Şimdi Ara

UNDERGROUND TRADERS | PS4 GUILD (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.660
Cevap
22
Favori
72.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Posmort3m

Guzel skor tebrikler :) bu siralamaya nerden bakiyoruz acaba ben battlelog da bulamadm da :)

Tesekkurler hocam...😊

Siralamaya Battlelogta menu uzerinden Leaderboard kismina gelerek bakabilirsin. Orada 3 farkli derece gosteriliyor. Ilki battlelogts kayitli olan arkadaslar arasinda ikincisi ulken arasinda ucuncusude dunya siralamasi oluyor.

Eger battlelogta daha once ulkeni secmediysen sag yukarids bulunan sekmeden secebilir ve klasmanlara ayrilmis sekilde turkiye dereceni gorebilirsin hocam..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dereceye girdigimizden degilde maksat siz gibi derecedeki arkadaslari ogrenmek :) Tesekkurler:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gunaydin sevgili JW halki !!

Serhad Reizin de ps4 almasiyla beraber aktilim sayimiz 8 kisiyi asmis bulunmaktadir. Ileride oyuncularimizin katilimdan kopmamasi icin SKYPE olayini aktiflestirmek gerektigini dusunuyorum. Bu konuyla ilgili denemelere baslasakmi acep?
  • günaydın dostum,bence olabilir çokta bişey farketmicek aslında kulaklığı ds yerine ya telefona yada pc takcaz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Axecalos

Gunaydin sevgili JW halki !!

Serhad Reizin de ps4 almasiyla beraber aktilim sayimiz 8 kisiyi asmis bulunmaktadir. Ileride oyuncularimizin katilimdan kopmamasi icin SKYPE olayini aktiflestirmek gerektigini dusunuyorum. Bu konuyla ilgili denemelere baslasakmi acep?

Skype olabilir abi. Alaaddin team speak falan diyor da skype ta olur kanımca ya :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ş@n

quote:

Gunaydin sevgili JW halki !!

Skype olabilir abi. Alaaddin team speak falan diyor da skype ta olur kanımca ya :)

Team speak 3u kurduk dun Aladdin reizle.. sikintisiz bir yazilim..tooluca denemek lazim.. olmadi skyoe a geceriz..

• Arkadaşlar kısmetse önümüzdeki cumartesi ve pazar günlerimiz dolu geçecek. 2 tane maç alacağım herkesin bilgisine

• quote:

Orijinalden alıntı: GodLeSs CapTive

Arkadaşlar kısmetse önümüzdeki cumartesi ve pazar günlerimiz dolu geçecek. 2 tane maç alacağım herkesin bilgisine

Ooo sahane olacak haftasonumuz desene Baskan!! Ekipte tamamlandi..Gunduz ve geceleri antremanlar devsm etmekte tam gaz..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Arkadaşlar kısmetse önümüzdeki cumartesi ve pazar günlerimiz dolu geçecek. 2 tane maç alacağım herkesin bilgisine

Ooo sahane olacak haftasonumuz desene Baskan!! Ekipte tamamlandi..Gunduz ve geceleri antremanlar devsm etmekte tam gaz..

Antrenmandaydık bizde baya zevkli geçti asa klanıyla birlikte

Yalnız yine helide döktürdük bu sefer keremle vidrolar yakında geliyor

• quote:

quote:

quote:

Antrenmandaydık bizde baya zevkli geçti asa klanıyla birlikte

Yalnız yine helide döktürdük bu sefer keremle vidrolar yakında geliyor

Ya dur reyiz video deme bana.. gecen 120 gb video temizledim..simdi yinr 30 gb birikti.. kurgulayip video hazirlamam lazim. Episode 4u yapmam lazim. Bonus contrentte kimler olacak kimler..bu video patlayacak...

• quote:

Action basliyor desene :)

• Arkadaslar herkese iyi haftalar bol kazanclar..

Merlinin kazanindan GTA 5 ilgili yeni bir haber geldi.. Buyrun ;

"GTA 5'i yeni nesile ve PC platformuna isteyen oyuncuları sevindiren haber E3'de gelmiş ve oyunun sonbaharda çıkacağı söylenmişti. Bir Avustralya sitesinde listelenen PC için çıkış tarihi oyunucları heyecanlandırdı. 14 Kasım olarak listelenen GTA 5 için Rockstar henüz bir bilgi vermedi ve ortaya çıkan bilgileri de doğrulamış değil. Ayrıca PC için fiyat 38 Pound yani Türk parasıyla 138 TL olarak listelenmiş.

Far Cry 4, Call of Duty: Advanced Warfare ve The Crew gibi oyunların da kasım ayında çıkması bekleniyor."

• Arkadaslar herkese iyi haftalar bol kazanclar..

Merlinin kazanindan GTA 5 ilgili yeni bir haber geldi.. Buyrun ;

"GTA 5'i yeni nesile ve PC platformuna isteyen oyuncuları sevindiren haber E3'de gelmiş ve oyunun sonbaharda çıkacağı söylenmişti. Bir Avustralya sitesinde listelenen PC için çıkış tarihi oyunucları heyecanlandırdı. 14 Kasım olarak listelenen GTA 5 için Rockstar henüz bir bilgi vermedi ve ortaya çıkan bilgileri de doğrulamış değil. Ayrıca PC için fiyat 38 Pound yani Türk parasıyla 138 TL olarak listelenmiş.

Far Cry 4, Call of Duty: Advanced Warfare ve The Crew gibi oyunların da kasım ayında çıkması bekleniyor."

• Beyler cumartesi 11 de eski adıyla türk ordusu klanıyla maçımız vardır. Detayları konuşuyorum. 10vs10 olacak herkesten gelmesini rica ediyorum. Bilgiler kesinleştiğinde buradan irtibata geçeriz tekrar

• quote:

Beyler cumartesi 11 de eski adıyla türk ordusu klanıyla maçımız vardır. Detayları konuşuyorum. 10vs10 olacak herkesten gelmesini rica ediyorum. Bilgiler kesinleştiğinde buradan irtibata geçeriz tekrar

• Arkadaşlar dün geceden heli gameplay. İyi seyirler

• Biz mesajlarımızı siliyoruz rica ediyorum siz de silin daha fazla uzatmayalım. Ne siz bize ne biz size serverınıza veya komunuza gelip yazıp çizelim tamam mı beyler?

• quote:

Arkadaşlar dün geceden heli gameplay. İyi seyirler

bu nasıl bir sürüştür arkadaş

• kavgasiz dövüssüz yeni bir güne merhaba alaadin bana heliyi ögret kullanmayi kaldirirken düsüren olarak tarihe gectim hos oda bi sanat ama ben pek hoslanmim bu sanattan neyse arkadaslar bundan sonra birbirimizi degil ispanyollari almanlari ilgilizleri her alanda yeme dilegiyle hayirli günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter007

quote:

Arkadaşlar dün geceden heli gameplay. İyi seyirler

bu nasıl bir sürüştür arkadaş

Bende surdum orda koymışmı videoya vay çakal 😂

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.