Şimdi Ara

Ümit Karan Milli Takımda Niye Oynamaz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok merak ediyorum.Tarafsız olarak baksak neden oynamıyor ? Adamın uluslararası tecrübesi çok,gol atmasını biliyor üstelikte formda.Ee daha ne ?

• F.Terim Galatasaray'ın başına 2. geçişinden sonra da pek takımda yer bulamıyordu Ümit,sanırım kişisel bir sorun var..Hagi ile de anlaşamamıştı ve B.B.Ankara'ya kiralanmıştı..

Ben T.Direktör olsam nasıl biri olursa olsun ilk 11e koyarım bu adamı,leblebi gibi gol atıyo serefsız..Ankaraspor'da attığı bi rövaşata gol vardı ki akıllara ziyan.
  • Haklısın pek yer bulamıyordu ama Hakan sakatlanınca falan girince ne zaman olursa olsun golunu atıyordu.Bence milli takıma almamak büyük eksiklik
  • Kimin yerine oynatcan ki ?????? Yedeklerde alman ligi nin gol kralı duruyo onu oynatmıyosun ümit i oynatccan
  • yanal hakana terim ümit'e tilt.. olan milli takıma oluyor nedir bu kaprisler çözemiyorum
  • arkadaşlar hatırlarsanız fatih terim in ilk geldiği sezon ilk devre sakattı ve oynamadı ama 2.dönem fatih terimi kurtaran adamdı.bence formu bole devam ederse bence almanyada inşallah onu gorcez
  • quote:

Orjinalden alıntı: Powers

Kimin yerine oynatcan ki ?????? Yedeklerde alman ligi nin gol kralı duruyo onu oynatmıyosun ümit i oynatccan

Alman ligi nin ŞİMDİLİK gol kralı duruyor.Ne malum Ümitin bu sene Türkiye nin gol kralı olmayacağı ? Bence Fatihin yerine düşünülebilir.Çünkü Ümit daha çok uluslararası tecrübeye sahip bir futbolcu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oo forvet Hakan - Ümit mi olacak aman haaa kan çıkar ... antiHakancı Fenerliler bir GS'liye tahammül edemiyor 2 GSli düşünemiyorum

oldu olacak sağa Hasan sola Altan forvete Hakan Ümit onların arkasınada Necatiyi koyalım tam olsun :) bol gol atarız ama bu defansla kaç gol yeriz bilemiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hoobastank

Oo forvet Hakan - Ümit mi olacak aman haaa kan çıkar ... antiHakancı Fenerliler bir GS'liye tahammül edemiyor 2 GSli düşünemiyorum

oldu olacak sağa Hasan sola Altan forvete Hakan Ümit onların arkasınada Necatiyi koyalım tam olsun :) bol gol atarız ama bu defansla kaç gol yeriz bilemiyorum.

çok saçma yorum yapıyosun, hep kötülük hep çekişme içindesin içinizi fesatlık sarmış...

bende sürekli bunu söylüyorum Neden, Ümit Karan oynamıyorda Hakan oynuyor...
    niçin sergen,ümit karan veya ergün, serhat gibi adamlar milli takımda oynatılmadığında hiç kimse sesini çıkarmıyor ama bir hakan şükür kadroya alınmadı diye kıyametler koptu bu kıyametleri koparan senin gibi
    fesat kişiler.....

şimdi kesin diyeceksin ki hakan türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi golcüsü... evet bu doğru ama
    artık avrupada hakan gibi forvetler kalmadı, hakan gibi forvetler avrupa fotbolunda artık yok...
    bunu neden anlamıyorsunuz...
    mesela sergen, ona bakarsan türkiyede onun gibi orta saha adamıda yok , ergün kendi mevkinde
    gelmiş geçmiş en iyi oyuncu ve daha buna bir sürü örnek var ama siz sırf fesatlığınıza,
    milli takım anlayışını GS-FB olayına çevirip ersun yanal gibi bir hocayı kovdurup,
    ortalığı karıştırdınız ve almanya ya gidemezsek eğer veya gedemeseydik bunun tek suçlusu sizsiniz..
    ERSUN YANAL BU TAKIMI BIRAKTIĞINDA UKRANYADAN SONRA EN BÜYÜK ADAY BİZDİK... bunu unutma..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r22 -- 7 Eylül 2005, 23:39:49 >

• quote:

Orjinalden alıntı: r22

quote:

Oo forvet Hakan - Ümit mi olacak aman haaa kan çıkar ... antiHakancı Fenerliler bir GS'liye tahammül edemiyor 2 GSli düşünemiyorum

çok saçma yorum yapıyosun, hep kötülük hep çekişme içindesin içinizi fesatlık sarmış...

niçin sergen,ümit karan veya ergün, serhat gibi adamlar milli takımda oynatılmadığında hiç kimse sesini çıkarmıyor ama bir hakan şükür kadroya alınmadı diye kıyametler koptu bu kıyametleri koparan senin gibi
    fesat kişiler.....

