Şimdi Ara

umi x1 mtk 6577 android 4 4.5inç 1280 * 720 IPS Kapasitif Ekran 8MP WIFI GPS (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
6
Favori
15.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihazın foto kalitesi ve flaş gücü iyi fakat flaşlı foto çekimlerinde flaş ışığı lense yansıyor sanırım ve fotoğrafın sağ tarafı yeşilimsi çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirmisekizli

Cihazın foto kalitesi ve flaş gücü iyi fakat flaşlı foto çekimlerinde flaş ışığı lense yansıyor sanırım ve fotoğrafın sağ tarafı yeşilimsi çıkıyor.

Ben böyle bir durumla karşılaşmadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuher

quote:

Cihazın foto kalitesi ve flaş gücü iyi fakat flaşlı foto çekimlerinde flaş ışığı lense yansıyor sanırım ve fotoğrafın sağ tarafı yeşilimsi çıkıyor.

örnek bir foto koydum. Yakın çekimlerde olmuyor ama uzak çekimlerde oluyor ve baskın bir yeşil renk ortaya çıkıyor fotoda. Ayarlarla ilgili değil.

umi x1 mtk 6577 android 4 4.5inç 1280 * 720 IPS Kapasitif Ekran 8MP WIFI GPS

• arkadaşlar sanalpazarda gördüm bu telefonu yeni ilan açmış çok sattığını ve elinde 1 adet kaldığını söylüyor satıcı ve newman n1de varmı elinde mevcut

http://www.sanalpazar.com/Umi-X1-Mtk6577-1g-Ram-1280x720-Cozunurluk-8mp-326ppi__isp6080582
  • quote:

Orijinalden alıntı: ellegant

arkadaşlar sanalpazarda gördüm bu telefonu yeni ilan açmış çok sattığını ve elinde 1 adet kaldığını söylüyor satıcı ve newman n1de varmı elinde mevcut

http://www.sanalpazar.com/Umi-X1-Mtk6577-1g-Ram-1280x720-Cozunurluk-8mp-326ppi__isp6080582

yedek bataryası ve şarj aleti olmadan alınmaz bu alet ..sureklı yedekte bir batarya lazım...
  • beyler ben su kılıftan alacam ama en az 5 adet alınabılıyor.almak isteyen olursa ben getırteyım paylaşırız :)

http://www.aliexpress.com/item/Wholesale-In-stock-5pcs-lot-UMI-X1-mobile-phone-Flip-ard-slot-Pocket-candy-color/741326098.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guapon -- 28 Ocak 2013; 21:57:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: guapon

quote:

arkadaşlar sanalpazarda gördüm bu telefonu yeni ilan açmış çok sattığını ve elinde 1 adet kaldığını söylüyor satıcı ve newman n1de varmı elinde mevcut

yedek bataryası ve şarj aleti olmadan alınmaz bu alet ..sureklı yedekte bir batarya lazım...

en son paylaşılan Türkçe destekli rom ile 2-3 gün normal kullanımda yetiyor şarjı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andırgalsın -- 29 Ocak 2013; 3:01:36 >

• quote:

quote:

bende kullanıyorum umi x1 yedek bataryaya bence hiç gerek yok lağzım olursada temin edilebiliyor 3gün rahat gidiyor şarjı bence galaxy s3den daha iyi şarjı tavsiye ederim

• quote:

quote:

quote:

bende kullanıyorum umi x1 yedek bataryaya bence hiç gerek yok lağzım olursada temin edilebiliyor 3gün rahat gidiyor şarjı bence galaxy s3den daha iyi şarjı tavsiye ederim

Valla ben telefonla çok haşır neşir oldugum içim 1 gun zor dayanıyor....sadece arama için kullansan tmm...

• bU TELEFONUN PAKETİ ÇOK İNCE KİTAP GİBİ DENMİŞTİ. ANCAK ŞARZ CİHAZI AYRI SANIRIM. GELEN PAKETİN BOYUTLARI NASIL ACABA ŞARZ CİHAZINI kitap gibi görünen paketin yanına mı yerleştiriyorlar. Paketi gelen arkadaşlardan biri cevaplarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bercalan21

bU TELEFONUN PAKETİ ÇOK İNCE KİTAP GİBİ DENMİŞTİ. ANCAK ŞARZ CİHAZI AYRI SANIRIM. GELEN PAKETİN BOYUTLARI NASIL ACABA ŞARZ CİHAZINI kitap gibi görünen paketin yanına mı yerleştiriyorlar. Paketi gelen arkadaşlardan biri cevaplarsa sevinirim.

