Şimdi Ara

Umarım Aliexpress, Türkiye'yi Kara Listeye Alır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ula sosyal medyada, sağda solda, Aliexpressten ürün alıp, geldiği halde gelmediğini iddia ederek dispute açıp para iadesi alan ve bununla övünen , iyi nane yediğini zanneden ergen hıyartolarla çok sık karşılaşmaya başladım.
    İnş. Ali , Türkiye'yi kara listeye alır da şark kurnazlarının aklı başına gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam sen ne diyorsun? Sana yemin ediyorum şöyle bir vaka ile karşılaştım adam ip kamera almış duvara monte edebilmesi için bir parça eksik ufacık birşey tam 3 kez aynı ürünü tekrar göndermişler ama hep eksik gitmiş o parça adam üzerine para iadesi aldı.Banggood'da yaşanmış inanamadım sonradan tabi musluklar kesilince tüm para iadelerinde sıkılaşmaya gitmişler öyle dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yakup23e

Hocam sen ne diyorsun? Sana yemin ediyorum şöyle bir vaka ile karşılaştım adam ip kamera almış duvara monte edebilmesi için bir parça eksik ufacık birşey tam 3 kez aynı ürünü tekrar göndermişler ama hep eksik gitmiş o parça adam üzerine para iadesi aldı.Banggood'da yaşanmış inanamadım sonradan tabi musluklar kesilince tüm para iadelerinde sıkılaşmaya gitmişler öyle dediler.
    İnsanın kanı bozuk olmayagörsün, her pisliği yapar hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bangood dan cacık bile almam, pahalı ürün alıyorsan değerli müşterisin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.