Şimdi Ara

UMD VİDEOLAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaslar rapid harıcı nerelerden ındırebılrıız ızleyebılecegımzı demoları ve vıdeoları????
  • elimde spiderman 2 ve 3 var
  • KONUYLA ALAKASIZ BİRŞEY SORACAĞIM, BU PSP'LERDE FİLM SEYREDERKEN GÖRÜNTÜ VE SES EŞ ZAMANLIMI HARAKET EDİYOR YOKSA DİĞER CİHAZLARI GİBİ SES 1,2 SANİYE İLERDENMİ GİDİYOR.
  • valla bende 27 tane umd orjinal film var ama takas düşünmüyorum çoğunu izlemedim daha.
    isimlerinin yazim.
    spiderman
    spiderman 2
    spiderman 3
    hollow man
    gothika
    rent
    hellboy
    pirates of the carrabien the curse of the black pearl
    steamboy
    cowboy bebop
    second in command
    evolution
    charlie's angels
    the detonator
    stuart little 2 (bu umd de türkçe dublaj bile var)
    zathura
    the bone collector
    once upon a time in mexico
    anacondas the hunt for the blood orchid
    black hawk own
    the legend of zorro
    layer cake
    ringers lord of the fans
    robocop
    jerry maguire
    xXx
    coheed and cambria live at the starland ballroom(müzik konseri)

spiderman 3 ve karayip korsanları filmlerinin dışında hepsinde türkçe altyazı var.
    anlayacağınız resmen umd film koleksiyonu yapmışım

• bu arada psp de 720-480 pixellik kalitede film izlemek gerçekten mükemmel...
  • Bu iso umd leri izlemek icin bi program varmi psp de. Yoksa illan bi umd mi olmasi gerekiyor onu gosterip ondan sonrami iso dan aciyoruz ?
  • iso video izleyecekseniz pspyi bilgisayara bağlayıp ISO klasörünün içindeki VIDEO klasörüne iso film dosyasını atın kart orjinalse 6-7 dakikada,sahte ise 15-18 dakika arasında atar.sonra psp yi blgisayardan çıkarın açın ve SELECT tuşuna basıp VIDEO MOUNT seçeneğinden yön tuşlarıyla filmin adına gelin.
    EXIT yapın.film umd video olarak görülecektir.tabi bunun için pspnin içinde oyun ya da demo umdsi olması şart.iyi seyirler
  • quote:

Orjinalden alıntı: leprchaune

iso video izleyecekseniz pspyi bilgisayara bağlayıp ISO klasörünün içindeki VIDEO klasörüne iso film dosyasını atın kart orjinalse 6-7 dakikada,sahte ise 15-18 dakika arasında atar.sonra psp yi blgisayardan çıkarın açın ve SELECT tuşuna basıp VIDEO MOUNT seçeneğinden yön tuşlarıyla filmin adına gelin.
    EXIT yapın.film umd video olarak görülecektir.tabi bunun için pspnin içinde oyun ya da demo umdsi olması şart.iyi seyirler

Son kisma kadar sevicliydim.
  • gittigidiyor.com da demo umdler satılıyor cazip fiyatlara isterseniz bi bakın
  • oyun yada film olmasi sart degil dimi ? İki sekildede iso umd yi izleriz?
    Psp kamera almistim icinden umd si cikmadi. İlk cikanlarda varmis kismete bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 20 Nisan 2008; 11:41:47 >
  • herhangi bir umd olur oyun umdsi film umdsi yada demo umd, hepsi olur yani. iso film görüntüsü gerçekten süper.bence ne yapın edin bir umd bulun internette ucuza kesin kullanılmış umd vardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Black Eye

KONUYLA ALAKASIZ BİRŞEY SORACAĞIM, BU PSP'LERDE FİLM SEYREDERKEN GÖRÜNTÜ VE SES EŞ ZAMANLIMI HARAKET EDİYOR YOKSA DİĞER CİHAZLARI GİBİ SES 1,2 SANİYE İLERDENMİ GİDİYOR.

gerçekten muhteşem. oyun oynarken ekranının bu kadar kaliteli oldugunun farkına varamıyoruz. bi kaç gün once evde bulunan 300 spartalıyı psptye uygun formatta çevirdim ve izledim. ekran gerçekten harika bir görüntü veriyor. seslerde 1'e 1 eşzamanlı

fakat türkçe versiyonu attığımda ses 1 2 değil bi 10 saniye geriden geliyor...

Orjinal dilde izledim, izlediğim flimi tekrar okadar hoşuma gitti yani

piyasada Portable DVD denilen cihazlara 300-400 ytl vereceğinize kesinlikle psp alın derim..

• Harry Potter'in ikinci filmi var bende..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hedo5

quote:

Orjinalden alıntı: Black Eye

KONUYLA ALAKASIZ BİRŞEY SORACAĞIM, BU PSP'LERDE FİLM SEYREDERKEN GÖRÜNTÜ VE SES EŞ ZAMANLIMI HARAKET EDİYOR YOKSA DİĞER CİHAZLARI GİBİ SES 1,2 SANİYE İLERDENMİ GİDİYOR.

gerçekten muhteşem. oyun oynarken ekranının bu kadar kaliteli oldugunun farkına varamıyoruz. bi kaç gün once evde bulunan 300 spartalıyı psptye uygun formatta çevirdim ve izledim. ekran gerçekten harika bir görüntü veriyor. seslerde 1'e 1 eşzamanlı

fakat türkçe versiyonu attığımda ses 1 2 değil bi 10 saniye geriden geliyor...

Orjinal dilde izledim, izlediğim flimi tekrar okadar hoşuma gitti yani

piyasada Portable DVD denilen cihazlara 300-400 ytl vereceğinize kesinlikle psp alın derim..

YANİ TÜRKÇE DUBLAJ YABANCI FİLMİ PSP ÇEVİRDİĞİN ZAMAN SESLER 10 SANİYE KADAR FARK EDİYOR ÖYLEMİ?

• 300 spartalıda öyleydi. tabi bu çevirdigin programa görede değişebilir ben xvidpsp programını kullandım. en iyi convert yapan prgramın bu oldugu söyleniyor, biraz convert süresi fazla. güzel yanı çevirdigi flimler ekranda 16:9 formatında ekrana tam oturuyor.

english sound ile çevirdiğimde sorun yoktu dediğim gibi, turkish i seçtiğimde 10 sn kadar fark oldu.
  • Bu olay için topic açmak istemiyordum ama olay benim için baya ciddiye bindi. saol bilader yardımların için
  • arkadaşlar ben yeni aldım psp yi bunda film nasıl izleniyor hangi türleri destekliyor ben hiçbişey anlamadım umd iso falan nedir bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanjk -- 13 Mayıs 2008; 20:49:45 >
  • Arkadaşlar 3.90 m33 içinde umd video isoları izlemek için umd diske ihtiyacımız var mı? Ben umd disksiz oluyor zannediyordum öyleyse ucuz umd disk nerden bulabiliriz?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.