Şimdi Ara

UNDERGROUND TRADERS | PS4 GUILD (290. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.660
Cevap
22
Favori
72.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: szmania

o listeye benide ekle :)
    bu arada yaş 36 yolun yarısı falan kalmadı bende :)

Neydi abi psn? :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Axecalos

Malum Cadwell's Almanac görevleri uzun soluklu,uğraştırıcı ve görev yerlerini bulması zahmetli.

Bu konuyla ilgili de bir rehber hazırlamak istedim. Şuan bu yöntemle gayet rahat görevleri yapıyorum.

Öncelikle bu görevler için ana hikayenin bitmiş olması gerekiyor. Eğer tamamladıysanız Journal kısmında Cadwell's Almanac diye bir kısım çıkıyor. Buraya bakarsanız çeşitli bölge isimleri ve yanında yapılması gerekenler yazmakta.

Şimdi bölgeyi belirleyip buraya tıklayın. Çıkan sayfada belirlediğiniz bölgenin ismini bulun.Bu sitede görevlerin açıklamalarıyla birlikte bulmanız mümkün.

Ama bölgenin haritasını tam açmadıysanız görev yerlerini bulmakta zorluk çekebilirsiniz. Bunun içinse burayı tıklayıp açılan sayfanın sol üst köşesinden TES Online kısmına girip haritasını görmek istediğiniz yeri bularak komple haritaya ulaşabilirsiniz.

Bro helal olsun faydalı bi bilgi daha

• quote:

Orijinalden alıntı: szmania

o listeye benide ekle :)
    bu arada yaş 36 yolun yarısı falan kalmadı bende :)

Yaş 36, helal olsun, ne ile başladı senin oyun hayatın abi? Commodore falan takıldın mı?
  • Saat 4 e gelio bende çıksam yav artık

• edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinsulun -- 8 Temmuz 2015; 16:18:43 >
  • bi 35 likte burda var :)

Comodore' a az kafa ayarı yapmadık..

Gençler bende başladım ufaktan hoş işten çok zaman olmuyor ama klana elbet ihtiyaç olacak bi zaman..

Eğer ilerde yer olursa falan eklerseniz sevinirim..
    PSN : cbkaptan
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yasinsulun

Günaydın ,

Oyuna yeni başladım , İmperial Dragon , tank olmak istiyorum. Tek el silah diğer shield şeklinde. Nasıl Skillerimi ayarlamam lazım , hangi özelliklere vermeliyim. Yardımcı olur musunuz?

Günaydın dostum.. Aşağıda yazdığım build hem pvp hem pve için kullanılabilir.. Ağır hasar ve bitirici vuruş üzerine kurulu..

Sen one hand and shield başlamışsın ama buna geçmeyi düşünürsen skilleri sıfırlayabiliyorsun.

Attribute = full stamina

Weapon slot #1 = Dual Wield
    Burning Breath
    Unstable Flame
    Igneous Weapons
    Rapid Strikes
    Steel Tornado
    Flawless Dawnbreaker [Ultimate]

weapon slot #2 = Two Handed / Bow
    Critical Rush
    Razor Caltrops
    Green Dragon Blood
    Rally
    Executioner
    Corrosive Armor [Ultimate]

#1 : tek bir hedefe veya alana yapacağın saldırı için kullanılabilir.

#2 : buff ve bitirici vuruş için kullanılabilir.. Two handed ile yakın bow ile uzaktan saldırı yapabilirsin.. Seçim sana kalmış..

Mundus : the warrior kullanman lazım.

Yardımınız için teşekkür ederim . Tek el silah ve kalkan olursam imperial ırkına bonus veriyor diye biliyordum. Aslında sırf güçlü tank olabilmek için , dün imperial versiyonuna para verip aldım :) .

Sizin önerdiğiniz iki sınıf da eğlenceli gözüküyor. Özellikle bow ile olanı tuttum :) .

Fakat agroyu üzerime çekebilir miyim , düşmanlar benim ile uğraşırken , yanımda bulunan kişiler diğer kişileri öldürsün istiyorum . Amaç bu ama , sizin önerilerinize ihtiyacım var .

• quote:

Orijinalden alıntı: TheKaptan

bi 35 likte burda var :)

Gençler bende başladım ufaktan hoş işten çok zaman olmuyor ama klana elbet ihtiyaç olacak bi zaman..

