Şimdi Ara

Üni ögrencisi için kredi kartı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
7.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arasındaki farkı boşversen üniversite öğrencisi isen al işte cardfinans üniversity i bende limit arttırmak için cuma günü ugrayacağım üniversity kullanıyorum
  • Bizim üninin önündede stand kuruyorlar ama finans bank mıydı hatırlamıyorum ya

İyiymiş aslında çıkarsammı ? Sonradan şapa oturtma durumu falan olmasın ?
  • şuan limidin ne kadar peki hocam?

birde üni ye göre limitleri farklı oluyomus sanırım bizim üni nin(itü) nün marmara üniye gore 200 lira yuksekmıs.Oyle bısey duydum dogru mudur?
  • quote:

Orjinalden alıntı: = RaiKoNéN =

şuan limidin ne kadar peki hocam?

birde üni ye göre limitleri farklı oluyomus sanırım bizim üni nin(itü) nün marmara üniye gore 200 lira yuksekmıs.Oyle bısey duydum dogru mudur?

hocam bu cardfinans university i google da araştırdım biraz itüsözlük'te de var limiti 200ytl diyorlar :)

bu arada cardfinans uni. ile ilgili birçok şey var

tıkla
  • Baktım hocam ama cok klasik seylerden bahsetmişler benım merak ettiğim go kart ile arasında ne fark var ikiside finansbankın kartı ikiside öğrenci kartı dıye gecıyor.gozume carpan tek farklılık 200 lıraya kadar nakıt avans cekımlerınde go kartın faız uygulamaması unıversıty kart ıse yuzde 4 kusur bı faız uyguluyo tek farkı bı avantajı mı yoksa dez avantajlarıda var mı bunu arastırıyorum ama hıc bır yerde elle tutulur bı bılgı bulamadım.

Limit olayı gercekten cok degısıklık gosterıyo ama en dusuk 300 lıra dıye duydum ben bırkac ay sonra talebıne gore 500 falan da oluyomus.Yukarıda kı bır arkadas 600 lira oldugunu soyluyor.Baska kullanan bı tanıdıgım kartının lımıtının ılk actırdıgından berı 400 lıra lımıtlı oldugunu ıddaa edıyor.

Yarın besıktas subesıne ugrayıp bılgı alıcam ona gore go yada unıversıty den bırıne basvurucam

• Kredi kartını artık sen istemesen de veriyorlar. Kredi kartı borçları niye artıyor sonra tartışıyolar saçmasapan.
    Sana tavsiyem Maestro kart kullanman. Kısacası ATM kartı para çekmeye yarıyor. Alışveriş yaparken de paran kadar alışveriş yapıyorsun bütçeni zorlamazsan ne kadar harcadığını bilirsin.
    Ben de dahil halk olarak taksidi çok seviyoruz. ayda 60-70 YTL'ye bilgisayar alınıyor. İstemeden de olsa bağlanıyor paramız tek noktaya. tavsiyemi düşünmeni isterim.
    Bankaların herhangi (Garanti , Akbank...) şubesine git vadesiz banka hesabı açtır. İkametgah istiyorlar sadece onu ver VADESİZ banka hesabı açtır. borcumu nasıl ödeyeceğim diye dert etmeden aklın rahat bir şekilde alışverişini yap.
  • Böyle internette falan uğraşma git bir şubeye yada okulun önünde stand kurulmuşsa sor danışmana neyi merak ediyorsan...

Bana 400 ytl limit verselerde yeter internetten alışveriş yapmaya başladım artık çok lazım oluyor sağdan soldan kredi kartı arıyorum...
  • Hocam internetten alışverişte falan sorun yaşıyorum daha dogrusu bankamatık kartıyla alısverıs yapamıyorum internetten.

Ayrıca atıyorum bu ay almam gereken 3*5 bısey var sene başı toplamı 300 lıra tutuyor ve ben her ay kendıme 100 lıra butce ayırabılıyorum boyle absurd harcamalar yapabılmek ıcın ve bunu 4 taksıtle yapmak benım ıcın en mantıklısı bı kerede 400 lıra veremem yada 4 ay beklemem lazım.

