Şimdi Ara

Umut Bulut Kap da (Ana Konu) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Umarım maksimum 2,5 milyon euro falan veririz. Ayrıca Melo'yuda bi bildirselerde rahatlasak...
  • Türkiye'de iş yapar. Ya Necati ya Umut olmasını istiyordum ben. Umut oldu.
  • süper kupa maında oynasın yine yeter 2 gol 1 de penaltı yaptırsın gerekirse yatsın bütün sene
  • necati veya umut olsun

umut en fazla 2.5 eder yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çabuk Fenerbahçe görmeden..
  • Çok sevmem ama geçen sene yaptığı katkılar özellikle ilk yarıda inkar edilemez.

12 gol az değil.

Gol oranı Burak Yılmazdan fazla olabilir aslında dakika bazı bir ortalama yaparsak. (Lig için konuşuyorum)
  • Adamdan kurtulamıyoruz bir türlü.

Toulouse FC profesyonel oyuncularından Umut Bulut'la 2013-2014 sezonundan başlamak üzere 3+1 futbol sezonu (son sene opsiyonlu) için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne (Toulouse FC) 2.700.000 EUR bonservis ücreti ödenecektir. Futbolcuya ise 2013-2014, 2014-2015, 2015-2016 ve sözleşme devam ederse 2016-2017 sezonlarının herbirinde sırasıyla 1.750.000 EUR, 1.800.000 EUR, 1.850.000 EUR ve 1.850.000 EUR sabit transfer ücreti ve herbir sezonda 15.000 EUR maç başı ücreti ödenecektir.

Adamın bu sene sözleşmesi bitiyor ama opsiyonu var. Bu yerli sevici çapsız Hamza kalırsa Umut'un opsiyonunu kesin kullandırır ve önümüzdeki sene yine kanser olmaya devam ederiz.

Taraftar olarak tepki koyup yönetimi, Hamza'yı ve Trabzon tayfasını göndertmemiz lazım. İlk etapta Umut, Olcan, Jem, Tarık, Bilal, Sabri gibi oyuncuların postalanması gerekiyor.

Burak ve Selçuk ise tek başlarına kaldıklarında şu andaki gibi at koşturamazlar ve sadece oynadıkları topa bakmak zorunda kalırlar. Onların yerini dolduracak oyuncuları alacak paramız yok bu sene. Amaç Burak ve Selçuk'u yalnız bırakmak olmalı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.