Şimdi Ara

Uncharted 2'den sonra Uncharted 1 oynamak? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aynen bende ilk uc2 yi oynadım, sonra 1 i oynayıp oynamamakta tereddüt ettim ama aldımbitidim, ço iyiydi... :)
  • ben önce 1 i oynadım geçen ay. oyun güzel fakat grafikler 2007 oldugunu hemen belli ediyor. 2 yi de bitirmek üzereyim. şimdi 2 nin muhteşem grafiklerini görünce hiç 1 i oynamasaydım diyorum. göz zevkim bozulmasaydı diye. belki zamanında oynasaydım böyle olmazdı. mesela 1 de ormanda yerdeki çimenleri yere bastırıp yapıştırmışlar gibi. genede karar senin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr21

bence hayal kırıklığı yaratabilir. uncharted1 iyi oyun ama 2nin yanında sönük kalıyor.

eksileri :

oynanış olarak daha hantal. adamın haraketleri, animasyonları, çevreyle etkileşimi 2deki kadar organik, akıcı değil.

bölüm tasarımı 2nin gerisinde. insanı sıkan, gereksiz kasan yerler var. çatışmalar sıkıcı derecede uzayabiliyor. tekme tokat dövüşmek de 2deki gibi rahat değil. stealth oynama şansın hiç yok.

mekan olarak tek tip. bütün oyun uncharted2nin başındaki borneo bölümü gibi tropik bir yerde geciyor. çeşitlilik yok.

grafik olarak gayet iyi olmasına rağmen bariz bir screen tearing sorunu var. 2de bunu tamamen halletmişler.

bunun dışında senaryo olarak hiç sıkıntısı yok. en az ikinci oyun kadar sürükleyici eğlenceli. aslında saydığım eksilerde 2. oyunla kıyaslanınca farkedilen şeyler. adamlar kendilerini aşmış resmen uncharted2de. bu jenerasyonun en iyi oyunu bence.

uncharted1 i piyasadaki diğer oyunlarla karşılaştırınca çogundan üstün yine. ayrıca artık cok ucuza bulma sansın da olur. al oyna derim.

Tam olarak düşündüğümü yazmışsın hocam tebrik ederim.

Çatışmaların saçma sapan uzaması çok sinirlendiriyor haberin olsun

Yazında bir yere katılmıyorum.
    Animasyonlar 2'de daha iyi falan demişsin.
    Ben anlamıyorum, bu kadar harika grafiklere sahip 2 oyun nasıl bu kadar kötü zıplama ve tırmanma animasyonlarına sahip olabiliyor ki...
    Ama 1'de biraz daha iyiydi zıplama animasyonları fakat genel olarak hiç gerçekçi değil ve çok fazla bug var bu zıplama animasyonlarında.
    Umarım 3. oyunda çözülür bu, neden motion capture ile yapılmamış ki. Böyle bir oyuna yakışmayan şeylerden biri...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 9 Ağustos 2010; 11:33:19 >

• İkiside oynanması gereken oyunlar sonuç olarak UC1 biraz daha sıkıcı gelebilir ama oynamalısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeadMX -- 10 Ağustos 2010; 12:19:41 >
  • 3. oyunda ekrana nasıl daha çok şey sığdırırız diye kafa patlatıyorlarmış heyecanla bekliyoruz
  • bende uc2yı oynadıktan sonra uc1 oynamaya karar verdım yazılanlara bakılırsa bır an once elımdekı motorstormpasıfıc ı uc1 ıle takasa cıkarayım sanırım pısman olmam
  • quote:

Ama 1'de biraz daha iyiydi zıplama animasyonları fakat genel olarak hiç gerçekçi değil ve çok fazla bug var bu zıplama animasyonlarında.
    Umarım 3. oyunda çözülür bu, neden motion capture ile yapılmamış ki

oyunda mo-cap yapıldı diye biliyorum ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icarusdream -- 10 Ağustos 2010; 21:40:47 >
  • 2. oyunun patch siz halide 1 deki gibi uzun çatışmalara neden oluyordu , vurvur ölmüyordu , uzun zamandan sonra oyunu tekrar oynadığımda, çıkarılan yamalarla düzeltilmiş sorun, aynı durumu ozamanlar 1 içinde yapsalardı bu sorun hiç konuşulmazdı aslında.
  • 2. oyun ilk oyuna göre her bakımdan daha üstün olmasına rağmen bana ilk oyun daha zevkli geliyor nedense. neden diye sorsanız söyleyecek mantıklı hiçbirşey bulamam ama öyle. ilk oyunu 3 kez bitirdim ikinci oyunu 1 kez bitirdim birazda multisini oynayıp satmıştım para ihtiyacım olduğu için. süper oyundu ama ilki kadar zevkli gelmemişti nedense.
  • Uncharted 1 sadece Uncharted 2 ile kıyas edilcek kalitede bi oyundur, 2010 yapımı ne oyunlar var Uncharted 1 den fark yicek kadar kötü ve sıkıcı olan...
  • tskler arkadaslar cvplar icin.uc1i alip oynamaya baslamis bulunmaktayim.
  • flashback yaşamış gibi olursun oyna
  • oynaaaa!
    hic bir sikinti olmaz!
    bu diger serilere benzemez!
  • grafikleri baz alarak oyun oynamak/oynamamak

ne kadar ilginç
  • quote:

Orijinalden alıntı: fmforce

tskler arkadaslar cvplar icin.uc1i alip oynamaya baslamis bulunmaktayim.

doğru karar :) konuda böylece kapanmış oldu........
  • 2 yi oynadıktan sonra 1 yi oynamak star wars 4-5-6 yı izledikten sonra 1-2-3 ü izlemek gibi birşey.Yani zevk alırsınz vay böyle olmuş dersin.Ama konular aşırı bağlı da değil starwars gibi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.