Bazı gazetelerde Kaptanımız Ümit Özat’a PSV Eindhoven takımından transfer teklifi geldiği yolunda haberler yayınlanmıştır.
PSV Eindhoven’den Kulubümüze ulaşan resmi tekliften hemen sonra yöneticilerimiz Kaptanımız Ümit Özat ile görüşmüş ve oyuncumuzun düşüncelerini öğrenmiştir.
Profesyonel Futbol Takımımızın bugüne kadar aldığı başarılarda önemli görevler üstlenen Kaptanımız Ümit Özat, PSV Eindhoven’ın teklifinin Fenerbahçeli bir oyuncu için gurur verici olduğunu ancak Fenerbahçe’den ayrılmayı düşünmediğini ve daha büyük başarılar yaşamak için Fenerbahçe’de bulunduğunu ifade etmiştir. Yönetim Kurulumuz, PSV Eindhoven’ın kulubümüze gönderdiği transfer teklifine cevap olarak adı geçen kulübe; kaptanımızı bırakmak niyetinde olmadığımızı ve oyuncumuzun da tercihini Fenerbahçe’den yana kullandığını içeren bir teşekkür mektubu göndermiştir.
yaw bende izledim tv de spor haberlerinde ama pek inandırıcı gelmedi. ne özelliği varda istemişler hayret doğrusu
boumayı sattılar ya ondan istediler herhalde ama bence ümit çok iyi bir futbolcu değil.iyi ama yeterince koşmuyor sol ayağı zayıf ama kaptan olması onu büyütüyor
quote:
Orjinalden alıntı: CurvA
Bazı gazetelerde Kaptanımız Ümit Özat’a PSV Eindhoven takımından transfer teklifi geldiği yolunda haberler yayınlanmıştır.
PSV Eindhoven’den Kulubümüze ulaşan resmi tekliften hemen sonra yöneticilerimiz Kaptanımız Ümit Özat ile görüşmüş ve oyuncumuzun düşüncelerini öğrenmiştir.
Profesyonel Futbol Takımımızın bugüne kadar aldığı başarılarda önemli görevler üstlenen Kaptanımız Ümit Özat, PSV Eindhoven’ın teklifinin Fenerbahçeli bir oyuncu için gurur verici olduğunu ancak Fenerbahçe’den ayrılmayı düşünmediğini ve daha büyük başarılar yaşamak için Fenerbahçe’de bulunduğunu ifade etmiştir. Yönetim Kurulumuz, PSV Eindhoven’ın kulubümüze gönderdiği transfer teklifine cevap olarak adı geçen kulübe; kaptanımızı bırakmak niyetinde olmadığımızı ve oyuncumuzun da tercihini Fenerbahçe’den yana kullandığını içeren bir teşekkür mektubu göndermiştir.
Spor kamuoyuna duyurulur.
Fenerbahçe Spor Kulubü
Yönetim Kurulu
tüh... Ümit'in maçlarda neden "ukala" bir oyun sergiledigi belli oldu..
Bende pek anlayamadım.Aslında son zamanlarda pek formda da değil ama.
psv referans olarak van hooijdonk'a baswurmus, belki onunla konustuktan sonra bu transfere karar vermislerdir...
hooijdonk; nereye koysaniz oynar tam bi profesyonel falan demis...
quote:
Orjinalden alıntı: r7bertpires
psv referans olarak van hooijdonk'a baswurmus, belki onunla konustuktan sonra bu transfere karar vermislerdir...
hooijdonk
psv ye kazık atmaya çalışıyo bnce
tamamen taktiksel bişey gibi...rakip takıma nifak tohumları atıyorlar...
Tamamen katılıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: irish
quote:
Orjinalden alıntı: r7bertpires
hooijdonk
psv ye kazık atmaya çalışıyo bnce
tamamen taktiksel bişey gibi...rakip takıma nifak tohumları atıyorlar...
keşke bu kazmayı kakalasak psv ye
Bence satmasak daha iyi.Yine arada bir işe yarıyor.Ümite kadar satılması gereken çok adam var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme