Şimdi Ara

ümit davala şok olcaksınız!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Eminem'i falan örnek alıyormuş kendine, idolüm falan diyor...
    Bunu demesi antipatimi iyice arttırdı zaten...
  • ya bırak şu Davala'yı ... başka topçu yok mu popçu olcak !!! alla alaaa ..... güldürmeyin adamı ...
  • "Havaaaalııı havaaaalıııı havvuç kafaaalııı" ya benzemesin,kusmak istiyorum artık!
  • ŞOK
  • Çıkış parçasının ismi "cacık" olacakmış....
  • Cacık..

MC Davala...

gördüm rakip takımdan iki hıyarı..

Döndüm vurdum attım çalımı

Hıyarlar bakakaldı anında orda

beklemeden cacık oldu hemen soframda

Yağmur yağdı çaktı şimşek

sen de mi MC oldun eşşooo.........şek
  • VAY canına VAay yıkıldım AMa merak EDiyorum Gende İĞRENÇ Pop müziği SEçmemmiş DOğru müziği seçmiş RAP olarak Ama becerebilecekmi bilmiyorum.
  • Bende duydum haberi rapçiymş kendisi. Zaten Almancı vatandaşlarda bu müziğe ilgi büyük.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Acharad</i>
    <br />Cacık..

MC Davala...

gördüm rakip takımdan iki hıyarı..

Döndüm vurdum attım çalımı

Hıyarlar bakakaldı anında orda

beklemeden cacık oldu hemen soframda

Yağmur yağdı çaktı şimşek

sen de mi MC oldun eşşooo.........şek
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

aahuahauahauh süper
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Naughty</i>
    <br />VAY canına VAay yıkıldım AMa merak EDiyorum Gende İĞRENÇ Pop müziği SEçmemmiş DOğru müziği seçmiş RAP olarak Ama becerebilecekmi bilmiyorum.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    [oo]Doğru müzik Rap miymiş? Bende bu müzikleri gerçekten dinleyen var mı diyodum hayret.[zzz]
    Doğru müzik budur kardeşim[gitar][rockbnd][rockbnd][rockbnd][spr]
  • Dur Bakıyım Klavyeme yaklaşıyım
    Gerek müzik dostum Oyle kafa sallamakla yada nebiliyim deli gib bağırmak müzik değildir Müzik harekettir.Biraz Rap Dİnle
  • bende görmüştüm
  • RAP sux[gitar]
  • Mc_Davala ya adam eminem hayranıyım dedi idolüm dedi :)) antipati manyaa oldum o adama karşı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.