Bildirim
UNDERGROUND TRADERS | PS4 GUILD (295. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Reklam dubalarını koymak için dükkanın önüne kadar çıktım..10 saniye sürmedi.. Sırtımdan ter aktı bu nasıl birşey ya bu nasıl bir sıcaktır yahu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Burda hava kapalı. Yapmur yağacak sanırım yine de sıcak halen
S. A millet. Sonubda 50 lvl olduk veteran kasiyorum 😎😎en kisa zaman dungeon pvp falan herseye varim
quote:
Orijinalden alıntı: btrlpksrgl
S. A millet. Sonubda 50 lvl olduk veteran kasiyorum 😎😎en kisa zaman dungeon pvp falan herseye varim
Veteran klübe hoşgeldin.. Bu andan itibaren 10 champion point ile level atlayacaksın.. Ben daha 5 olabildim. Kafayı sıyırmalık..
Ana hikayeyi bitirsin mi?? Bitirdiysen direk cadwell'in görevlerine dal.. 3 gündür yapıoyom daha 9 tane quest var kalan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
quote:
Helal olsun
-
Main questler bitti. Gece girip bakicam oyuna ama champion points hakkinda bi fikrim yok nedir ne degildir. Aksam gurupta bi 2 dakka anlatabilirmisiniz. Gece skyshard toplamaya cikicaz cihanla gelmek isteyen varmi
Veteran 4'ten yukarı olup Cadwell's Almanac'ta Reaper's March bölgesindeki Arenthia görevini yapmamış olan varmı?
Veteran 5 olan 2 Necromancer boss ile koridorda kapışmam lazım ama 10. saniyeden sonrasını göremedim bıçak fırlatıp 9k hasar vurdukları için..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC4376FA6 -- 10 Temmuz 2015; 19:29:14 > -
quote:
Main questler bitti. Gece girip bakicam oyuna ama champion points hakkinda bi fikrim yok nedir ne degildir. Aksam gurupta bi 2 dakka anlatabilirmisiniz. Gece skyshard toplamaya cikicaz cihanla gelmek isteyen varmi
Bence o puanlar hakkında burda bi yazı yazılabilir, konu hakkında bende dahil bilgisi olmayan bikaç kişi vardır
quote:
Orijinalden alıntı: GodLeSs CapTive
quote:
Orijinalden alıntı: szmania
o listeye benide ekle :)
bu arada yaş 36 yolun yarısı falan kalmadı bende :)
Neydi abi psn? :)
Selcuk_31 ekliyiz birbirimizde :)
quote:
Orijinalden alıntı: hunter007
quote:
o listeye benide ekle :)
bu arada yaş 36 yolun yarısı falan kalmadı bende :)
Yaş 36, helal olsun, ne ile başladı senin oyun hayatın abi? Commodore falan takıldın mı?
Kara kutu ile basladi. Bilgisayarla devam etti. Arkadasimda commodore64 vardi beraber oynardık :)
Guzelce bir arastirma yapip puanlar hakkinda en kisa zamanda detayli turkce bi rehber hazirlarim. Aslinda tum sinaflar icin rehber yapmak istiyorum ama zaman yok sadece nb rehber yapabildim 🙈🙈🙈
quote:
Orijinalden alıntı: Axecalos
Veteran 4'ten yukarı olup Cadwell's Almanac'ta Reaper's March bölgesindeki Arenthia görevini yapmamış olan varmı?
Veteran 5 olan 2 Necromancer boss ile koridorda kapışmam lazım ama 10. saniyeden sonrasını göremedim bıçak fırlatıp 9k hasar vurdukları için..
hocam bende cadwells silver görevi var. şimdi o görevi tamamlamak için cadwells almanactaki 5 şehrin tüm görevlerini bitirmek mi gerekiyor? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Axecalos
hocam bende cadwells silver görevi var. şimdi o görevi tamamlamak için cadwells almanactaki 5 şehrin tüm görevlerini bitirmek mi gerekiyor?
Almanac görevinde görünen şehirlerdeki o görevleri yapman lazım.. Uzun süren bir iş ya.. Git oraya gel buraya..
-
Pvp baya sağlamdı ortadan yarıp gittik cyrodill i
quote:
Orijinalden alıntı: GodLeSs CapTive
Pvp baya sağlamdı ortadan yarıp gittik cyrodill i
Aynen broooo..
Son 4 skillim kaldı fullenecek farmda sonra daha da çıkmam pvpden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X