Demek istediğim sudur ki bilinçli hareket ettikten sonra hiç bir sakıncası yok bu kartın
  • işte üniversiteli kartı vardı bende.300 limit veriyorlar.sürekli internet bankacılığını kullanıyorum hesapta 6-7 milyar para var ayda 800-1000 ytl civarı online işlem yapıyorum pek öğrenci kartı gibi değil.internetten limit artırımı başvurusu yaptım hesap hareketlerimi incelediler 750 ytl limite çıkarttılar.herkese yaparlarmı bilmiyorum ama
  • bende şu an Finans bank ın üni kredi kartı var 250 ytl limitli, boşta duruyo öle.
  • Cardfinans Go'nun dediğin gibi sadece 200YTL faizsiz nakit avans için avantajı var. Başka hiçbir farkı yok.

Ben de defalarca Worldcard'a başvurdum. Bankada hesabım var. Hesap asla boş kalmaz. Fatura ödemelerimi o hesap üzerinden yaparım ama vermiyorlar worldcard. Ben de onun yerine cardfinansa başvurdum. Doğrudan 600YTL limitli kart gönderdiler...
  • Şimdi ben bu kartı alınca böyle 12 ay kullanman şart falan durumu varmı ? İstediğimiz zaman iptal ettirebiliyormuyuz ilk ayda dahil olma üzere

Ayrıca mesela sadece bir tane alışveriş yaptım 150 ytl, ekstreme ne kadar gelir toplam ?
  • Sanırım en mantıklısı Card Finans University Card benim için

Yarın başvurucam ne kadar limitle acılıs yapıyolar merak eden arkadaslar varsa buraya yazabılırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: audiocu

bende şu an Finans bank ın üni kredi kartı var 250 ytl limitli, boşta duruyo öle.

hocam hiç kullanmıyorsan 1 ytl bile harcama yapmıyorsan noluyor fatura falan geliyormu her ay belli bi miktar ödüyormusun ?
  • Bende almayı düşünüyorum ama karar veremedim hangisini alsam diye iş bankası veriyomuş
    İşte Üniversiteli diye kart ücreti falan yokmuş ama okulun bize verdiği banka kartıda iş bankasının o yüzden karar veremedim onumu alsam başkamı alsam
  • Garanti,Akbank falan vermiyormu özel üniversiteli kartı
  • quote:

Orjinalden alıntı: xHannibalx

Bende almayı düşünüyorum ama karar veremedim hangisini alsam diye iş bankası veriyomuş
    İşte Üniversiteli diye kart ücreti falan yokmuş ama okulun bize verdiği banka kartıda iş bankasının o yüzden karar veremedim onumu alsam başkamı alsam

Valla ben de İşbankası'na başvururken sadece harç parasını geri almak için hesap açtırmıştım. Ama kredi kartınıda itelediler bize. Kredi kartını taktığımda ATM makinesine o açtırdğım hesaba da ulaşabiliyorum...

quote:

Orjinalden alıntı: MajestiC

Garanti,Akbank falan vermiyormu özel üniversiteli kartı

Bunlar kefil istiyor. Kolay kolay vermiyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orcunsau -- 29 Ekim 2008; 23:33:43 >

• hsbc ile 2 gun içinde odemezsem icralığım ya adamlar 90 ytl nin lafını yapıyolar
  • üniversiteli için sakat iş bu kredi kartı, olabildiğince kredi kartından uzak durun, birşey alıcaksanız bekleyin parayı biriktirip öyle alın, bu borçlanma işi başladımı ucu bucağı gelmiyor, bir yerde hesap kaydımı bir türlü toparlanmıyor, birçok arkadaşımda bunu gördüm, kendim de alsam nasılsa karttan diye benzini falan kartla almaya kalkar bunun rahatlığıyla da 20 liralıktan yüksek miktarlarda benzin almaya başlarım diye korktuğumdan kredi kartı almadım
  • valla geçen sene çıkarttırmıştım işte üniversiteli kart zaten çıktığında 500 ytl limit le gelmiş aradan bi kaç ay geçti lonline işlemlerden limit artırım talebi yapmıştım 750 liraya çıkartmışlardı kartı en son geçen ay yine yaptım 1000 lira yapmışlar kartın limitini işte üniversiteli kartı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.