uzun zamandır bir şey için bu kadar sevinmemiştim. alabildiğim için yerimde duramıyorum |
Under Armour - Koşu Ayakkabısı - Ua Charged Pursuit 2 199.90TL [Bitti] (4. sayfa)
-
-
Lacivert iptal edip kuponla siyah aldım. Bakalım numaraya tek atabilecek miyiz.
-
kaç numara aldınız hocam. yorumlarda 1 veya 0.5 yüksek alın yazmışlar. nike 44 giyiyorum 44.5 aldım bekliyorum
-
45 kalmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Siyah 45 aldım hayırlısı inşallah orjinaldir bu fiyattan kinetix satıyor sadece 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
45 aldım hocam. Sitelerindeki beden tablosuna göre 44.5 almıştım önceki ayakkabıyı dar gelmişti. 45 tam olacak diye ümit ediyorum.
-
bende yarım numara büyük aldım. kürek gibi ayakkabı gelmesinde
-
quote:
Orijinalden alıntı: WadjetLacivert iptal edip kuponla siyah aldım. Bakalım numaraya tek atabilecek miyiz.
bende öyle yaptım hocam. iptalin iadesi yansıdı mı karta sizde
-
45 siyah yapıştırdım ama çekim yoktu, ben oynamıyom deyip küsüp gidesim var yaa
-
Çekle 187,40 + MaximumGenç 20₺ puan + 0 faiz 6 taksit ile aldım
quote:
Orijinalden alıntı: iustumExtract
Çekle 187,40 + MaximumGenç 20₺ puan + 0 faiz 6 taksit ile aldımAma lacivert almış bulundum. Neyse, her şey aynı anda olmuyor.
Papara kart kayıtlı olduğu için direkt onunla almıştım. Papara'da iadeler geç yatıyor biraz 1-2 güne ancak yatar bana.
-
bi zahmet hocam ölü fiyata aldık nikelar 350 den başlıyor artık
-
Devam ediyor mu arkadaşlar açılan sayfada 649 çıkıyor
Tükenmiş hocam.
Lacivertliin linki yok mu
Yetişemedim dişimi fırçalıyordum bitmiş 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mustafa3m
Lacivertliin linki yok mu -
Laciverti canlı olarak gören biri olarak siyah acayip basit ve kalitesiz duruyor lacivert alanlar üzülmesin
Tekrardan stoklara gelebilir çünkü trendyolda ve kendi sitelerinde ürünü satın alabiliyoruz ama pek kaliteli olduğunu düşünmüyorum ben bu modelin. Tabii fiyatı uygun
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X