibi oku kendini yetiştirirsin zaten.Ben uludağa tek kötü yorum hocaları zor denildiğini duydum o kadar.Bursa 4. Büyük il.Kampüsü kocaman.Ulaşım olanakları iyi.Emin ola benimde sıralamam 80k larda bende izmir kamu 2. ögr. Tutuyor ama ben yazmıcam.Kampüs ve beldesi kötü diye.Burdan nere çıkarsa yazarsın.Bende yazıcam.
İnşaallah hocam bakalım.. Uludağ,Kocaeli olmadı Sakarya. Bu üçünden biri gelir diye düşünüyorum..
Yalnız aklımı çelen bir soru var. Her ne kadar çok farketmesede ben Uls. İlşk.'i, Kamu'ya göre daha fazla istiyorum.. Uludağ U.İ 72k, Uludağ Kamu 80k, Kocaeli U.İ 88k.. Kocaeli U.İ yi, Uludağ Kamunun önüne alayım mı almayayım mı onu düşünüyorum.. Uludağ Kamu daha yüksek ve üniversitesi daha iyi ama Kocaeli U.İ olması kafamı karıştıyor.. Bakalım yakın zamanda belki değiştiririm belki kalır
Size de başarılar hocam inşaallah sizinde istediğiniz olur..
quote:
Orijinalden alıntı: arslan.kerim
Arkadaşlar konu 2li atışmalara dönüşmüş.Konudan sapmamak lazım:Bende bildiklerimi paylaşmak istiyorum. İlk önce abim bolu ui okuyor.Bölümün iş bulma ihtimali az ama ilgilendiği konular adamın dersi ki benim de öyle.İlk önce işletmeyi boğaziçinde okuyan biri tanıyorum şuan iş arıyor.İş var aslında ama 1000 1500 tl lik işler.Tabi onunda mallığı var.Neyse ablamda marmarada okuyor.Okula genel olarak iyi diyor.Konferans v.s olayları çok iyiymiş.Bende uludağ ua yazıcam büyük ihtimal çünkü sevmediğim iktisat işletmede okuyacağıma derslerden zevk alarak okumak daha mantıklı.Uludağ araştırmamda abimin arkadaşı orda okuyor.Bana gelme dedi.Niye deyince hocaları zor uğraştırıyor dedi.Ama okulun aktiviteleri güzel dedi.Yurtdışı imkanını sağlıyor dedi.Bursa hem Ankara hem İzmir hem İst. hemde Eskişehire yakın.Konferans seminer v.s olduğunda gider gelirsin.Zaten üni çok farklıymış.Sonuç olarak ua konularına örneğin nato,terorızm v.s v.s ilgiliysen birde benim gibi matematiği sevmiyorsan hiç kasma herşeyi halledersin.Emin ol marmara işletme mezunlarının yarısından çoğu 1.000 tl maaşla çalışıyor.Karar senin gel uludağa hem tanışırız orda da :)
Verdim ben de kararı. Uluslararası yazacağım. Uludağ ünv. iyi zaten. Dediğin gibi seminerlere gider gelirim. Okuduğum süre boyunca elimden geleni de yaparım. Sonuç olarak herkes için hayırlısı olsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme