Şimdi Ara

Ümit BlackRider alınır mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yukarıda belirttiğim modelleri 600-700 lira aralığında olanları dediğim gibi bayisinden alabilirsen 600 liraya alırsın.Onları bir araştır görüş fiyat açısından birkaç yerle.
  • Onların bayileri maalesef yok bir bisikletçi var bayileri olabilir fakat orda 60 TL falan daha pahalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fönix0526 F kullanıcısına yanıt
    Daha önce bu konuya mı yoksa farklı bir konuya mı yazdım hatırlamıyorum ama şu görünüş olayını boşverin.Daha pazar günü 95km'lik tura MTB ile katılan arkadaşım şuan yeni bisiklet alacak.Çünkü MTB zaten uzun turlarda yavaş ve yorucu iken sürekli yolda kullanmak bisikletide hırpalıyor ve sürekli fazla enerji harcıyorsunuz.500-600 lira ile MTB almayı düşünüyorsanız bari en iyisini alın, sizi yormayacak olanı alın.İyi bisikletle yorulmadan 15kmyi 45 dk da giderken çelik kadrolu, arka amortisörlü bisikletle yorulacak aynı mesafeyi 1 saatte gitmek arasındaki farkkı düşün.
    İnternetten indirimleri kovalayın o zaman.Geçenlerde Hepsiburada.com bisikletlerde %15 indirim yapmıştı.Başka internet siteleride yapabilir bu gibi indirimler yada kupon bulmaya çalışın.
  • Tamamdır hocam internete kaldık artık belki indirim olana kadarda biraz daha birikmiş olur :)

• Ümit bisiklete De okadar kötü yorumlar gelmiş ki yanaşmak bile istemiyorum hem onu geçtim mirageyi ben hiç beğenmedim bana göre değil.yakisacagini düşünmüyorum ng800 olabilir inceliyicem dusunebilirim :)

bilekraydır kullanıyormusun daha
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.