nordic şu an unavailable gözüküyor sizdemi öylemi.öyle değilse birşey yazıyoduk açılması için o neydi ?
quote:Orijinalden alıntı: Mastermagenordic east eşuan patch geliyor sanırımbu arada yeni patch teki değişikliklere burdan bakabilirsiniz http://competitive.tr.leagueoflegends.com/tr/preseason/intro
quote:Orijinalden alıntı: Mastermagebu arada yeni patch teki değişikliklere burdan bakabilirsiniz http://competitive.tr.leagueoflegends.com/tr/preseason/introAlıntıları Göster TR'de de kapandı
quote:Orijinalden alıntı: ant1d0te TR'de de kapandı Oyun esnasinda kapandi? Ne oluyor bu durumda hemde 27-9 ondeydik ya
quote:Orijinalden alıntı: unicornik quote:Orijinalden alıntı: ant1d0te TR'de de kapandı Oyun esnasinda kapandi? Ne oluyor bu durumda hemde 27-9 ondeydik ya aynen onu bende merak ettim
quote:Orijinalden alıntı: Créw quote:Orijinalden alıntı: unicornik quote:Orijinalden alıntı: ant1d0te TR'de de kapandı Oyun esnasinda kapandi? Ne oluyor bu durumda hemde 27-9 ondeydik ya aynen onu bende merak ettim ben de merak ettim valla
quote:Orijinalden alıntı: Créwquote:Orijinalden alıntı: unicornik quote:Orijinalden alıntı: ant1d0te TR'de de kapandı Oyun esnasinda kapandi? Ne oluyor bu durumda hemde 27-9 ondeydik ya aynen onu bende merak ettimAlıntıları Göster 9/0/5 panteonla oynuyordum ne güzel ya gitti :D
quote:Orijinalden alıntı: Kanmarl 9/0/5 panteonla oynuyordum ne güzel ya gitti :D karşıdaki fiddlesticks 1/5/1 giderken, yine fiddlesticks ben 6/3/5 gidiyordum
quote:Orijinalden alıntı: Omara quote:Orijinalden alıntı: Kanmarl 9/0/5 panteonla oynuyordum ne güzel ya gitti :D karşıdaki fiddlesticks 1/5/1 giderken, yine fiddlesticks ben 6/3/5 gidiyordum aynen kanka ya
quote:Orijinalden alıntı: Omara quote:Orijinalden alıntı: Kanmarl 9/0/5 panteonla oynuyordum ne güzel ya gitti :D karşıdaki fiddlesticks 1/5/1 giderken, yine fiddlesticks ben 6/3/5 gidiyordum karşımda fidle vardi benimde çok kesmiştik ah be :D
quote:Orijinalden alıntı: Kanmarlquote:Orijinalden alıntı: Omara quote:Orijinalden alıntı: Kanmarl 9/0/5 panteonla oynuyordum ne güzel ya gitti :D karşıdaki fiddlesticks 1/5/1 giderken, yine fiddlesticks ben 6/3/5 gidiyordum karşımda fidle vardi benimde çok kesmiştik ah be :DAlıntıları Göster Daha önceden söylendi TR'nin açılmasına 3 saat daha var diğer serverleri bilmiyorum ama pacth NA'dan sonra ilk TR'ye gelicek
quote:Orijinalden alıntı: Kanmarlquote:Orijinalden alıntı: Omara quote:Orijinalden alıntı: Kanmarl 9/0/5 panteonla oynuyordum ne güzel ya gitti :D karşıdaki fiddlesticks 1/5/1 giderken, yine fiddlesticks ben 6/3/5 gidiyordum karşımda fidle vardi benimde çok kesmiştik ah be :DAlıntıları Göster Kimse yazmamış. Penta atıyordum tam. Bi saniye ya, West hâla açık.
quote:Orijinalden alıntı: Favi.Kimse yazmamış. Penta atıyordum tam. Bi saniye ya, West hâla açık. Alıntıları Göster west ne zaman açılacak lolde çalışan var mı
quote:Orijinalden alıntı: WhiteFlash Baktım çok kötü olmuş oyun arayüzü ben beğenmedim Katılıyorum. S2'nin arayüzü çok daha güzel.