Şimdi Ara

underground 2 en iyi hızlııı araba? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
21.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeş en iyi manevra kabiliyetine sahip araba Underground2 de.Sizinle her konuda tartışırım Corolladır.İlk başta basit bir araba duruyor fakat full yapınca iddaa ediyorum üzerine yok.Düzlükte iyi değildir zaten.Ama streetx yarışların 1 numarasıdır.Hard da bile 6 saniye fark yapan varmı streetx de.Sorarım size ?
    En hızlı arabaya gelince kesinlikle civic değil motor patlatıyo çünkü.Araba 7yi istiyor ama vitess yok
    350Z SkyLine Mustang RSX gibi olabilir bence

• bende mazda rx8 o da cok guzeldı (herkonuda)
  • ALAKASI YOK EN HIZLI ARABA TOYOTA COROLLA!!!!!!!!!

NOSU BI KOKLEDIGIMDE 394 VURUYORUM
  • nfs carbon
  • @accfighter - underground2de lamborghini yoktu

bence en hızlısı peugeot 106 ( ps2 versiyonunda var sadece )... benimkinin tüm parçaları extreme - ecu unique - sonuna kadar yapabilirsem zar zor 395e ulaşıyorum

corollayı da denecem - bakalım ben ne yapcam
  • skyline-lancer evo VIII (favori arabam)-audi a3 (çünkü arabanın kalkış ve hız sona vuruyo ve yol tutuşu daha fazla)-nissan 350z oyunun en hızlı arabaları bunlar arkadaşlar bazılarınız ford mustang demis ama araba ağır araba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 36Boys -- 9 Kasım 2006; 20:15:25 >
  • vaay çok iyi
  • gallardo tek geçerim
  • Mazda Rx-7 iyi arabadır.Tavsiye ederim.
  • Orjinalden alıntı: UnLiMiTeDPeRSoN

artık soru şu olmalı nfs carbon en hızlı araba

doğru söze ne hacet
  • tüm araçları açma ile ilgili olan arkadaşımıza cevabım:
    googleda aradım 1 dkk içinde buldum sende ararsan bulursun dersem hakaret etmiş olurum dur linkini vereyim

http://m0002.gamecopyworld.com/games/pc_nfs_underground_2.shtml
    sayfasına gir. aşağıdaki ismi bul indir

NFS: Underground 2 ALL SAVEGAME "deluxa" kullanıcısı tarafından upload edilmiş

indirdikten sonra zipten çıkar.klasor halinde C:\Documents and Settings\***kullanıcı adı***\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2
    klasorune kopyala iyi eğlenceler

• Sky line diyorum ama mustang hakkını yememek lazım ne bağırıyordu o araba ama carbon çıktı sesi hayla kulağımda.
  • ona bakarsan orda son göterip ama aslında çok danadik arabalrda war mesela mustang çok kötü underground da bence
    sana katılmıyprum bence TT
  • Arkadaşlar under..2' nin bende cd1 ve cd2 si pc de var , ama ben 1 .cd yi kuruyorum,2 cd ye geçiremiyorum.1.Cd nin kurulumunu yaptıktan sonra 2.Cd yi istiyor tabi elimde Cd olmadığı için yükleyemiyorum.Cd ye çekip ondan yüklemem lazım cd 2 yi cd rw de sorun var.Nasıl yüklemeyi başarırım.Bir çözümünüz var mı?
  • sana katılıyorum slale06 bencede çok ağır araba yavaş kalkıyo zor dönüyo zaten o araba iyi modifiye edilmiyo da bence de sana hak veriyorum
  • bence en hızlı araba nissan 350 Z
  • eclipse i kalkışta gecicek araba tanımıyorum und 2 de
  • underground 2 nin tunning ayarları ne most wanted da war ne de carbonda. Bu yönden alıp yükleyesim geliyor tekrar. En hızla arabaya gelince skyline kalkışlarda ve yüksek hızda genel olarak iyi ama maksimum hız yapmak istiyorsanız Acura alacaksınız 411 yapmıştım. Bazı arkadaslar honda civic deemiş honda civic olamaz bi kere beginner bi araç. honda civic olmadıgı kesin. Benım tercıhım acura dır. ama skylıne ı da unutmamak lasım 403 de kaldım skylıne da son hızı goremedım ama acurayla son hızı gordum cok rahat goruluor.
  • BENCE BUNLARIN Bİ ÖNEMİ YOK!!! PİSTİ EN HIZLI GEÇEN BİRİNCİ OLUYO DİMİ AYRICA Bİ ARKADAŞ 6 SANİYE HARDDA STREETXXX TE FARK ATAN VARMI DEMİŞ BEN 13 SANİYE ATTIM ALTIMDAKİ ARAÇTA MAZDA MX5 PEKİ SİZ ŞUNU SÖLEYİN DRAGDA EN UZUN 3.07 KMLİK YOLU 32.09 DAN ÖNCE BİTİREN VARMI
  • AYRICA ARKADAŞLAR YUKARDA DEMİŞKİ 414 404 FİLAN BEN OYUNU 7 KEZ KAPATTIM MOD SONDA AMA HİLESİZ EN FAZLA 382 YAPTIM MOTORUN PATLAMASINA RAMAK KALMIŞTI BU NASIL OLUYOR Bİ TARİF EDERMİSİNİZ
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.