Şimdi Ara

üni. için notebook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir notebook almam lazım üniversite için bilgisayar mühendisligi bölümünü secicem yeter puanım var 1800 tl sınırında intel sandy bridge i7 işlemcili
    tabiki oyunda oynamak istiyorum notebookla online call css tf2 gibi oyunlara 3 4 saat harcıyan birimiyim bana bu sınırlar dahilinde notebook önerirmisiniz şimdiden teşekkürler

• http://www.pcdepo.com/dell-inspiron-5110-b63f45-laptop-urun5733.html
    1,434.33
    Inspiron i7-2630Q 4GB 500GB 15.6" Siyah HDMI USB 3.0 1GB GT525 FreeDOS

Ekran Kartı Hafızası1 GB Paylaşımsız Grafik Belleği
    Grafik İşlemcisiGeForce GT 525M

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 2 Temmuz 2011; 19:36:37 >
  • hp tavsiyeniz cok güzel biraz derinlemesine araştırıcam lenovo yada asus olarak önerebilceginiz model varmı varsa olarada göz atıp tavsiye almak isterim
  • başka tavsiye yokmu arkadaşlar ? lütfen biraz daha yardım edin
  • Bende bu sene bolume gectim,EPİCA nickli arkadasin onerdigi laptopdan alacam.Bu fiyatta en iyisi bu.
  • evet aynı kanıdayım başka secenek yok bu kalite bulmakta zor hdd gayet kaliteli ekran kartı yeter li seviyede ram 8 gb kadar cıkması ise ileriye dönük bir hareket kesinlikle alınması gerken bir ürün ancak kullanan birinden birde sıcaklık degerlerini ögrene bilseydik güzel olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cepo -- 2 Temmuz 2011; 21:57:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Okul için laptop
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalaraz

http://www.pcdepo.com/dell-inspiron-5110-b63f45-laptop-urun5733.html
    1,434.33
    Inspiron i7-2630Q 4GB 500GB 15.6" Siyah HDMI USB 3.0 1GB GT525 FreeDOS

Ekran Kartı Hafızası1 GB Paylaşımsız Grafik Belleği
    Grafik İşlemcisiGeForce GT 525M

Kaliteli bir marka, özellikleri de fiyatına göre oldukça iyi. Bence uygun bir tercih olur

• bilmiyorum acıkcası ekran kartı düşündürüyor dell'in cok düşük hp nin ki ondan 1.5 belki 2 kat daha iyi performans sunuyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.