Şimdi Ara

Uncharted 2 MuLTipLayeR cLan _TC_ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: I-C-O

Unchartedforever Hep beraber egLendik güLdük ama konusmana bir ceki düzen ver yav. Oqi qaRdE$im?

H0CaHM ßu isH ßurDHa ßitHMeDHi
  • quote:

Orijinalden alıntı: xUnchaRTeDForeVeRx

Sayın mustafa abi :D ben alugator fakat clanın facebook sayfasına ulasamıyorum neden

Sebebi hile yapman bunu sende biliyorsun. 2. Kişide seni şikayet edince anket açtık klanda, ezici bir çoğunluk %95 i hileci istemiyoruz dediler bu kararı aldık. Üzgünüm ama böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

quote:

Sayın mustafa abi :D ben alugator fakat clanın facebook sayfasına ulasamıyorum neden

Sebebi hile yapman bunu sende biliyorsun. 2. Kişide seni şikayet edince anket açtık klanda, ezici bir çoğunluk %95 i hileci istemiyoruz dediler bu kararı aldık. Üzgünüm ama böyle.

Ch34t3|2 isTH3miy0|RuS h0C4m......

• quote:

Orijinalden alıntı: berkalonso

quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

quote:

Ch34t3|2 isTH3miy0|RuS h0C4m......

charmap komutunu çalıştır çözersin

• Help me in my Jedi training as I confront Volkswagen's threats to Planet Earthhttp://vwdarkside.com/en/jedi/orhan-arifoglu-147926
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.