Şimdi Ara

ÜMİDİ KAYBETMEYİN, 1 YIL VUCUT GELİŞTİRME YAPMAK (BEFORE - AFTER) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
134
Cevap
2
Favori
24.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

5 yıl öncesine kadar vücut geliştirme sporu yapan birisi olarak söyleyebilirim ki;
    Vücut geliştirme iyidir, insanın kuvvetini arttırır, görünüşünü düzeltir, sağlığınız olumlu yönde etkilenir, şeker hastalığına yakalanma riskiniz azalır.

Fakat, çok şişirilmiş kaslar hız ve çevikliği engeller, bence iyi değil.
    Demem o ki, insan bu sporla kaslarını çok fazla büyütmeden de kuvvetli olabilir.

Örnek:
    Dünyanın gelmiş geçmiş en büyük dövüş sanatları Kung-Fu üstadı Bruce Lee antrenmanların da kuvvet kazanma amaçlı vücut geliştirme sporu da yapıyordu. Lee' nin vücudunu incelerseniz kaslarının gelişmiş olduğunu, tel tel göründüğünü fakat çok şişirilmemiş olduğunu görürsünüz.
    Buna mukabil o kadar kuvvetliydi ki tek eliyle ve 2 parmağıyla şınav çekebiliyor, 10 cm mesafe den yumrukla adam yıkabiliyordu (Youtube da gerçek videoları var). Bruce Lee 1,65 boyundaydı fakat ezici bir kuvveti vardı. Bu ezici kuvvet Kung-Fu ile birleşince yenilmez bir adam çıktı ortaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 13 Mayıs 2019; 17:41:43 >

• 2.5 senedir yapan birisi olarak steroid vurmuşsun boş konu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    İlk fotoya haykırdım

• Hocam tabiki de şişik kas ama gelişim olması için ağırlık artirman şart felan diyolar.kafam çok karışık.zatenbyeniyim motivasyonum kırılıyor.suan push pull yapıyorum.

Sizin onerebileceginiz bir program var mı?

• Millet incelmek ve zayıflamak için maddi/manevi girmedikleri zahmet kalmıyor, zayıf arkadaşlar ise bundan dert yanıyor. Hayat ne kadar adaletsiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterkame

İlk fotoya haykırdım
    o halimle saklıkent e tırmandım
    turist kızlar işve yapıyordu telesiyej üzerinde

• kayamtky K kullanıcısına yanıt
    çekik gözlü meşhur vücutçu yok
    soya tüketiyorlar
    soya=östrojen

• Hocam sorunlarınızla baş edip kendinizi bir yere kanalize etmeniz sizin için iyi olmuş, sevindim fakat yaşınız ilerledikçe tek geliştirdiğiniz şey kas olmasın. Bir de aman egoya dikkat. Vücut geliştirenlerin ortak sorunu sayılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

1 yılda bir insan bu kadar kas yapamaz sanki vücudun
    şişirilmiş gibi duruyor. Ayrıca bu aldiginız tozlar falan vücuda çok zararlı gerçekten gençliğinize yazık...
    Kim toz diyecek diye okuyordum ben de arkadas küre erken başlamış biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: F E K E L İ

Bende bu sporun içerisindeyim. Keşke bu kadar erken küre girmeseydin. En azından 2-3 yılını bir doldursaydın. (Bu arada steroid diyip burun kıvıran arkadaşlara ithafen: steroid kullanan kişi normal insanlara göre daha ağır antrenman yapmak zorundadır. Yani steroid alıp yatayım kaslarım çıksın diye bir olay yok.)
    ne alaka ? hcde agir calismak zorunda degildr.
    salonda bi cocuk vardi kullaniyordu ben 120kg bench yaparken o lavugn tek yaptigi 50kg bench girmek ve durmadan supersetler dev setler yapmakti hafif kilolarla , ama benden iriydi
    suan gittigim salonda ayni adam 80kg deadlift 100kg benchle hayvan gibi vucudu var

• quote:

Orijinalden alıntı: aslayalansoyleme

ne alaka ? hcde agir calismak zorunda degildr.
    salonda bi cocuk vardi kullaniyordu ben 120kg bench yaparken o lavugn tek yaptigi 50kg bench girmek ve durmadan supersetler dev setler yapmakti hafif kilolarla , ama benden iriydi
    suan gittigim salonda ayni adam 80kg deadlift 100kg benchle hayvan gibi vucudu var

Alıntıları Göster
    Yazdığımı doğru okuduğuna emin misin? Ben en ağır çalışan en iyi gelişir demedim. Steroid kürüne girenler ağır çalışmak zorundadır dedim. Natural sporcular için konuşacak olursak yüksek ağırlık az tekrar yerine düşük ağırlık yüksek tekrar yapılabilir ve duruma göre düşük ağırlıkla çalışan daha çok gelişebilir, daha iri olabilir. Bu genetiğe, beslenmeye, uyku düzenine, antrenmanda hareketlerin doğru formda yapılmasına gibi birçok etkene bağlı olabilir. Yazılanı doğru oku bundan sonra olur mu?

• mrnick M kullanıcısına yanıt
    Hiçbir program ile 11 ayda o vücuda ULAŞILAMAZ! Hocanın gazına gelip stereoid basan bir kurban sadece.
  • yorumlardaki zeka seviyesi beni benden aldı

:( zücüyü jentini özledim.

tek gözlü obama <3 hiç konuşmadık ama seviyorum seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: F E K E L İ

Yazdığımı doğru okuduğuna emin misin? Ben en ağır çalışan en iyi gelişir demedim. Steroid kürüne girenler ağır çalışmak zorundadır dedim. Natural sporcular için konuşacak olursak yüksek ağırlık az tekrar yerine düşük ağırlık yüksek tekrar yapılabilir ve duruma göre düşük ağırlıkla çalışan daha çok gelişebilir, daha iri olabilir. Bu genetiğe, beslenmeye, uyku düzenine, antrenmanda hareketlerin doğru formda yapılmasına gibi birçok etkene bağlı olabilir. Yazılanı doğru oku bundan sonra olur mu?

Alıntıları Göster
    natural biri agir calismadikca yerinde sayar .

• quote:

Orijinalden alıntı: Milfka

Bize ümit kaybetmeyin deme ümit ver.

Nasıl çalıştın ver programı beslenmeyi de bi deneyelim.
    Boy 195 kilo 65
    yaşın kaç dostum, bu boya ınanılmaz zayıfsın. ben 17 yasında 73 kg falandım boy 196ydı o zamanlar

sımdı 112 kg 1.97 ama yas cok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: antrepocu

yaşın kaç dostum, bu boya ınanılmaz zayıfsın. ben 17 yasında 73 kg falandım boy 196ydı o zamanlar

sımdı 112 kg 1.97 ama yas cok :)

Alıntıları Göster
    23 hocam. Ne yapsak olmuyor artık salmış durumdayım.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.