Şimdi Ara

ÜNİDE YUKSEK(3.50+) ORTALAMA NASIL YAPILIR ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
38
Cevap
5
Favori
14.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

high honor olmak sadece düzenli çalışma ile olacak bir şey değil. bazı bölümler üniversiteler insanlara uymayabiliyor. sen zaten 1 sene deneme çözmeyip 80'de 79 mat yapmış bir krdşmizsin.  böyle söyleyince sanki herkes 3.90 yapabilir gibi bir intiba oluşuyor. bu tarz mühendisliklerde odtü için söylüyorum okulu uzatan da bir çok kişi oluyor. söylenildiği kadar toz pembe değil her şey. yanlış bir tanımlama olmasın.

• edlerbest1907 kullanıcısına yanıt

Hocam kitabı yalayıp yutmanın kapsamına kitaptaki tüm soruları çözmek giriyor mu. Bazen kitapta çok fazla soru oluyor ve sınavla pek alakası olmayabiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepüşüyenadam H kullanıcısına yanıt

İngilizcem klasik b2 çok iyi değil. Erasmus şansım var ama en iyi ülkelere gidebileceğimi zannetmiyorum. Ortalama bi ülkeye yeter diye tahmin ediyorum etrafımda yapanların ortalamasını görünce. Bu ortalamayla diğer bölümlerde çok iyi ülkelere gidilebiliyor bizim okulda ama işte ehb ve bilgisayar kadar rekabetin döndüğü bi bölüm yok. Herkes çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edlerbest1907 -- 26 Ağustos 2021; 12:32:27 >
  • romario11111 R kullanıcısına yanıt

80de 78 Aytde yanlis çıktı bi tane ya dikkat ya yanlış kodlama 

Bence bunlari gozde buyutmek asil problemi yaratiyo. Eğer olası görüp hedefi en tepeye koyarsa birisi benim gördüğüm örneklerde hep en başarılı olanlar oluyor. Yoksa tabi ki odtunun saçma mevsimlik ders sistemi yuzunden tek ders uzatabiliyo hemen bolumu, bu da çok kişinin başına geliyor. Benim demeye çalıştığım asil şey gidip ortalama için atomu yeniden kesfetmenin gerekmemesi, yapılacak yegane şey çalışmak, ders agirsa daha çok çalışmak. Gidip hocanın mail hesabini hacklemek gibi şeylere gerek yok yani 

• schizzo kullanıcısına yanıt

Kasmayın o kadar ya gazi dişi bitirdim ben hayat okumak değil yarın pişman olacak bu insanlar üni eğlence yeridir ot gibi yaşayan çok insan gördüm şimdi de klinikte ya da devlette çalışıp ot gibi yaşamaya devam ediyor hayata bir kere geliyorsunuz eğlencenize bakın perde kapanınca yaşam bitiyor bu yüzden her zevki yaşayın ve tadını bakın bir kez hayatta sonra yapmazsın ya da kullanmazsın kız eve çağırınca veya sana gidelim deyince yok olmaz vs demeyin ya da arkadaşlarınız gel gidip kafa dağıtalım mekana birkaç kadeh bir şey içelim dediğinde olmaz demeyin ya da halısaha ayarladık gel dediğinde ders çalışacam demeyin her şeyi yapın eğlenin herkesle takılın insanları tanıyın görün düz yaşamayın benden bir tavsiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dwho -- 26 Ağustos 2021; 12:23:21 >
  • ebcc E kullanıcısına yanıt

Zaten hocanın soru tipi bellidir önceki sınavlardan . ona göre çözmen gerekmeyen soruları eleyebilirsin. Ama hocalar hiç sormadığı değişik bi soruyu 25 puan verip çat diye sorabiliyor bazen. Çözebildiğin kadar çözmek en iyisi bence

• Çıkmışları çözünce her gördüğüm adamda 3.0+ oluyor. Düzenli çalışırsan da 3.5+ olur herhalde ama tecrübem yok dönemsel en fazla gördüğüm notum 3.48

Not: Bölüm derslerinin çaktığı durumlar olabilir normal o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Death -- 26 Ağustos 2021; 12:34:51 >
  • YAPILMAZ

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

Bu konuda sana katılıyorm değerli kardşm  hedefe odaklanarak emek verme , sabırla bıkmadan çalışma ve tevaffuk . sonrasını zaten akışına bırakmak gerekiyor. 

• Biraz farklı ya hocam. Havuz derslerinin işleyişi ayrı bölüm derslerinin işleyişi apayrı. 3.9 4 lere çıkmak bence onlineda daha zor. Mesela şöyle diyim, ben örgünde 83 ortalamayla aa aldım mesela mat1den sınavlar klasik gidiş yoluna da puan veriyorlar ve bol soru, zor soru, çok vakit veriyorlar (3saate yakındı yanlış hatırlamıyorsam.) Ama onlineda az soru, zor ve teorik soru, az vakit veriyorlar. 1 hata yapsan ba 2 hata yapsan bbye düşüyorsun. Çan gibi bir durum söz konusu olmuyo çoğu havuzda kopyadır dcde buluşup hepberaber çözmektir falan bütün pislikler dönüyor.

Bir de sen zaten ayte de 80e yakın netle gelen bi adam olduğun için ayt konularının gelişmiş versiyonlarından oluşan 1. sınıfta çok zorlanmadan iyi ortalama yaparsın. Şimdi 3.6 yaptın ama seninle birlikte 3.6 yapan diğer adamlar örgünde 3.1 3.2 falan anca yapardı. Ama sen örgünde 3.6 dan çok daha iyi yapardın aynı tempoda.

Kısacası yüksek ortalama yapmak daha kolay , çok yüksek ortalama yapmak daha zor örgün versiyonlarına göre bence.

• 3.50 üstü ne işine yarayacak ki. 3 hayli hayli yeterken onu başarmak bile zor

• çok çalışmaktan ziyade doğru çalışarak

• sen yüksek ortalama yapamazsın onların takdirine kalmışsın.

• romario11111 R kullanıcısına yanıt

Cok sağol abi estağfurullah. Bölümü sevip bir de derslere gitmeyi alışkanlık haline getirince zaten hoca kalitesi sayesinde ortalama 3.5 üzerine çıkıyor    Bence asıl kritik olan bu ikisi, bölümü sevmek ve ders kaçıramamaya çalışmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0ED428C1F -- 26 Ağustos 2021; 15:13:38 >
  • 3.62 yaptım, yatay geçişle bastım gittim.

Nasıl yaptım diye sorarsan, uzaktan eğitim derim susarım  

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.