Şimdi Ara

Ünal AYSAL'dan açıklama! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cebinden verecekse vermesin, o zaman Aziz Yıldırım ve Yıldırım Demirören'den farkı kalmaz, dahada hırslanır daha çok harcar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: özcan35

quote:

Orijinalden alıntı: ItsTolga

quote:

quote:

quote:

Hala Mancini'den medet uman birilerinin uydurması.

Bu yobazlığı bırakın artık, yeter.

Chelsea maçı aklıma geldikçe rezilliğimizi unutamıyorum. 3 tane şutumuz yok. Cech yere yatmadan maçı bitirdi. 6 yiyelim ama oyunun içinde bizde vardık diyelim.

Başarısızlığa rağmen hala toz kondurmayan sizler yobazlık yapıyorsunuz.
    Aynı sabrı hangi Türk teknik direktörde gösterdin ?

Sorun Mancini'nin yabancı olması mı?

Yabancılıkla alakası yok ama ligi tanımıyor. Yabancı hoca gelince hep sabır edelim lafları çıkıyor ortaya. Rijkaard içinde aynı şeyler söylendi. Gel gelelim kimse Fatih Terim için alınan kötü sonuçlarda sabır edelim, herşey seneye daha güzel olacak demedi. Zayıf adamların yeri dolacak demedi. Hadi Terim'i geçtim, onu artık yazmak istemiyorum geçmiş bitmiş. Herhangi bir Türk hoca için sabır edelim diyen olmuyor. Şenol Güneş, Ertuğrul Sağlam, Yılmaz Vural vs. bize Rijkaard'dan veya Mancini'den daha mı kötü top oynatacaklar. İlla büyük takımlarda görev yapmış hocalar mı büyük hoca, taktik bilen hoca oluyor. Akhisar'ın teknik direktörü o kadroya bile top oynatıyor, bizde kralını yapar. Ama adam 2 maç yenilsin istifa dersiniz.

Sezon ortasında gelmiş her teknik direktör için sabır edilmesi gerekir. Ama şuanda takımın başında Şenol Güneş veya Yılmaz Vural yok, şuanda Galatasaray takımının teknik direktörü Roberto Mancini, o yüzden Mancini'ye sabır edilmesi gerekiyor. Bu arada Fatih Terim başarısız diye gönderilmedi, ama 6-1'lik yenilgi de bile buralarda herkes imparatora küfürler yağdırırken, stad 70. dakika'da boşalırken ben yine burada Terim'i destekiyordum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Chelsea maçı aklıma geldikçe rezilliğimizi unutamıyorum. 3 tane şutumuz yok. Cech yere yatmadan maçı bitirdi. 6 yiyelim ama oyunun içinde bizde vardık diyelim.

Yabancılıkla alakası yok ama ligi tanımıyor. Yabancı hoca gelince hep sabır edelim lafları çıkıyor ortaya. Rijkaard içinde aynı şeyler söylendi. Gel gelelim kimse Fatih Terim için alınan kötü sonuçlarda sabır edelim, herşey seneye daha güzel olacak demedi. Zayıf adamların yeri dolacak demedi. Hadi Terim'i geçtim, onu artık yazmak istemiyorum geçmiş bitmiş. Herhangi bir Türk hoca için sabır edelim diyen olmuyor. Şenol Güneş, Ertuğrul Sağlam, Yılmaz Vural vs. bize Rijkaard'dan veya Mancini'den daha mı kötü top oynatacaklar. İlla büyük takımlarda görev yapmış hocalar mı büyük hoca, taktik bilen hoca oluyor. Akhisar'ın teknik direktörü o kadroya bile top oynatıyor, bizde kralını yapar. Ama adam 2 maç yenilsin istifa dersiniz.

Sezon ortasında gelmiş her teknik direktör için sabır edilmesi gerekir. Ama şuanda takımın başında Şenol Güneş veya Yılmaz Vural yok, şuanda Galatasaray takımının teknik direktörü Roberto Mancini, o yüzden Mancini'ye sabır edilmesi gerekiyor. Bu arada Fatih Terim başarısız diye gönderilmedi, ama 6-1'lik yenilgi de bile buralarda herkes imparatora küfürler yağdırırken, stad 70. dakika'da boşalırken ben yine burada Terim'i destekiyordum.

