Şimdi Ara

Uncharted 3 Collector's Edition Türkiye içi nerde bulunur (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

quote:

Orijinalden alıntı: Kuru Altı Pilav

quote:

Up!

Collector's Edition hakkında herhangi bir haber alan var mı? Türkiye'ye gelemeyecek mi ki? Hepsispny'e bakıyorum, ama hala bir gelişme yok...

Hepsisony açıkladı Türkiye'ye gelmeyecek.

Hadi ya gözden kaçırmışım. Teşekkür ederim.
    Diğer yandan inanmıyorum Infamous 2'nin Hero Edition'ını geliyor da, nasıl olur da Uncharted 3 gelmiyor...

Çünkü uncharted 3 ün ki bir anda tükenmişki bu normal birşey bunlara kalmamış . Bende bekliyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaiTrQ -- 17 Kasım 2011; 1:04:15 >

• Uncharted 3 gibi yuksek potansiyeli olan bir oyunun neden explorer yada CE versiyonu gelmez merak ediyorum.

Hadi explorer edition fiyati cok yuksek olur Turkiye pazarinda ragbet olmaz diye dusundun dogrudur ama en azindan CE getirilmeliydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ovarinli

explorer edition getirttirsem değermi sizce 105 pound

btsony'nin internet sitesinde yolda yazıyor, ama resim yanlış... Fiyatını merak ediyorum.

http://www.btsony.com/asp/product/1420/Uncharted-3-Drake-s-Deception-Explorer-Edition-Sony-PS3-Oyun

Bir de yurtdışından explorer edition gümrükte takılmaz mı?
  • quote:

quote:

explorer edition getirttirsem değermi sizce 105 pound

btsony'nin internet sitesinde yolda yazıyor, ama resim yanlış... Fiyatını merak ediyorum.

http://www.btsony.com/asp/product/1420/Uncharted-3-Drake-s-Deception-Explorer-Edition-Sony-PS3-Oyun

Bir de yurtdışından explorer edition gümrükte takılmaz mı?

Biri gelirken yaninda getirirse sorun olmaz ama kargo ile falan gelirse kesin gumruge takilir. Fiyat olarak zaten limitin cok ustunde birde boyutuda dikkat ceker

• dienar yapar bir güzellik
  • aralıkta kuzenim gelecek ingiltereden ondan isteyeceğim explorer edition ı

collector edition ın türkliyede satılması biraz zor çünkü türkiye 2 . bölge pal olduğu için 2. bölgeye explorer edition çıktı collector edition çıkmadı diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin
  • quote:

aralıkta kuzenim gelecek ingiltereden ondan isteyeceğim explorer edition ı

collector edition ın türkliyede satılması biraz zor çünkü türkiye 2 . bölge pal olduğu için 2. bölgeye explorer edition çıktı collector edition çıkmadı diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin

Dogru dedin, Avrupa'da Special Edition ve Explorer Edition var ve Special Edition sinirli sayida da olsa geldi ulkemize. Collector's Edition'in resmi yollardan gelmesi mumkun degil malesef.

Bu arada İngiltere'de satan magaza kaldi mi? 105£'a bulmak mucize gibi bir sey cunku karaborsada tamamen. Eger kuzenin alabilecekse 10 tane isterim (tanesine 10£ kar koysun bana =))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canikoblivan

quote:

aralıkta kuzenim gelecek ingiltereden ondan isteyeceğim explorer edition ı

Dogru dedin, Avrupa'da Special Edition ve Explorer Edition var ve Special Edition sinirli sayida da olsa geldi ulkemize. Collector's Edition'in resmi yollardan gelmesi mumkun degil malesef.

Bu arada İngiltere'de satan magaza kaldi mi? 105£'a bulmak mucize gibi bir sey cunku karaborsada tamamen. Eger kuzenin alabilecekse 10 tane isterim (tanesine 10£ kar koysun bana =))

hocam sen böyle diyorsan siparişi hemen geçeyim bu arada batman collector editionın extralarını ebaydamı sattınız bi ara öyle bir mesajınızı görmüştüm galiba benim extralar boşda duruyor satabiliriz isterseniz

• Evet, 4 adet kostumu yaklasik 150 liraya sattim =) ancak artik pek para etmiyorlar takip ettigim kadariyla, store'a gelecegi haberi fiyatlari dusurdu.

Explorer icin ciddi anlamda goruselim bu aksam musaitsen.
  • btsony'de yolda olarak gözüküyor.
    Gözümüz yollarda kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cocacola10

btsony'de yolda olarak gözüküyor.
    Gözümüz yollarda kaldı

Pek umitlenmeyelim derim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

dienar yapar bir güzellik

Oyun cikti ama ben de dr'i bekliyorum hala. Bu gidisle normal sürümü alacagiz herhalde..
  • Beyler bu collectors edition ne işe yariyor veya special edition

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinadukeeee -- 11 Aralık 2014; 22:20:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.