şimdi kesin diyeceksin ki hakan türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi golcüsü... evet bu doğru ama
    artık avrupada hakan gibi forvetler kalmadı, hakan gibi forvetler avrupa fotbolunda artık yok...
    mesela sergen, ona bakarsan türkiyede onun gibi orta saha adamıda yok , ergün kendi mevkinde
    gelmiş geçmiş en iyi oyuncu ve daha buna bir sürü örnek var ama siz sırf fesatlığınıza,
    milli takım anlayışını GS-FB olayına çevirip ersun yanal gibi bir hocayı kovdurup,
    ortalığı karıştırdınız ve almanya ya gidemezsek eğer veya gedemeseydik bunun tek suçlusu sizsiniz..
    ERSUN YANAL BU TAKIMI BIRAKTIĞINA UKRANYADAN SONRA EN BÜYÜK ADAY BİZDİK... bunu unutma..

imzamı koyuyorum aynen.

• quote:

quote:

fesat kişiler.....

ERSUN YANAL BU TAKIMI BIRAKTIĞINA UKRANYADAN SONRA EN BÜYÜK ADAY BİZDİK... bunu unutma..

Aday bizdik ama sıralamadaki 3. takımın 1 maçı eksikti ve aramızda TAM 1 puan vardı sende bunu unutma

• Hehe yazan r22 imzasını atanda futbol prof. (!) fuzbing :)

hele şu yorum yokmu
    quote:

GS-FB olayına çevirip ersun yanal gibi bir hocayı kovdurup,

hey yavrum hey yoruma bakın hizaya gelin.

T.D. Ersun Yanal
    Türkiye 1 - 1 Gürcistan (Kendi evinde 2 puan kayıp)
    Yunanistan 0 - 0 Türkiye
    Danimarka 1 - 1 Türkiye (30' itibaren rakip 10 kişi)
    Turkiye 0 - 3 Ukrayna (Kendi evinde +3, 5 puan kayıp)
    Turkiye 0 - 0 Yunanistan (Kendi evinde +2, 7 puan kayıp)

T.D. Fatih Terim
    Türkiye 2 - 2 Danimarka
    Ukrayna 0 - 1 Türkiye

Sen Ersun zamanında kendi evinde " 7 " puan kaybet grubunda çekiştiğin Ukraynaya kendi evinde yenil, Yunanistanı içerde dışarda yeneme hatta bir gol bile atama nerdeyse oyunun başından beri 10 kişi olan Danimarkayı yeneme ondan sonra Almayaya gitmeyi hayal et.

Ersun zamanında oynadığımız 4 büyük ve kritik maçta galibiyetimiz yok ve tek gol atmışız artı bir maçta da içerde yenilmişiz. Fatih Terimli zamanda iki büyük maçta 3 gol attık bir beraberlik aldık bir de galibiyet.

Ersunlu en Büyük Aday'a bak vay beeee ????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoobastank -- 7 Eylül 2005, 23:56:28 >

• Hala Ersun diyenler oluyor ya deli oluyorum..
    Gözleri kör olmuş hiçbir şeyi göremiyorlar..
  • quote:

Hehe yazan r22 imzasını atanda futbol prof. (!) fuzbing :)

hele şu yorum yokmu
    quote:

GS-FB olayına çevirip ersun yanal gibi bir hocayı kovdurup,

hey yavrum hey yoruma bakın hizaya gelin.

T.D. Ersun Yanal
    Yunanistan 0 - 0 Türkiye

T.D. Fatih Terim
    Türkiye 2 - 2 Danimarka
    Ukrayna 0 - 1 Türkiye

Sen Ersun zamanında kendi evinde " 7 " puan kaybet grubunda çekiştiğin Ukraynaya kendi evinde yenil, Yunanistanı içerde dışarda yeneme hatta bir gol bile atama nerdeyse oyunun başından beri 10 kişi olan Danimarkayı yeneme ondan sonra Almayaya gitmeyi hayal et.

Ersun zamanında oynadığımız 4 büyük ve kritik maçta galibiyetimiz yok ve tek gol atmışız artı bir maçta da içerde yenilmişiz. Fatih Terimli zamanda iki büyük maçta 3 gol attık bir beraberlik aldık bir de galibiyet.

Ersunlu en Büyük Aday'a bak vay beeee ????

ya sen zaten sabit fikirli bir adamsın... kara, ak diye bilecek bir yüze sahipsin o yüzden fazla
    yormam kendimi...

senin yaptığın yoruma göre bende bunu derim o zaman Ersun Yanal da danimarkayı burda yenerdi o zaman...Niye fatih TERİM yenemedi niye hakan oynuyoda gol atamıyo he...
    senin yazılara ancak böyle cevaplar verilir, çünkü senin futbol anlayışın bu....

KOKO seni zaten takan yok sen hiç zıplama, sen git birazda FB haberi yap...