Abi ekliyorum. İlk fırsatta da konuşalım partide

• quote:

quote:

quote:

Günaydın ,

Oyuna yeni başladım , İmperial Dragon , tank olmak istiyorum. Tek el silah diğer shield şeklinde. Nasıl Skillerimi ayarlamam lazım , hangi özelliklere vermeliyim. Yardımcı olur musunuz?

Günaydın dostum.. Aşağıda yazdığım build hem pvp hem pve için kullanılabilir.. Ağır hasar ve bitirici vuruş üzerine kurulu..

Sen one hand and shield başlamışsın ama buna geçmeyi düşünürsen skilleri sıfırlayabiliyorsun.

Attribute = full stamina

Weapon slot #1 = Dual Wield
    Burning Breath
    Unstable Flame
    Igneous Weapons
    Rapid Strikes
    Steel Tornado
    Flawless Dawnbreaker [Ultimate]

weapon slot #2 = Two Handed / Bow
    Critical Rush
    Razor Caltrops
    Green Dragon Blood
    Rally
    Executioner
    Corrosive Armor [Ultimate]

#1 : tek bir hedefe veya alana yapacağın saldırı için kullanılabilir.

#2 : buff ve bitirici vuruş için kullanılabilir.. Two handed ile yakın bow ile uzaktan saldırı yapabilirsin.. Seçim sana kalmış..

Mundus : the warrior kullanman lazım.

Yardımınız için teşekkür ederim . Tek el silah ve kalkan olursam imperial ırkına bonus veriyor diye biliyordum. Aslında sırf güçlü tank olabilmek için , dün imperial versiyonuna para verip aldım :) .

Sizin önerdiğiniz iki sınıf da eğlenceli gözüküyor. Özellikle bow ile olanı tuttum :) .

Fakat agroyu üzerime çekebilir miyim , düşmanlar benim ile uğraşırken , yanımda bulunan kişiler diğer kişileri öldürsün istiyorum . Amaç bu ama , sizin önerilerinize ihtiyacım var .

Rica ederim hocam.

Şimdi Imperial ırkında one hand and shield skilleri %15 daha hızlı yükseliyor avantajı bu. Tank olarak güçlü olayım dersen bence orc fazlasıyla işini görür ama para verip aldıysan devam et o zaman imperial ırkına.

Yazdığım sınıf değil, yetenek puanlarının silah slotu 1 ve 2ye dağılımı. Level 15 olduktan sonra ikinci bir silah slotu açılıyor. İlk slotu tekli veya alana yapılacak saldırılar için , ikinci slotuda buff ve bitirici vuruşlar için yazdım. İkinci slota iki farklı silah alternatifi yazmamın sebebi senin bitirici vuruşu nasıl yapmak istediğinle alakalı. Mesela düşmana yakından vurayım dersen iki elli , uzaktan dersen yay tavsiyemdir.

Merak etme düşman zaten tek tek üzerine gelmiyor. Resmen üzerine çullanıyor bir süreden sonra.

Kendim sorcerer klasından karakter kullandığım için tam manasıyla "şöyle bir karakter açman lazım" diyemiyorum maalesef. Sana yazdığım bu karakter , şuanki karaktrimi veteran 14 yapınca açıp battle master / Tank şeklinde oynayacağım ve skillerini araştırma yaparak seçtiğim bir karakter. Ancak herkesin savunma ve atağı farklıdır.

Genelleme yaparsak warrior klası silah bakımından geniş bir yelpazeye sahip ,bizler gibi staffla sınırlı değil. Gerçe oyunda hiç birşeyin sınırı yok , sorcerer açıp two handed ile tank yapabilirsin. Neyse sana tavsiyem öncelikle ana hasarı vereceğin silahı seç. Burada sana küçük bir tip vereyim. Silah ne kadar büyürse vereceği hasar ama kullanacağı stamina da artar. Aklında olsun.

Ne yaparsan yap zaten en geç veteran 1 olduğunda yeteneklerini sıfırlayacaksın çünkü yetenek puanların mevcut skillerine yetmeyecek..kullanmadığın,yada beğenmedin yeteneklerden bu şekilde kurtulacak,onlara verdiğin puanları geri alacaksın.

