Şimdi Ara

UMD DİSK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşalr ben PSP'yi alınca hafıza kartının içine oyun atacağım ya 3.90 M33 versiyon ya d 4.01 M33 versiyon alacağım.Ama bunun dışında UMD disklerin içine oyun atmayı düşünüyorum kopya oyundan herhhangi bir sorun olurmu birde UMD dsiklere atınca save işi nasıl hallediliyor yani PSP'nin kedni hafızasında kayıtlımı kalıyor .Şimdiden yardımlarınız için teşekkürker.

• 1sorum var umd lere nası bişi yazmayı düşünüosun ve kopya oyunlarının savelerini kendi hafızasına kaydediyor umdlerde ise umd nin üstüne kayıt edio
  • Ya ben yeniyim PSP alıcam yeni yeni şeyler öğreniyorum versiyon meselsini anladım sıra UMD diskte biraz anlatırsan sevinirim.PSP'nin yazılımı hakkındaki bilgileri yeni yeni öğreniyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: worch

1sorum var umd lere nası bişi yazmayı düşünüosun ve kopya oyunlarının savelerini kendi hafızasına kaydediyor umdlerde ise umd nin üstüne kayıt edio

Yanlış.Umd'lerin save dosyalarınıda makina kendi hafızasına kaydediyor.Saved data utility kısmında tüm savelerin duruyor.Oraya bakınca umd oyunlarının savelerini de görebilirsin.

Googledan grafiklerde aratınca umd denilen şey:

Kapak gibi birşeyin içinde bir CD olarak görülüyor değil mi?Biliyorsan özür dilerim ama o kapak gibi olan şeyi CD den çıkartmadan psp ye koymalısın.Ve sadece cd gibi görülen kısım normal bilgisayar cd lerinin 4/1'i kadar falan.O yüzden bilgisayardan umd ye oyun atamazsın malesef.
  • Teşekkürler Lood Google'dan baktım diyelimki orijinal oyun aldığım zaman o üstündeki kapak gibi şeyi çıkarmadan direk PSP'ye koyacağım değilmi.O zaman PSP'nin ona göre girişi vardır.
  • umd diskler orjinaldir ve kimse onlara dokunamaz sadece kopyalabilir onun içinde özel program gerektirir Iso oyunları oynamak için versionun ne olursa olsun sonunda m33 olmalı ve evet psp nin arkasında bölme var direkt onu takaccaksın
  • Teşekkürler arkadaşlar cevaplarımı aldım hayırlısıyla haftaya PSP'de alıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cırık

Teşekkürler Lood Google'dan baktım diyelimki orijinal oyun aldığım zaman o üstündeki kapak gibi şeyi çıkarmadan direk PSP'ye koyacağım değilmi.O zaman PSP'nin ona göre girişi vardır.

Evet aynen öyle kardeşim

Psp nin arkasında tırnakla açmak için bir boşluk var orayı açıp koyacaksın.Makinenin önüne doğru ve daha yuvarlak olan kısmı alta gelecek şekilde koy mutlaka.Girmez ise zorlama.arkadaşım öyle yaparak kırmıştı aleti.Başka bir yerden sokmayı dene.

Not:Lütfen son cümleyi editlemek zorunda bırakmayın beni
  • Ha arkadaşalr yazamyı unutmuşum V3.80 M33-3 ve V33.90 M33 arasında herhangi bir fark varmı sonuçta ikisininde sonunda M33var tüm oyunları çalıştırırmı farklar varsa nelerdir.
  • quote:

Ha arkadaşalr yazamyı unutmuşum V3.80 M33-3 ve V33.90 M33 arasında herhangi bir fark varmı sonuçta ikisininde sonunda M33var tüm oyunları çalıştırırmı farklar varsa nelerdir.

ikiside oyunları çaıştırır benim idealim 3,90 ama farkları vardır ben bilmiyor olabilirim
  • yeni olarak 4.05 cfw çıktı ama ondan başka birde 4.01 m33 var onu yükle tavsiyemdeir
  • Teşekkürler PSPMANYA.Arkadaşlar ben GG'den 4.01'lik versiyonu alıcam link vermek serbest değilse kusura bakmayın.Burada PSP Slim diyor ama koydukları foto fat'ın resmi gönderirlerken bi yanlışlık olabilirmi.Link bu resimde gösterilen FAT ama Slim yazıyor:S
    http://urun.gittigidiyor.com/SIFIR-FUL-PAKET-PSP-SLIM-4-01-M33_W0QQidZZ10393167
  • Satıcıyla konus.Resimdeki fat psp.Fiyatı uygun denebilecek düzeyde.
    quote:

Teşekkürler PSPMANYA.Arkadaşlar ben GG'den 4.01'lik versiyonu alıcam link vermek serbest değilse kusura bakmayın.Burada PSP Slim diyor ama koydukları foto fat'ın resmi gönderirlerken bi yanlışlık olabilirmi.Link bu resimde gösterilen FAT ama Slim yazıyor:S
    http://urun.gittigidiyor.com/SIFIR-FUL-PAKET-PSP-SLIM-4-01-M33_W0QQidZZ10393167

• Evet bende onu farkettim ama yazılar ve başlık Slim diyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pspMANYA

yeni olarak 4.05 cfw çıktı ama ondan başka birde 4.01 m33 var onu yükle tavsiyemdeir

4.05 Custom Firmware çıktı mı?
  • 3.90 m33 -2 Tek geçiyorum !
  • 4.05 custom firmware çıkmadı henüz.
  • Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim.Birşey soracaktım.Psp, hafıza kartından oyun oynarken mi daha hızlı çalışır, yoksa umd diskten oyun oynarken mi daha hızlı çalışır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erensenturk1990 -- 7 Ağustos 2008; 22:37:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: erensenturk1990

Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim.Birşey soracaktım.Psp, hafıza kartından oyun oynarken mi daha hızlı çalışır, yoksa umd diskten oyun oynarken mi daha hızlı çalışır?

umd okuyucusu sabit olduğu için hızda bir değişim olmaz,şiddetli darbeler vs. olmadığı sürece
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wratchet

quote:

Orjinalden alıntı: erensenturk1990

Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim.Birşey soracaktım.Psp, hafıza kartından oyun oynarken mi daha hızlı çalışır, yoksa umd diskten oyun oynarken mi daha hızlı çalışır?

umd okuyucusu sabit olduğu için hızda bir değişim olmaz,şiddetli darbeler vs. olmadığı sürece

evet ama umdye para yetiştirmek ayrı bi dert :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.