Şimdi Ara

Ümraniye'de fiber internet? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
6.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bence 2020 yılında planlamasını yaparlar... 2025 belki...
  • ümraniyeli internetzedeler olarak hala tık yok. turknetten 14mb alıyordum 2 aydır 1mb zor görüyorum turktelekom bilerek hatlara bakmıyor herhalde kendi aboneleri dışında. fiber gelsede kurtulsak şu derttten. sözde yılsonu akn kalkacak zaten hız yok kalksa ne olur bizler için
  • Ümraniye atatürk mahallesinde belediyenin hemen alt sokağında oturuyorum evimin hemen önünde fiber kutusu var geçen gün yan binaya kabloyu çektiler bugün ise bizim binanın girişine kadar kablo çektiler ancak henüz kutu falan koyulmadı binaya üstelik evimizin altında internet kafe olmasına rağmen henüz hallolmuş değil bu iş bekleyip göreceğiz. Bu arada fiber adı altına hiper internet veriyorlar hiperi destekliyormuş burası ne tür bir fark var pekte bir bilgim yok :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sivaslı-58

Ümraniye İstiklal Mah.oturuyorum Türk telekom yaklasik 5 6 ay önce sokağımıza saha dolabi koydu.Ama henüz daha açılmadı malesef bakalim bekleyip görcez
    ekim ayından itibaren parça parça aktif etmeye başladılar, aralık ve ocakta tamamen santralle bağımızı koparmış oluruz, başka bir konuya daha yazdım. santral taşındıgı için geldi o kutular. bize daha iyi hizmet getirmek icin falan gibi bir düşünceye kapılmayın :D

konuyu acalı 9 sene olmus yav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi take a minute -- 21 Kasım 2018; 3:6:13 >
  • take a minute T kullanıcısına yanıt
    Çok yavaşlar başka yerlerde saha dolapları 1 2 aya açılıyor.Bizimkiler nerdeyse senesini doldurcak hayla ilerleme yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sivaslı-58

Çok yavaşlar başka yerlerde saha dolapları 1 2 aya açılıyor.Bizimkiler nerdeyse senesini doldurcak hayla ilerleme yok.
    Artık var

Sonunda be oh.

• Konuyu canlandıralım.

Superonline hizmeti alıyorum yaklaşık 7 yıldır. Ama 15 gün faturayı geçirdiğim için 40 lira faturaya yansıttılar 2 seferdir. Çakmak Mah. tarafında oturuyorum, superonline dışında var mıdır güzel fiber internet hizmeti sağlayan?

Not: Bulunduğum apartmana superonline fiber hız veriyor, ilk taşındığımda TT vardı, hız 2-3 mb var yok arasındaydı. Sonradan öğrendim ki bizim mahalleye fiber getiren Superonline imiş... TT hatlara bakmıyor kontrole bile gelmemişti o zamanlar.
  • Oooo nostaljik konu.

Ya ne güzel zamanlardı değil mi, İkea ve Meydan avm civarında müstakil bahçeli evler vardı. Meydan avm tarafından çakmak tarafına inerken bahçeli evlerin meyve ağaçlarından koparırdı herkes elmaları. Sahibi de babacan bir insandı, kimseye elmalarını alıyor diye laf söylediğini hatırlamıyorum. Bahsettiğim yerden düz devam edince karşına Renault çıkardı, karşısında ev yemekleri yapan bir yer vardı halen duruyor mu bilmiyorum uzun süredir gitmedim.

Bahsettiğim sokaklardan birine cami yapılmış, o müstakil evler yıkılmış yerine yüksek binalar yapılmış. Bir de az aşağıda dövme yapan bir dükkan vardı duruyorsa halen eğer.

Ah ah nostaljik konu görünce her şey gözümde canlandı birden bire.

• aynı hatta vodafone - millenicom - dsmart alabilirsin (tsol un üstünden verebiliyorlar)
  • yıl 2020 ve hala fiber internet hatta vdsl2 bile YOK!
  • power-pc P kullanıcısına yanıt

5 yıl oldu halen bazı bölgelerde yok,inşallah yakın zamanda kavuşmak dileğiyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.