|
umarım bugun yarın sonuclar aciklanınca bu ben olmam
-
-
yetişkin bir ajker saniyede 10 başlık açar
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-4C95B3F73yetişkin bir ajker saniyede 10 başlık açar
Hocam bu Office ben gulemedim pek, bende mi sorun var?
-
seinfeld izle
-
quote:
Orijinalden alıntı: air raid sirenseinfeld izle
Gülme efekti çok salak bir sey bir de, biliyor musunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 30 Ağustos 2021; 12:39:11 > -
biliyorum da beni hiç rahatsız etmiyor nedense. koskoca seinfeld'i gülme efekti var diye çöpe atma
-
yok hocam bence herkese hitap etmiyor sorun yok sizde :=). siz yinede 1 sezon şans verin öyle karar verin 2-3 bölümle baglanılmıyor bence.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-4C95B3F73yok hocam bence herkese hitap etmiyor sorun yok sizde :=). siz yinede 1 sezon şans verin öyle karar verin 2-3 bölümle baglanılmıyor bence.
2 sezon izledim onu da resepsiyonist tatlı bayanın hatrina. Sitcom sevmiyorum galiba ben.
Friends, HIMYM falan da izleyemedim. Big bant theroy izledim onu da konusu biraz daha farklı olduğu için izleyebildim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 30 Ağustos 2021; 12:45:39 > -
friends bile sarmadıysa sitcom sevmiyorsundur friends en genel izleyiciye hitap eden sitcom
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X