Şimdi Ara

Umarım tarih tekerrür eder

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2000-2001 sezonu, takımın başında yeni göreve başlayan mustafa denizli, ligin 5. haftası beşiktaş karşısında alınan 3-0 hükmen mağlubiyet, sahadaki yabancı sayısı rezaleti, fenerbahçe'nin o sezonki 5 maçta 2. yenilgisi, taraftar ve tüm kamuoyu mustafa denizli'yi istifaya çağırıyor, 5 yıl aradan sonra sezon sonu şampiyon fenerbahçe.

2003-2004 sezonu, takımın başında yeni göreve başlayan daum, ligin daha ilk haftası kadıköy'de istanbulspor'a karşı alınan 3-0 mağlubiyet ve ligin ilk yarısında liderin 7 puan gerisinde 2. sıra sonrası hem daum hem yönetim istifaya çağrılıyor, sezon sonu ve ertesi sezon şampiyon fenerbahçe.

2006-2007 sezonu, 100. yılda takımın başında yeni göreve başlayan zico, şampiyonlar ligi ön elemesinde dinamo kiev'e eleniş ve ligin 8. haftasında kadıköy'de alınan bursaspor mağlubiyeti sonrası tribünler zico istifa diye inliyor, sezon sonu şampiyon fenerbahçe, ertesi sezon cl çeyrek final.

2010-2011 sezonu, takımın başında göreve yeni başlayan aykut kocaman, sezon başında avrupa kupalarında üstüste young boys ve paok'a eleniş, sezon ortasında yeni malatyaspor karşısında kupada alınan mağlubiyet, aykut kocaman'a istifa çağrısı bir yana bir de çuvalla hakaret, sezon sonu şampiyon fenerbahçe, ertesi sezonlarda gelen 2 türkiye kupası ve uefa avrupa ligi'nde yarı final.

2013-2014 sezonu, takımın başında yeni göreve başlayan ersun yanal, diğer tarafta geçmişten hiç ders almayan fenerbahçe taraftarı.

uludağ sözlük

• Guzel bir yazi begendim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende aynı şeyi düşünüyorum. Ama AY'in hedefi GS'ye 4. Yıldızı taktırmamak. O zamanlar bu kadar sıkıntı yoktu. Bizim bu sene kesin şampiyon olmamız lazım. Ersun'la es-es ve arsenal maçlarından sonra yollar ayrılır tabi kötü oyun olursa o iki maçta.

Ben güçlü es ese'e evimizde yenileceğimizi düşünüyorum. İnşallah öyle olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ligde şampiyon olabilirsin önemli olan istikrarlı şekilde kulübü ileriye taşımak, kulübe kurumsal bir yapı haline getirmek. Önemli olan başarıları tesadüften çıkarıp alışagelmiş hale getirmek aynı zamanda futbolculara bağlı olmadan sistemi oturtabilmek, arkadan oyuncu yetiştirebilmek.

15 yıldır bunları yapamayan bir Aziz Yıldırım varken bu sene de istifa sesleri eşliğinde şampiyon olunsa ne olurki? Mustafa Denizli gibi diğer sezon apar topar kovulacaktır Ersun Yanal da... Ya da Zico gibi ya da diğerleri...

Yıl oldu 2013.

Artık günü düşünme zamanı değil büyük düşünme zamanı.
  • Sadece olumlu olanlar yazılmış. Daha geçen sene ilk maç hüsrana uğramadık mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SINAV TARİHİ BİR İHTİMAL
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.