• quote:

ya sen zaten sabit fikirli bir adamsın... kara, ak diye bilecek bir yüze sahipsin o yüzden fazla
    yormam kendimi...

senin yaptığın yoruma göre bende bunu derim o zaman Ersun Yanal da danimarkayı burda yenerdi o zaman...Niye fatih TERİM yenemedi niye hakan oynuyoda gol atamıyo he...
    senin yazılara ancak böyle cevaplar verilir, çünkü senin futbol anlayışın bu....

KOKO seni zaten takan yok sen hiç zıplama, sen git birazda FB haberi yap...

Sen kimsin??
    Beni taksan ne olur takmasan ne olur??

Şu grupta Ersun Yanal herhangi bir maça (Kazakistan da dahil) 12 eksikle çıksaydı ne olurdu çok merak ediyorum..
    Ersun Yanal'la tam kadro Türk Milli Takımı 60 dakika 10 kişi oynayan Danimarka'yı yenemiyor;
    Fatih Terim'le 11 eksiği bulunan Türk Milli Takımı Danimarka'yı uzatmalarda yediği bir golle elinden kaçırıyor..
    Gözünüz kör olmuş..
    Hiçbir şey görmüyorsunuz..

Bu arada ben fb hakkında haber yapmam merak etme 1 yıla yakın zamandır bu forumdayım fb hakkında açtığım topic sayısı bir elin parmaklarını geçmez..
    Sen benim 1 yılda açtığım kadar topici 4 günde açan insanlara bak biraz..

• Fatih Terim bilir işini. Fbli arkadaşlar kampanya düzenlesinler nasılsa çoğu Daumu sevmiyor Ersun Yanal' ı istesinler başlarına. Terim bu dandik ötesi kadroya rağmen bu puanları almayı bildi. Eğer danimarkayı yenseydik Ukrayna garantileyemeyecekti belkide. Ümit Karan meselesine gelirsek bana göre Ü.Karan Fatih Tekke' den daha vasıflı golcü. Daha girişken ve gol yüzdesi daha yüksek. Ama adam bir tutulmadı gitti anlamak mümkün değil. H.Şükür' e hala laf edenler var anlamıyorum. H.Şükür başka ülke milli takımında olsa adamlar her daim oynatırlardı. Biz elimizde ki değerlerin farkına varamıyoruz maaelesef. Futbol yalnız hücumda ki adamların gol katkılarıyla bitmiyor. Futbol koşmak mücadele etmek rakibe alan bırakmamaktır. H.Şükür bunu son yıllara nazaran az yapsa da hala birçok forvetten kat kat iyi yapıyor. Yüksek topları adamların ayağına indirmesini biliyor. Sırtı kaleye dönük asistler yapıyor. Ama ne oluyor arada gol kaçırıyor millet çıldırıyor. H.Şükür gibi bu yaşında bile çok yönlü futboluyla göz dolduran adamlara ihtiyacı var bu memeleketin. Futbol kalitemiz maalesef çok düştü düşecekte. Bunun sebebi eyyamcı hakemler taraflı medya ve futboldan zerre kadar anlamayan hara gürele kavga etmesini bilen holiganlar topluluğudur.

• ersun yanal ile terim kıyaslamaz
    TARİMİ AMAN KURTAR BİZİ BABA DİYE APAR TOPAR GETİRDİK.. GElir gelmez 2 tane tarihi maça çıktı ve birinde kılpayı galibiyeti kaçırdı dierinde deplasman gaibiyeti
    ADAM TAKIMINDA 11 SAKAT ERSUNUn ..ÖTÜNÜ TOPARLAMAYA ÇALIŞIO
    ersun hazır takımı bu hake soktu[:-]
  • quote:

yormam kendimi...

karaya ak diyorsam baya nezaket sahibi biriymişim... çünkü genelde kara kötüyü ak iyiyi temsil eder... ama sizin gibiler aka kara diyorsunuz ...

Ersun'un malları meydanda
    Yunanistan 0 - 0 Türkiye

hesap kitap yukardaki gibi...

quote:

Ersun o kafayla o eksik kadro ile Danimarkayı biraz zor yenerdi. Yukarda verdim işte Ersun'un karnesini. Bir laf vardır "Olcak dana mokundan belli olur" diye... Ersun'un geçmişteki 4 kritik maçı zaten bu Danimarka maçına ışık tutmaktadır. Neyse lafı uzatmaya gerek futboldan ne kadar anladığınız meydanda üyelik beleş yazmak sertbest olunca anlayanda anlamayanda yazıyor işte...

• Bu tartışmalara son nokta Kabullenin Artık Ersun un Başarısızlığını olur

Ümit karan niye oynamıyo yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: baldaSSare

F.Terim Galatasaray'ın başına 2. geçişinden sonra da pek takımda yer bulamıyordu Ümit,sanırım kişisel bir sorun var..Hagi ile de anlaşamamıştı ve B.B.Ankara'ya kiralanmıştı..

Ben T.Direktör olsam nasıl biri olursa olsun ilk 11e koyarım bu adamı,leblebi gibi gol atıyo serefsız..Ankaraspor'da attığı bi rövaşata gol vardı ki akıllara ziyan.

doğru söze ne denir
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.