Şimdi Ara

Ünideyken hazırlanacak olanlar var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ünide iken tekrardan girebiliyor muyuz TYT, AYT ye?

Bir de OBP de olmayacak sanırım, yol izleyenler nasıl bir yol izliyor aydınlatırsanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ODTÜ fizik istiyordum gelmiyor bu yıl Hacettepe hazırlık okurken bir yıl daha çalışmayı düşünüyorum. Kırık obp ile kolay değil ama bir yıl daha denemekten zarar gelmez. En kötü 100 TL boşa gider

• Ben dusunuyorum. Bunu yapanlar bana bir fikir verebilir mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ekşi de 19 yaşında olmak diye başlık vardı onun son sayfasında bir yazar olay özetlemiş isterseniz bakabilirsiniz

• Üniversitede hazırlık okurken sınava girsek de obp düşüyor mu?

• geralt123 G kullanıcısına yanıt
    Kosarak okudum hocam hatta ben 25 ekimde 20 olacagim. 99luyum, bir sene gec yazildim. Mezuna da kalinca... Hayallerime ulasayim da 1, 2 sene daha beklerim diyorum. Obp 94 benim. Kirikken olmassa diger sene denemek istiyorum. Zorlu bir surec ama olsun. Sagligim ve inancim olsun da... Cok sag olun ayni yaziysa icim kipir kipir oldu, mutlu oldum.

• kişiye göre değişebilir ve üniye göre de (ders saati falan) ben imkanım olduğunu ve oluşturabileceğimi düşündüğümden ve kendime inancım olduğu için böyle bir yola koyuldum inşallah herkesin gönlüne göre olur.
  • Aynı yazı bende siz bunları yazınca mutlu oldum.
    aynen öyle ben bu yıl olmazsa bir yıl daha denerim 1 kere geliyoruz bari istediğimiz bölümü okuyalım olur ya

Kesinlikle oyle hocam. Mezuna kalmak da istemiyorum pek. Buyuk konusmayayim da. Ne istiyordunuz? Ben tip istiyordum hep...

• Ben kalma ihtimali pek yok ailem ile aram iyi değil onun için gideceğim büyük ihtimalle ODTÜ fizik

Benim de hocam aynen oyle. Maalesef gerek maddi gerek manevi ailemle durumlar iyi degil. Cok iyi hedef hocam. Bu sene sanirim itü kimyaya falan gidecegim ben belli degil.

• 90 binlerde bir şey gelecek bana da benim İngilizce'de sıkıntı yok onun için hazırlığı hafif sıkmayan bir okul arıyorum bu yıl olur umarım yıl içinde iletişimde kalalım isterseniz

Mesaj attim hocam.

• altiyedisekiz A kullanıcısına yanıt
    Hocam 2018de yerleşip hazırlık okudum 2019da sınava girdim puanım hesaplanırken obp yarıya düşecek ama okulu dondurup 2020 sınavına gircem asıl o zaman obp tam olarak hesaplanacak

• bu yıl kırıkla 60k cıvarı gelecek istediğim yeri 10k ile kaçırıyorum amk her neyse bu yıl yerleşip tekrar hazırlanacağım yine kırılacak ama olsun yapacak bir şey yok maalesef.
  • Kırıkla hazırlanmak zordur kolay değil ham 11k yer 24k kolay bir mevzu değil denedim olmadı

• İmam Bayıldı kullanıcısına yanıt
    Bölümünüz neydi ?

• Kırık ile olmuyor beyler denemeyin 1 seneniz boşa.

• Ben deü endüstrideyim.2018 de girdim. TIP hedefim var.
  • İngilizce hazırlık okurken tekrar hazırlanmayı düşünüyorum. Bölüm okurken zor olur hazırlıkta daha rahat olur bence.

19 ağustosta başlıyorum. İlk 1 ay rahat rahat çalışırım ama üni başladıktan sonra biraz zor olacak

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.