usb kablosu kutunun içinde geliyor...Şarj aletinin priz kısmı ayrı ufak bir kutunun içinde geliyor....
  • quote:

quote:

nuh hocam gps baglanamıyorum ben ne yapmam lazım?
  • arkadaşlar bana çalışan bir gps.config dosyası atabilecek varmı?
  • telefon güzel de huawei gibi güncelleme işini custom romlara bırakabilir
  • Arkadaşlar benim telefonun ekran renkleri gidip gelmeye başladı.Hani windows kurarsınız ya ekran kartı driverını yüklemediğiniz zaman silik gösterir aynen o şekilde power düğmesinden aç kapa yapınca bazen düzeliyor sonra tekrar bozuluyor.Recovery menüden wipe yapıp bir kaç rom denedim fakat hepsinde aynısını yapıyor.Yardımcı olabilirmisiniz.Teşekkürler.
  • Arkadaşlar gümrük problemleri canımı sıktı artık Umi sini satmak isteyen olursa veya satan birini tanıyan varsa ( Jiayu g3 veya benzeri bir tel de olabilir ) bana pm ile ulaşabilirler.
  • quote:

quote:

quote:

Telefonun Gps anteni KFT marka ise bağlanması lazım. Kapalı alanlarda bağlanmıyor zaten. Açık alanda bağlanır. Yalnız ilk denemede uyduları bulup kitlenmesi biraz zaman alıyor. 5 ile 15 dakika arasında sürebilir. Daha sonra bağlanmalarda hemen bağlanır. Engineer moda girip. YGPS dn uyduları bağlanmayı takip edebilirsin. İlk önce gps i aç. Daha sonra engineer moda girip Location Based Service kısmına gir, orada epo yazan yere girip Epo(IDLE) yazan ikona tıklayıp epo verilerini indirin. Tabi öncesinde wifi veya 3 g bağlantın açık olsun. Veriler indikten sonra YGPS yazan yere tekrar girip uydulara bağlanmasını bekleyin. daha sonra gps i kullnamak istediğinizde ayrıca bu işlemleri yapmaya gerek yoktur. gps i aç bağlan. yapmış olduğumuz işlem ilk aşamada uyduların kordinatlarını bulup gps e çabuk bağlanmak. daha sonra bu işleme gerek yok cihaz gereken verileri kaydetmiş oluyor çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuher -- 7 Şubat 2013; 14:08:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Telefonun Gps anteni KFT marka ise bağlanması lazım. Kapalı alanlarda bağlanmıyor zaten. Açık alanda bağlanır. Yalnız ilk denemede uyduları bulup kitlenmesi biraz zaman alıyor. 5 ile 15 dakika arasında sürebilir. Daha sonra bağlanmalarda hemen bağlanır. Engineer moda girip. YGPS dn uyduları bağlanmayı takip edebilirsin. İlk önce gps i aç. Daha sonra engineer moda girip Location Based Service kısmına gir, orada epo yazan yere girip Epo(IDLE) yazan ikona tıklayıp epo verilerini indirin. Tabi öncesinde wifi veya 3 g bağlantın açık olsun. Veriler indikten sonra YGPS yazan yere tekrar girip uydulara bağlanmasını bekleyin. daha sonra gps i kullnamak istediğinizde ayrıca bu işlemleri yapmaya gerek yoktur. gps i aç bağlan. yapmış olduğumuz işlem ilk aşamada uyduların kordinatlarını bulup gps e çabuk bağlanmak. daha sonra bu işleme gerek yok cihaz gereken verileri kaydetmiş oluyor çünkü.

nuh hocam sizin verdiğiniz türkçe romda ben sıkıntı yaşadım ekranda donmalar kilitlenmeler falan oldu..ekran sapıttı beyaz beyaz çizgiler çıktı şarj yüzdeside %93 te takılı kaldı yukselmıyor.Bende bir tane mui rom buldum %90 oranında türkçe üzerinde apex launcher ver tavsiye ederim...çok güzel bir rom...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guapon -- 7 Şubat 2013; 18:50:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: arbede59

Arkadaşlar benim telefonun ekran renkleri gidip gelmeye başladı.Hani windows kurarsınız ya ekran kartı driverını yüklemediğiniz zaman silik gösterir aynen o şekilde power düğmesinden aç kapa yapınca bazen düzeliyor sonra tekrar bozuluyor.Recovery menüden wipe yapıp bir kaç rom denedim fakat hepsinde aynısını yapıyor.Yardımcı olabilirmisiniz.Teşekkürler.

kullandığın rom ile alakalı cunku aynı durum bendede oldu rom değiştirdim düzeldi.ben mui rom yukledim 4.1.2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guapon -- 7 Şubat 2013; 20:06:02 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

nuh hocam sizin verdiğiniz türkçe romda ben sıkıntı yaşadım ekranda donmalar kilitlenmeler falan oldu..ekran sapıttı beyaz beyaz çizgiler çıktı şarj yüzdeside %93 te takılı kaldı yukselmıyor.Bende bir tane mui rom buldum %90 oranında türkçe üzerinde apex launcher ver tavsiye ederim...çok güzel bir rom...

merhaba, ben 10 gündür kullanıyorum. apex launcher yükledim. hiç bir sıkıntı yaşamadım. ama senin kullandığın romun bağlantısını paylaşırsan denemek isterim.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.