Şimdi Ara

UNDERGROUND TRADERS | PS4 GUILD (295. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.660
Cevap
22
Favori
72.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hunter007

quote:

Orijinalden alıntı: Axecalos

quote:

quote:

quote:

Oha bizim dayı manchester dan fellaini yi de istemiş

Dayı hap felan mı kullanıyor ya ne bu özgüven?? Gerçe para var kardeşim, hedefi gösteriyor Aziz alıyor..

Adamla başta ne dalga geçtiler yok bıyıklı, dayı falan filan diye ama adam herkesin ağzını açık bırakıyor şimdi, ulan 3 4 günde bir yeni bomba transfer haberi mi olur
    Terrano dayıııı

3 gündür üzerimde forma var. Eskiden çeşitli şekillerde iğneleyici tepkiler gelirken çevremden şimdi tırnak yiyip transfer hanerlerini izliyorlar..

Temsili (aşağıdaki)

Dün bi foto vardı o çok fenaydı, gerçi akşam kendim de gördüm dsmart da 'nanili Fenerbahçe'nin podolski li galatasaray ın ve şenol güneşli beşiktaş ın...' diye devam ediyordu, orda bjk li olsam kahrolurdum

Gerçe şuan yanlış yazdığımı farkedip düzelmeye gitmem gerektiğini hissettim..

3 gündür üzerimde forma var, diğer günlerde üzerimde mutlaka FENERBAHÇEm ile ilgili bir aksesuar veya kıyafet var.. Sadece bu iyi günlerde değil..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Oha bizim dayı manchester dan fellaini yi de istemiş

Dayı hap felan mı kullanıyor ya ne bu özgüven?? Gerçe para var kardeşim, hedefi gösteriyor Aziz alıyor..

Adamla başta ne dalga geçtiler yok bıyıklı, dayı falan filan diye ama adam herkesin ağzını açık bırakıyor şimdi, ulan 3 4 günde bir yeni bomba transfer haberi mi olur
    Terrano dayıııı

3 gündür üzerimde forma var. Eskiden çeşitli şekillerde iğneleyici tepkiler gelirken çevremden şimdi tırnak yiyip transfer hanerlerini izliyorlar..

Temsili (aşağıdaki)

Dün bi foto vardı o çok fenaydı, gerçi akşam kendim de gördüm dsmart da 'nanili Fenerbahçe'nin podolski li galatasaray ın ve şenol güneşli beşiktaş ın...' diye devam ediyordu, orda bjk li olsam kahrolurdum

Gerçe şuan yanlış yazdığımı farkedip düzelmeye gitmem gerektiğini hissettim..

3 gündür üzerimde forma var, diğer günlerde üzerimde mutlaka FENERBAHÇEm ile ilgili bir aksesuar veya kıyafet var.. Sadece bu iyi günlerde değil..

• Reklam dubalarını koymak için dükkanın önüne kadar çıktım..10 saniye sürmedi.. Sırtımdan ter aktı bu nasıl birşey ya bu nasıl bir sıcaktır yahu

• Burda hava kapalı. Yapmur yağacak sanırım yine de sıcak halen

• S. A millet. Sonubda 50 lvl olduk veteran kasiyorum 😎😎en kisa zaman dungeon pvp falan herseye varim

• quote:

Orijinalden alıntı: btrlpksrgl

S. A millet. Sonubda 50 lvl olduk veteran kasiyorum 😎😎en kisa zaman dungeon pvp falan herseye varim

Veteran klübe hoşgeldin.. Bu andan itibaren 10 champion point ile level atlayacaksın.. Ben daha 5 olabildim. Kafayı sıyırmalık..

