< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Uncharted: Drake's Fortune | Remake | PS5 | ANA KONU (2. sayfa)
-
-
2 hafta once replay yapmistim bu oyunu. En son da 2019 da bitirmistim. onca seneden sonra tekrar oynayinca, daha net hatirliyorsunuz. Oyunu ps3 te de oynadim zamaninda ama remake olmasi bence gereksiz.
Tum ps3 katologunu adamlar utanmada remake diye getirecek. Ne sacma bir nesilmis.
Oyunu bitirdikten sonra Amy hennig i " game director" olarak görünce biraz huzunlenmedim degil. Ne seriymis dedim. Sonra ana menuden ekstralara girdim oradan konsept cizimler ve naughty dog un o zaman ki calisanlarinin resimleri vardi.
Orada bir adam gordum o zaman saclari kisaymis... Simdi ise uzun. O adini bile anmak istemedigim kisiyi gorunce sovdum ve Bir daha sovdum.
Uncharted serisini mahvetti... The last of us serisinin o gizemli havasinin icine etti.Bir de ac Adamlar remake pesinde kosuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 11 Şubat 2024; 3:58:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hop hop Neil top Neil. Hop hop Neil top Neil.
Oyunun temposu, atmosferi falan en iyisidir uncharted 3 benim için. Çöl bölümü, Suriye kalesi, genç Nathan ile kovalamaca sahneleri falan hala aklımdadır. Uncharted 2 de efsanedir ancak temposu inanılmaz yorucu , 1000 tane adam yollar üstüne. U4 ise tırmanma simülasyonudur, temposu en yavaş oyundur.
4. oyun için ben de aynı şeyi düşünüyorum. Tırman tırman bitmiyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
+1 Benim de sıralamam 3>2>4>1
3'teki mekan çeşitliliği, ortamlar, Lawrence of Arabia göndermesi baya iyidi. Bulmacaları da geliştirmişlerdi.
1'e her açıdan remake yapılmalı. Oynanış ve level dizaynı geliştirilmeli. Grafik ağırlıklı olursa zayıf kalabilir. Tabi 2007 yılı için güzel bir oyundu, ama 1-2 arasında uçurum vardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 11 Şubat 2024; 19:4:33 >
Uncharted Remake veya Reboot | PS5
İki söylenti
- Çalışmalarda bir Uncharted yeniden başlatması var, bu yüzden bu God of War 2018 gibi yumuşak bir Remake veya tam bir yeniden başlatma olabilir.
- Uncharted Drake's Fortune'un Remake yapımı üzerinde çalışılıyor.
Bu iki oyun da Naughty Dog tarafından yapılmıyor ancak söylentilere göre Naughty Dog yardımcı oluyor.
-
1. Oyun da serinin acik ara en tirt oyunu 3 olsaydi bari.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dublajlı gelsin bari yoksa oynayamam valla öyle alıştım mı dublajına
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu firma da nefret ettirecek en sonunda kendinden. Yeni birşeyler yapmadıkları gibi habire remake, reboot saplayıp duruyorlar. Dr.Topman.
Şuan yeni IP yapıyorlar hocam. Remake Projelerini başka firmalara yaptırıyorlarmış. Kısacası Tepki çekmemek için Yeni oyunlarını sunup sonrasında Remake veya Reebot muhabbetine geri dönerler. Aksi takdirde çok tepki çekeceğini düşünüyorum. :)
-
Bencede en zayıf halka, aksiyon tarafını atlama zıplama olaylarını 4. Oyundan alıp aksiyon kısımlarına eklenir yeni kanca mekanikleri ile yaptığımız parkurlar eklenirse iyi olabilir.
Yeni ıp den önce remake tanıtılırsa, Remake yapımlara sıcak bakan biri olarak bu sefer benim içinde boku çıkar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Naughty Dog nasıl böyle bir hata yaptı anlam veremiyorum. Sen remakeini bu sene başında çıkar, 2 ay sonra da Pro için ray-tracing remake diye bir daha çıkarırdın. Yazık kimler yönetiyor firmayı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X