Bildirim
Unigine Superposition GPU Benchmark 2017 (Yeni Teknolojiler) (2. sayfa)
VIEWSONIC 21.5" VA220-H FULLHD 1MS 100HZ HDMI VGA SUPERCLEAR 3 KENAR ÇERÇEVESİZ MONITOR : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQXDPRZF?psc=1
21 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: YoğunBelKası
Fe ve özel soğutma farkından daha çok bu fark hocam. Siz x16'da da deneyin kesinlikle.
Evet hakli ciktiniz x16 sonucu cok farkli cikti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
Sizde diğerlerinin testinde olmayan bir durum var işlemciniz downgrade de yapmış stok hızı 4200mhz olan i7 7700k actual 3792mhz'e inmiş görünüyor. Ekran kartınız max 84C görünüyor sonrasında özel fan profili ile durumu düzeltmiş görünüyorsunuz zira PCIe 3.0 X8, x16 farkının bu kadar etki ettiğini düşünmüyorum hadi olsa olsa %1 veya %5.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-84B7F5BB9 -- 12 Nisan 2017; 21:55:6 > -
Oynadığınız çözünürlük ve grafik ayarlarına göre kartlar arasındaki performans farkı değişiklik göstersede oyunun 2K Ultra ayarlarda Gtx 1080 Tİ overcloklu performansı ortalama olarak 60 fps civarında geziniyor 75-80 leri ise kapalı mekanlarda dahi göremiyor.Aynı kart 4k da neredeyse çoğu oyunu akıcı bir şekilde oynatırken Wildlandsda 2k ultrada dahi zorlanıyor.Güncel tüm kartların en çok zorlandığı ve dolayısıyla en düşük performansı sergilediği oyun Wildlands ve bu nedenle 1080 Tİ da olsa 75-80 fps lik performansı kolay kolay bu oyunda sağlayamıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 12 Nisan 2017; 22:29:56 > -
Aynen hocam benchmark tamamen gpu odaklı çalıştığı için kartların gücüne oranla alacağı puanı öngörmek fazla zor olmuyor.Almış olduğunuz puanda referans gtx 1080 Tİ için şimdi olması gereken değere gelmiş görünüyor.
İyi günlerde kullanın. -
1080 ti ye yetmiyor bant genişlikleri :D canavar kart valla. Sevindim artmasına ama sanırım ssd yi takamıcaksınız pci dan ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam vaktiniz varsa kullanmış olduğunuz 980 Tİ ile overclocklu 1080p extreme sonucunu paylaşabilir misiniz çünkü bu testte 980 Tİ 1070 ve 1080 ne oyunlardaki performansına göre daha çok yaklaşıyor.Test rop,shader ve bantgenişliğini çok seviyor. -
Hocam bellek miktarımda 4gb dikkat ettiyseniz
Odamda idaretenlik kullandığım kare ekran maks 1280x1024 desteklediğinden pencereyle çalıştırabildim sadece tv ye bağladığımda 2k ve 1080p denerim -
Program bclk carpaninin 125 oldugunu gormedigi icin o degeri veriyor. Bendeki deger 125x38=4750 mhz olarak goruluyor cpu-z de.
Siz her ne kadar %1-%5 fark desenizde bende cikan sonuc %20 den fazla oldu. Simdi division denedim ayni %20 lik fark oyundada ortaya cikti.
Yarın akşam atarım buraya hocam
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hız aşırtmalı GTX 980Ti, stok GTX 1080 ile aynı skoru almış. Programı indirmeme gerek kalmadı. -
PCIe 3.0 x16 =128,000,000,000 bit
PCIe 3.0 x8 = 64,000,000,000 bit
GTX 1080 TI Memory Clock = 11,000 Mb/s = 11,000,000,000 bit
Fan profili yapmadan önce 4762 puan yaptıktan sonra ise 6013 puan almışsınız. Bu testi yeni fan profilinizle tekrar PCIe X8 moduna göre de yapabilir misiniz? -
Tabiki. X8 almak icin pci exp disk takiyorum. Biostan herhangi bir mudahale etmiyorum.
Aksam eve gidince deneyelim.
Oyunlar dahil 1.5 ghz'da çalışan 980Tİ rahatlıkla 1070'i geçiyor zaten -
quote:
Orijinalden alıntı: sangreal_1905
Oyunlar dahil 1.5 ghz'da çalışan 980Tİ rahatlıkla 1070'i geçiyor zaten
Mesajımı tekrar okur musunuz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Okudum zaten sıkıntı yok. Ben ekstra birşeye vurgu yaptım sizin mesajınızı görünce.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X