Şimdi Ara

Undamed-Wow Private Server...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ilk basta hiç bi private serverın orj gıbı olmadıgını soyluyorum.lutfen bu yuzden yok oynanmaz yok orjda oyna gibi mesajlar yazmayın lutfen.neyse arkadaslar bu undamed-wow 2-3 hafta once bulmustum fakat butun yabancı serverlarda oldugu gıbı vote olayı yuzunden oynamamıstım fakat yenı cıkan bır sıstem sayesınde vote yapmadan vote ıtemlerını alabılıyoruz.

1.peki ben bu itemleri nasıl alıcam??
    -serverda av ve dp(dream place) diye 2 boss alanı mevcut.bu alanlardan vote ıtemlerını rahat rahat bosslardan dusurebılırız.
    2.peki ben bu av ve dp ye nasıl gıderım?
    -av ve dp ye p.c adı verılen ıtem almaya ve bu alanlara gıtmeye yarayan bi itemle gidebilirsiniz.
    3.ben bu p.c yı nerdne bulurum?
    -p.c ler yine bosslardan dusuyor ama yenı baslayan arkadaslarımıza ben verırım kendi p.clerini kasana kadar.

serverda itemlerin dmgleri yuksektir(bayagı bı) fakat aynı oranda bossların hp lerı,ıtmelerın verdıgı stamınalar,armorlarda yuksektır o yuzden pek fark etmıyo.mesela bi daggerın 15k dmg si varsa bi magenın en az 350k hp sı oluyor ıtem dızerse.

ayrıca bugun Cılgın Turkler isimli guildimizide kurduk gelırsenız beklerım.Hordeler Fazla ama Biz ally iz (ilk ally Charım :S).sayımızı artırırsak sık sık orgrimmar gibi alanları basmaya dusunuyoruz.guildde yabancı kımse bulunmuyacaktır sadece turkler olucak ve saygı cercevesı ıcınde olucaktır.oyundaki Nickim Mikrop dedıgım gıbı her turlu yardımda bulunurum.

realmlist:
    set realmlist logon.undamed-wow.com
    register:
    http://www.undamed-wow.com/register.html

aspant support realmindeyiz HEPİNİZİ BEKLERİZ!

server hakkında bıraz bilgi veriyim.lwl 70 olarak baslıyorsunuz 80 e kadar kasıyorsunuz 80 den sonra vip mall adı verılen yere portalla gecebılıyorsunuz burda mountları vb lerı bulabılırsınız.heartstoneyi sınırsız olarak kullanabılıyorsunuz.heartstone nın ılk kayılıt oldugu yerde teleporte portal ve vote point satıcısı var dilersenız sıtedekı vote kısmından 12 saatte bir 3 vote puanı alarak bunları 15 p.c ye cevırebılırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kagan357 -- 19 Nisan 2009; 15:36:27 >

• arkadaşlar benı oyunda onlıne bulamassanız veya cevap alamassanız mail atabılırsnız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kagan357 -- 19 Nisan 2009; 15:33:40 >
  • upup
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    wow private server önerisi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.