Şimdi Ara

UNDERGROUND TRADERS | PS4 GUILD (285. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.660
Cevap
22
Favori
72.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fasakasa

Pazar 10:45te bitiyor benim işler. İlk oturuma girdik cumartesi son sınav kaldı

Başarılar bro. Esoya da dahil oluosun sanırım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GodLeSs CapTive G kullanıcısına yanıt
    Eso elindekilerin durumuna göre ama neden olmasın . Oyun durumuna göre bakarım malum işlerden hiçbir şey oynayamadım batman bile yatıyor kenarda

• Bir yada iki gun sonra arabiza bi veteran daha geliyo 😎

• arkadaşlar hardline'ye geçiş yapacakmıyız ? bf'yi satıyorum çünkü hardline alacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter007

quote:

Orijinalden alıntı: GodLeSs CapTive

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eraykarabas

quote:

quote:

quote:

Bu arada dün yaptığımız mini ankete sadece 3 kişi katıldı o yüzden sonuç o3 kişi üstünden belli oldu, bi gs li iki fenerli var forum da demekki fenerli daha çok

Evet dage çok adil bir oylama oldu gerçekten fakat kaan +2 yazacağına +1907 yazdığı için oyu geçersiz sayıldı
    Sonuç olarak eşit sayıda taraftar olduğu belli oldu

Yok yok sen kaan ı daha görmediğin için ondaki cüsseyi bilmiyorsun, onun +2 yazması o bünye ye ters, onu anca 1907 keser

Görmez olur muyum yaw daha yeni aquaparkta çekilmiş foto koydu

Sen bide gerçekte gör, Alaaddin görmüş de nutku tutulmuş adamın

Ahahahah yok öle bişi

Bi kaan a soralım istersen

Tabii Eray beni reelde görmediği için kütle hesabı yapamıyor.

Şöyle diyim kısaca Arifin boyundan 5 cm çıkart yanınada bi Arif daha koy.

Aladdinle ilk görüştüğümüz zaman buluşma yerinde beni görüp es geçtiydi, gözlerindeki o bakış. Hala aklımda. "olamaz diyordu , benim abi dediğim adam bu olamaz"

• quote:

Abiler aktif olmayan oyuncular nerelerde şuan hem aktif olmayıp ve haberimin olduğu melih ve yavuz var başka kimseden ses seda yok dün bi yere girdim adamlar 20 kişi takılıyo valla kıskandım videoya da çektim

Kesinlikle Aladdin'e katılıyorum. Burada onlarca üye var. Ancak özellikle son 1 haftadır sürekli aynı kişilerle parti yapıp aynı kişilerle oyunu oynuyoruz.

Arkadaşlar bir an önce veteran olun. Oyun o zaman başlıyor. 1000 vs 1000 PvP diyorum size daha ne diyim ben. Kale kuşatması diyorum. Youtube'tan bir kale videosu koyayım gaza gelin

Bu olayı yaşamak istiyorum...

• Olay sadece Farm veya Pvp değil.. Dolaşırken öyle bir manzarayla karşılaşıyorumki durup izliyorum. Aşağıda çektiğim SSlerden 3 tane görüntü var. Çok güzel diyarlar var.

Random gelişen olaylar var. Hatta duyunca YOK ARTIK dediğim ve gidip kendi gözümle gördüğüm , Ayın durumuna göre git gellerin olması.

Detaylı çoooook detaylı..

• quote:

Orijinalden alıntı: denizhansen

arkadaşlar hardline'ye geçiş yapacakmıyız ? bf'yi satıyorum çünkü hardline alacağım

Aga şuan sadece eso. Geçmicez :)

Seninki yeterince kalabalık bi savaş değilmiş demek ki. Ne ps sorunlu ne tv. Belki internetin yavaşlığından olmuştur onu bilemem. Ama internet hızının fps yi etkileyeceğini sanmam. Bunun için ps'yi de satacak değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UCAMAYAN SARBİ -- 7 Temmuz 2015; 13:47:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CinkoKarbonPil_05

Seninki yeterince kalabalık bi savaş değilmiş demek ki. Ne ps sorunlu ne tv. Belki internetin yavaşlığından olmuştur onu bilemem. Ama internet hızının fps yi etkileyeceğini sanmam. Bunun için ps'yi de satacak değilim.

Oyunu yeni satmis ve burnunda tuten biri olarak acikca soyleyebilirim ki, neredeyse cyrodill'de hic fps dusmedi bende. 5 i gectim 29 bile olmadi. Alaaddin hakli yani. Bu oyunda fps dususu sadece alim satim npc'lerinde var. Performans konusunda tek bir laf bile edilecek bir oyun oldugunu dusunmuyorum. Makineyi bi kontrol ettir derim ben de.

