Şimdi Ara

ÜNİDEKİ KIZLARIN 187 ERKEKLERE HAYRAN OLMASI HAKKINDA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bulunulan ortam, kişilerin denk gelmesi atılgan olmak vs ile alakalı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • santa loves kids kullanıcısına yanıt

Bulunduğun ortamda ne eksikse onu gelistirmeye çalış kendinde. Ben odtu öğrencisiyim mesela. Buradaki insanların çoğunun hayat tecrübesi yok, buna bağlı olarak sohbet edilemiyor bu insanlarla. Ben ise tam tersini yapıyorum saçma şeyleri bile sırf tecrübe olsun diye yaparım mesela maksat anlatacağın bir seylerinin olması.Buna bağlı olarak Beraber olduğum kadınlara sorduğumda ağzımın çok iyi laf yaptığını söylüyorlar. Onun dışında mesela yine odtu özeli için konuşursam incel insan çok fazla, herkes naif bu durumda ne yapman gerekiyor kaba olman gerekiyor güçlü durman gerekiyor kızların arasındaki bu elit keko muhabbetine çıkıyor olay.Bu da bana + yazıyor mesela. Sen de bakacaksın etrafına diğerlerinde ne yoksa sen de o olacak ki tercih edilesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendinigelistirentasrali K kullanıcısına yanıt

Aşırı saçma. Bu şekilde düşürdüğün kızların kalitesi de ona göredir heralde adcvbjkklm kız var kız var

• Valla knk çoğunu koluma takip gezmiyorum bile zaten hevesimizi alıp geciyoruz. Çoğu da sosyoekonomik düzey olarak ülke ortalamasının üstündedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendinigelistirentasrali -- 12 Eylül 2023; 19:56:40 >
  • Dhli lucifer amk triplere bak

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.