Ana hikayeyi bitirsin mi?? Bitirdiysen direk cadwell'in görevlerine dal.. 3 gündür yapıoyom daha 9 tane quest var kalan

• Arda atmış imzayı Barça'ya
  • quote:

S. A millet. Sonubda 50 lvl olduk veteran kasiyorum 😎😎en kisa zaman dungeon pvp falan herseye varim

Helal olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: eraykarabas

Arda atmış imzayı Barça'ya

Adam zirve yaptı helal olsun

• Main questler bitti. Gece girip bakicam oyuna ama champion points hakkinda bi fikrim yok nedir ne degildir. Aksam gurupta bi 2 dakka anlatabilirmisiniz. Gece skyshard toplamaya cikicaz cihanla gelmek isteyen varmi

• Veteran 4'ten yukarı olup Cadwell's Almanac'ta Reaper's March bölgesindeki Arenthia görevini yapmamış olan varmı?

Veteran 5 olan 2 Necromancer boss ile koridorda kapışmam lazım ama 10. saniyeden sonrasını göremedim bıçak fırlatıp 9k hasar vurdukları için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC4376FA6 -- 10 Temmuz 2015; 19:29:14 >
  • quote:

Main questler bitti. Gece girip bakicam oyuna ama champion points hakkinda bi fikrim yok nedir ne degildir. Aksam gurupta bi 2 dakka anlatabilirmisiniz. Gece skyshard toplamaya cikicaz cihanla gelmek isteyen varmi

Bence o puanlar hakkında burda bi yazı yazılabilir, konu hakkında bende dahil bilgisi olmayan bikaç kişi vardır

• quote:

Orijinalden alıntı: GodLeSs CapTive

quote:

Orijinalden alıntı: szmania

o listeye benide ekle :)
    bu arada yaş 36 yolun yarısı falan kalmadı bende :)

Neydi abi psn? :)

Selcuk_31 ekliyiz birbirimizde :)

• quote:

quote:

o listeye benide ekle :)
    bu arada yaş 36 yolun yarısı falan kalmadı bende :)

Yaş 36, helal olsun, ne ile başladı senin oyun hayatın abi? Commodore falan takıldın mı?

Kara kutu ile basladi. Bilgisayarla devam etti. Arkadasimda commodore64 vardi beraber oynardık :)

• hunter007 kullanıcısına yanıt
    Guzelce bir arastirma yapip puanlar hakkinda en kisa zamanda detayli turkce bi rehber hazirlarim. Aslinda tum sinaflar icin rehber yapmak istiyorum ama zaman yok sadece nb rehber yapabildim 🙈🙈🙈

• quote:

Veteran 4'ten yukarı olup Cadwell's Almanac'ta Reaper's March bölgesindeki Arenthia görevini yapmamış olan varmı?

Veteran 5 olan 2 Necromancer boss ile koridorda kapışmam lazım ama 10. saniyeden sonrasını göremedim bıçak fırlatıp 9k hasar vurdukları için..

hocam bende cadwells silver görevi var. şimdi o görevi tamamlamak için cadwells almanactaki 5 şehrin tüm görevlerini bitirmek mi gerekiyor?
  • quote:

quote:

Veteran 4'ten yukarı olup Cadwell's Almanac'ta Reaper's March bölgesindeki Arenthia görevini yapmamış olan varmı?

hocam bende cadwells silver görevi var. şimdi o görevi tamamlamak için cadwells almanactaki 5 şehrin tüm görevlerini bitirmek mi gerekiyor?

Almanac görevinde görünen şehirlerdeki o görevleri yapman lazım.. Uzun süren bir iş ya.. Git oraya gel buraya..

• Şuanki PvPden bir SS. Cyrodill'i ortadan yararak ilerlerken arkadan kuşatıldık..

Başkanla yardırmaca..

• Pvp baya sağlamdı ortadan yarıp gittik cyrodill i

• quote:

Orijinalden alıntı: GodLeSs CapTive

Pvp baya sağlamdı ortadan yarıp gittik cyrodill i

Aynen broooo..

Son 4 skillim kaldı fullenecek farmda sonra daha da çıkmam pvpden

• 
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.