Assasin'im burnumda tütüyor be..

• quote:

Temizinden 500 kişilik savaş gördüm önceki campaign de. 1 gram fps düşmedi.

• yusufgulcemal kullanıcısına yanıt
    Npc'lerde neden fps düşüyordu anlamadım? Çok kalabalık ve çok renkli skillerim kullanıldığı cyrodill savaşlarında kasıyor ama oyuncu sayısı az olduğu için böyle çok kalabalık savaşlar çok nadir oluyor. Sizin katıldığınız savaşlar o kadar kalabalık değilmiş demek li. Diyorum ya o kalabalık çok nadir yakalanır. Şu an da oyuncu sayısı diğer mmorpg'lere göre çok az. Umarım en kısa zaman da artar.

• quote:

Npc'lerde neden fps düşüyordu anlamadım? Çok kalabalık ve çok renkli skillerim kullanıldığı cyrodill savaşlarında kasıyor ama oyuncu sayısı az olduğu için böyle çok kalabalık savaşlar çok nadir oluyor. Sizin katıldığınız savaşlar o kadar kalabalık değilmiş demek li. Diyorum ya o kalabalık çok nadir yakalanır. Şu an da oyuncu sayısı diğer mmorpg'lere göre çok az. Umarım en kısa zaman da artar.

Tamam bro düşüyodur doğrudur

Npc dediği köyler. Eskiden daggerfall acayip kasıyodu 2 adımda bi donuyodu oyun. Sanırım ondan bahsedio. Ama şuan fixlendi onlar falan tabi.

• Fps yi düşürebilecek kadar aktif adam sayımız bile yok herkes kayıp

• quote:

Orijinalden alıntı: Axecalos

quote:

Abiler aktif olmayan oyuncular nerelerde şuan hem aktif olmayıp ve haberimin olduğu melih ve yavuz var başka kimseden ses seda yok dün bi yere girdim adamlar 20 kişi takılıyo valla kıskandım videoya da çektim

Kesinlikle Aladdin'e katılıyorum. Burada onlarca üye var. Ancak özellikle son 1 haftadır sürekli aynı kişilerle parti yapıp aynı kişilerle oyunu oynuyoruz.

Arkadaşlar bir an önce veteran olun. Oyun o zaman başlıyor. 1000 vs 1000 PvP diyorum size daha ne diyim ben. Kale kuşatması diyorum. Youtube'tan bir kale videosu koyayım gaza gelin

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu arada dün yaptığımız mini ankete sadece 3 kişi katıldı o yüzden sonuç o3 kişi üstünden belli oldu, bi gs li iki fenerli var forum da demekki fenerli daha çok

Evet dage çok adil bir oylama oldu gerçekten fakat kaan +2 yazacağına +1907 yazdığı için oyu geçersiz sayıldı
    Sonuç olarak eşit sayıda taraftar olduğu belli oldu

Yok yok sen kaan ı daha görmediğin için ondaki cüsseyi bilmiyorsun, onun +2 yazması o bünye ye ters, onu anca 1907 keser

Görmez olur muyum yaw daha yeni aquaparkta çekilmiş foto koydu

Sen bide gerçekte gör, Alaaddin görmüş de nutku tutulmuş adamın

Ahahahah yok öle bişi

Bi kaan a soralım istersen

Tabii Eray beni reelde görmediği için kütle hesabı yapamıyor.

Şöyle diyim kısaca Arifin boyundan 5 cm çıkart yanınada bi Arif daha koy.

Aladdinle ilk görüştüğümüz zaman buluşma yerinde beni görüp es geçtiydi, gözlerindeki o bakış. Hala aklımda. "olamaz diyordu , benim abi dediğim adam bu olamaz"

Belki de o an benim makine çok açık kalmıştır yorulmuştur bilemiyorum ben de ilk defa yaşadım zaten. Ya da internet hızımın 3mbps olmasından da kaynaklanmış olabilir

• Fps 5'e düştüğünde bende böyle kalabalığın içindeydim :( ve skiller çok ışıklıydı göz gözü görmüyodu

• quote:

quote:

quote:

Ben sana diyim bizim olacağımız olabileceğimiz rakam max 40 olur. Böyle 100 kişi falan zor sanırım abi. Diceksin ne 40 ı daha dungeon a adam bulamıoz. Bende bişi diyemicem verecek cevabım yok

• Abiler akşam bütün veteranlar gelsin partiye. Craglorn a gidiyoruz artık raid in zamanı geldi bence.

• 
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.