Sen Türk hoca ve hocalar için de sabır edelim diyebildiysen sana lafım yok. Ama forumdaki genel görüş belli.
    Beni ise Mancini'nin futbolu bir gram umutlandırmıyor. Aksi takdirde yabancı hoca karşıtı biri değilim. Biraz ışık görsem bende sabredelim derdim. Oynanan oyun bana hiç umut vermiyor. İçerideki Chelsea maçının 2. yarısı var ya, işte ışıktan kastım o. Onu ben sezon içinde maksimum 3 maçta gördüm.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sen Türk hoca ve hocalar için de sabır edelim diyebildiysen sana lafım yok. Ama forumdaki genel görüş belli.
    Beni ise Mancini'nin futbolu bir gram umutlandırmıyor. Aksi takdirde yabancı hoca karşıtı biri değilim. Biraz ışık görsem bende sabredelim derdim. Oynanan oyun bana hiç umut vermiyor. İçerideki Chelsea maçının 2. yarısı var ya, işte ışıktan kastım o. Onu ben sezon içinde maksimum 3 maçta gördüm.

Takımda çok ciddi sorunlar var bunları bi anda çözemezsin. Selçuk'u Burak'ı Drogba'yı kadro dışı bırakıp çözülecek sorun değil bunlar. En azından önümüzdeki senenin sezon ortasına kadar zaman verilmesi lazım Mancini'ye, ben Mancini'nin yazın takımı adam edeceğine inanıyorum. Bursa'yı 6-0, Akhisarı 6-1 yenerken kimse bir şey demiyordu adama, takımda iyi oynuyordu o maçlarda ama Chelsea'ye elenince ki elendiğimiz takımda Chelsea ve deplasman maçına kadar üst tura çıkma umutlarını korudu Mancini ama olmadı ki olmamasıda muhtemel, Galatasaray ile Chelsea arasında hem bütçe olarak hemde yetenek olarak çok büyük farklar var. Bu sene ligi 2. bitirip, Türkiye Kupası'nıda alırsak bence Mancini başarılıdır.

• Büyüksün ünal başgan..

Yalnız gs bu hafta Torku Konyaspor'a fena patlayacak gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lookstay

Büyüksün ünal başgan..

Yalnız gs bu hafta Torku Konyaspor'a fena patlayacak gibi duruyor.

• quote:

Bursa'yı 6-0, Akhisarı 6-1 yenerken kimse bir şey demiyordu adama, takımda iyi oynuyordu o maçlarda ama Chelsea'ye elenince ki elendiğimiz takımda Chelsea ve deplasman maçına kadar üst tura çıkma umutlarını korudu Mancini ama olmadı ki olmamasıda muhtemel, Galatasaray ile Chelsea arasında hem bütçe olarak hemde yetenek olarak çok büyük farklar var. Bu sene ligi 2. bitirip, Türkiye Kupası'nıda alırsak bence Mancini başarılıdır.

Galatasaray ile Chelsea arasında büyük farklar var diyorsunda, Galatasaray ile Kayserispor arasında da aynı farklar yok mu ?
  • Juventus ile Galatasaray arasinda da ayni ucurum vardi fakat iste futbol bu kadar nankör bir spor, Juventusu elersin gruptan cikarsin takdir gormezsin Kayseriye yenilirsin yerden yere vururlar istifani beklerler. Mancini bu sene o gruptan liderde ciksaydi yine herifi Kayseriye yenildi diye yine yerden yere vuracakdiniz cunku o Terim degil...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazılanlar her nekadar uydurma olsada. Ben ünal aysal destekliyorum 2 sene şampiyon yaptı. Adnan polat kaç sene yapamadı yada Rahmetli özhan canaydın bukadar sürede neler yaptı. Şuana kadar gelen en iyi başkan ünal başkandır açık ve net.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS10

Benim bildiğim şahıs eğer kulübü satın almadıysa öyle cebinden para veremiyor. Son yıllarda sanırım bu kural koyuldu, kulüpler kendi gelirlerinden harcama yapmak zorunda.

Daha doğru bilen varsa aydınlatsın bizi.

röportajında var aysalın başa geldiğinde cebinizden para koydunuz mu dediler evet demişti
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.