Şu aşamada silah seçimi yeterli olacaktır. Zaten her yetenek ağacına bir puan vermen lazım o ağacı kullanabilmen için.. Dolayısıyla deneme yanılma senin için daha iyi bir seçenek olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Serhadss

Hayırlı olsun .sizleri ihmal ettim kankalar ama geliyom çok az bir süre kaldı Kaan abiyede katılıyorum whatsapp taki gibi buradada aktif olursak hem daha çok kişiyle tanışmış olup daha çok büyürüz vs vs anladınız siz onu

Bence de

• Kaan abiden yine güzel bilgiler gelmiş :) Ellerine sağlık

Skilleri sıfırlıyoruz da Character Attributes de sıfırlanıyor değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Kaan abiden yine güzel bilgiler gelmiş :) Ellerine sağlık

Skilleri sıfırlıyoruz da Character Attributes de sıfırlanıyor değil mi ?

Eywalla bro

Skills
    Chamion Points
    Attributes

Bu üçü ayrı ayrı sıfırlanıyor maalesef.
  • Cadwill'in Auridon,Grathwood ve Greenshade görevleri tamam.. Malabal Tor ve Reaper's March'tan sonra SKYRİMDEEEEYİİİİİİMMM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC4376FA6 -- 8 Temmuz 2015; 17:25:52 >
  • quote:

Cadwill'in Auridon,Grathwood ve Greenshade görevleri tamam.. Malabal Tor ve Reaper's March'tan sonra SKYRİMDEEEEYİİİİİİMMM

Bu ikisi kolay. Diğerleri baya zordu uzun sürüyodu orfan oraya

• quote:

Orijinalden alıntı: GodLeSs CapTive

Omega Templar Pvp Build - Damage Ve Heal Tabanlı

Ability Bar 1 (Restoration Staff)

Blazing Spear (Aedric Spear)
    Puncturing Sweep (Aedric Spear)
    Blazing Shield (Aedric Spear)
    Annulment (Light Armor)
    Breath Of Life (Restoring Light)

Devouring Swarm (Vampire) (Ultimate)

Ability Bar 2 (Restoration Staff)

Radiant Oppression (Dawn's Wrath)
    Purifying Ritual (Restoring Light)
    Elusive Mist (Vampire)
    Dark Flare (Dawn's Wrath)
    Breath Of Life (Restoring Light)

Soul Assault (Soul Magic) (Ultimate)

Bilmediğiniz skill varsa google üzerinden çok rahatlıkla morph yapılmamış halini bulabilirsiniz.

Kullandığım build heal tabanlı değil. Zamanla heal için de bir build kullanırsam mesajımı editleyeceğim. Yine de yüksek derecede heal bastığım için, diğer oyuncuların düşmesi kolay olmuyor. Pvp ve pve build olarak düşünebilirsiniz. Pve de de iş yapar. Yazıda pvp yi anlatacağım.

