2028 Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimini belediye seçimi ile karıştırmayın,CHP yönetimi Mansur Başkan ile Ekrem Başkandan birini aday göstersin oy verelim,Milletvekili seçiminde CHP'ye neden oy verecekmişim,Yetersiz muhalefet yapmaktan başka ne yapıyorlar,Mecliste olmayan Zafer Partisi Ana muhalefet partisi görevini üslenmiş,elinden gelince çalışıyor. Unutmayın 22 yıldır Oylar bölünmesin diye yapılan propaganda Deniz Baykal ve Kemal Kılıçdaroğlunu CHP başkanı koltuğunda tutmaktan başka işe yaramadı. |
Ümit Özdağ! Bu Sığınmacı ve Kaçaklar Nerede? (2. sayfa)
-
-
İyi tamam sen bilirsin.Yapcak birşey yok 2028 de gene Akp den devam olur asıl başka bir sonuç beklemek ahmaklık değilde ne.Sinan Oğan cehenmemin kapılarını kapatacakdı sözde kendine Cennet açtı.Keyfiniz bilir ben bütün gençlere anlatmaya çalışıyorum bunu aklınızı başınız toplayın die.Bana birtanesi abi çok haklı çıktın keşe Sinan Oğana vermeseydim çok pişmanım dedi.Bu Ülke bunlardan iyisi yok bunlar en iyisi diğen yaşlı moruklardan çok çekdi.Şimdi gençleri çekmek için uğraşıyorlar.Görücükseniz 2028 seçimlerinde Sinan Oğan gibi kaçtane çıkıcam bana oy verin dien.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Millet yetki vermedikten sonra ne yapabilir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Zafer Partisi geçenlerde Çanakkale'de kendi imkanlarıyla iki-üç gün sürecek bir 'gençlik' kampı yaptı.Geçen yılda aynı kampı yapmıştı.Daha sonra Cumhuriyetin 100.yılından dolayı 'İstiklal yolu' olarak bilinen İnebolu-Ankara arasındaki yolu yürümüşlerdi.
Kısacası adamlar ellerinden geldiği kadarıyla sahada var olmaya çalışıyorlar.Peki CHP ne yapıyor?
Sadece şunu sormak istiyorum.CHP,Cumhuriyetin 100.yılında ne gibi etkinliklere imza attı?
Malumların tutumundan ayrıca bahsetmeye gerek yok.Neredeyse Cumhuriyetin 100.yılı kutlamalarını 'Filistini' bahane ederek iptal edeceklerdi.Zaten Dünya'da hiçbir ülke yoktur ki böyle tarihsel dönüm yıllarını bu kadar 'ruhsuz' kutlayabilsin.Sadece 1998'de Cumhuriyetin 75.yılı nedeniyle yapılan kutlamalar ile 100.yıl kutlamalarını karşılaştırın aradaki 'sönüklük' durumunu daha net anlayacaksınızdır.
Peki CHP elindeki belediyeler ve İl/İlçe örgütlenme gücü ile neden Cumhuriyetin 100.yılını güçlü olduğu yerlerde 'coşkuyla' kutlanmasını sağlamadı?Şuan CHP'nin hem İlçede hem de İl genelinde güçlü olduğu bir şehirde yaşıyorum.Bu durum geçen sene çok dikkatimi çekmişti.29 Ekim haftasına gelinceye kadar neredeyse Cumhuriyetin 100.yılını kutlayacağımız aklımdan çıkıp gitmişti.
Bu durum sadece Cumhuriyetin 100.yılı için sınırlı olmadı.Türkiye Cumhuriyeti için tüm tarihsel öneme sahip yıllar çok sönük ve ruhsuz geçirildi.2019,2020,2021 ve 2022 bizim 1919,1920,1921 ve 1922 yıllarının yani Milli Mücadele yıllarının 100.yıl dönümleri olmasına rağmen 100.yıla yakışır şekilde ne kutlandı ne de anıldı.Doğru dürüst hiçbir etkinlik bile yapılmadı.Tuhaftır ki buna CHP belediyeleri de ortak oldu.
Kısacası karşımızda devletten aldığı maddi gücü ve İl/İlçe teşkilatlanma gücünü doğru dürüst kullanmayan bir 'ana muhalefet' var.
Bazen bu maddi güç ve İl/İlçe teşkilatlanma gücü ZP'de olsaydı neler değişirdi diye düşünürüm.
Herhalde akşam vakti ışıkları aç kapa eyleminden daha ses getiren işlere imza atarlardı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 12 Ağustos 2024; 14:14:29 >
-
Özgür Özel'i savunanlar bu Özgür'ün Kılıçdaroğlu'nun yanında kaç yıldır yancılık görevinde bulunduğunu unutuyorlar mı? Bilmiyorlarsa öğretelim unutuyorlarsa da hatırlatalım
-
Hayır. Mansura kürtler oy vermezdi. Onlar senin gibi düşünenlerden kalabalık. Siz bayağı azınlıksınız. Toplasak çıkarsak alacağınız oy %7.
Seçim bitip kaybedildiğine göre kimin nereye geçeceği önemsizdir.
-
Gereksiz bir tartışmaya girmeye gerek yok,Biz değil oy oranları konuşsun.
-
özgür özel ile aynı sınıfta olsak sınıf başkanlığından oy vermem
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X