Önce annulment ile kendime 20 saniyelik bir kalkan yapıyorum. Bu bana şu anda skill seviyesi düşük olduğu için 5k armor veriyor. Üzerine blazing shield kullanıyorum. Bunu kullanmamdaki sebep, max health'imin %33 ü kadar yediğim damage'ın %50 sini karşı tarafa yansıtıyor. Bunu sürekli aktif tutmakta yarar var. Ayrıca eğer ki yapabilecek durumdaysanız purifying ritual skill'ini bukunduğunuz alana basın ve heal halkasını terketmeyin. Daha sonra blazing spear'ı rakibe yolluyorum. Bu skill rakibe 3 saniye kadar stun atıyor ve aynı zamanda alan skill'i olduğu için hasar da alıyor. Bundan sonrası sizin savaş esnasındaki durumunuza kalmış. Eğer düşmana yakınsanız puncturing sweep ile mızraklarınızı sallayabilir, uzaktaysanız dark flare'i 2 kez attıktan sonra üstüne bir de radiant oppression kullanırsanız rakibin ölmemesi imkansız. Birçok denememde radiant oppression a gerek kalmadan dark flare ile düşmanları aldım. %80 siz de alacaksınız. Eğer ki yine düşmezse veya ultimate skill'iniz dolduysa, radiant oppression yerine soul assault kullanmanızı tavsiye ederim çünkü verdiği hasar 30k civarında. Bu yüzden zamana karşı yarıştığınızı düşünün. Kale savaşında her saniyenin önemi büyük. Bunları yaparken annulment ve blazing shield eğer biterse kullanmayı unutmayın. Gözünüz bir taraftan takım arkadaşlarının ve kendğnizin health barında olsun ki savaşın tam ortasınds kimse ölmek istemez. Sizin göreviniz bu build'te olabildiğince fazla hasar vermek ve bu build bunun için biçilmiş kaftan. Siz rakiplerinizi öldürdüğünüz sürece kimsenin heal'a ihtiyacı kalmaz. Savaş esnasında kalabalığın içindeyseniz devouring swarm'ı kullanın. Bu ultimate, etrafınızda bir yarasa ordusu oluşmasını sağlıyor ve o yaradalar düşmana her vurduğunda size 1.5k heal geliyor. Canınız azaltıkça breath of life kullanmaktan çekinmeyin. Dark flare kullanırken dikkat etmeniz gereken şey, bu yeteneği üst üste 2 kez ard arda atmanız. 2. kez kullandığınızda, channeling time (skill'i atmak için geçen süre) çok daha kısa oluyor ve arka arkaya kullanmaya başlıyorsunuz. Restoration staff kullanmamın sebebi bana magicka vermesi. Her heavy attack yaptığımda toplam magicka'mın %30'u doluyor. Bu yüzden hem magicka potion'ı hem de heavy attack yaparak magicka'nızı doldurabilirsiniz. Ayrıca mundus taşlarından atronach'ı kullanırsanız magicka recovery'niz artar. Magicka'nızı dolduramadıysanız tek yaomanız gereken elusive mist. Bu sizi yaklaşık 5 saniye görünmez yapıyor ve kaçmanız için yeterli bir süre. Ardından hemen sneak e girip olduğunuz yerden uzaklaşmalısınız.

Bu build alışması zor. Sürekli ability bar değiştirmeniz gerekiyor. Ne olursa olsun annulment ve blazing shield skill'lerini yapmayı unutmamanız lazım. Dediğim sırayla yerleştirirseniz kısa zamanda alışırsınız ve terör estirirsiniz cyrodill sınırları içinde. Pve'de de denendi ve gayet başarılı. Kendi levelımdaki yaratıklara bu sistemle saldırdığımda hareket edemeden ölüyorlar.

Vampirde oldummu tamamdır bu iş

• quote:

Orijinalden alıntı: TheKaptan

bi 35 likte burda var :)

Ah commodore ah, ne günlerdi be
  • Dragonknight tank bir çara full stamine önermek ne kadar doğru hocam? Full health daha mantıklı değil mi?
  • Evet ne diyorduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter007 -- 9 Temmuz 2015; 8:18:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CinkoKarbonPil_05

Dragonknight tank bir çara full stamine önermek ne kadar doğru hocam? Full health daha mantıklı değil mi?

Full health gittigini düşünelim.. Peki skiller atamina yiyor.. Bir vuruş yapıp bekleyecekmisin dolsu diye??
  • İki gündür hem masaüstü hem mobilde ne zaman mesaj göndermeye çalışsam ne zaman resim eklemeye çalışsam durum bu.. Hata veriyor ama meaajı gönderiyor fakat ekini göndermiyor..

Anlık bir hata oluştu.

Microsoft SQL Server Native Client 11.0 (0x80040E37)
    DELETE FROM pgd_PostOffice WHERE RecID = @REC_ID
    /upload/postpro.asp, line 871

Browser Type:
    Mozilla/5.0 (Linux; Android 5.0.2; LG-D802TR Build/LRX22G) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/43.0.2357.93 Mobile Safari/537.36

Page:
    POST 439 bytes to /upload/postpro.asp
    POST Data:
    subject=Cevap%3A+Cevap%3A++Ps4Life+Elder+Scrolls+Online+Guild+%28Daggerfall%29&body=Full+health+gittigini+d%FC%FE%FCnelim..+Peki+skiller+atamina+yiyor..+Bir+vuru%FE+yap%FDp+bekleyecekmisin+dolsu+diye% . . .

Time:
    Thursday, July 9, 2015, 8:23:17 AM

• 
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.