Şimdi Ara

ünilerde sınıf kaç kişi oluyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
17.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Medeni dersinde yaklaşık 300 kişi mikroekonomide yaklaşık 50 kişi oluyoruz amfide

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim 50 veya 50küsür hepsini daha bir arada görmedim...
  • hukukta amfide işliyoruz sonuçta hoca oturup konuşuyor 2 saat tahtalık bşe olmadı hiç , 280 kişiyiz ama 100 150 gelen oluyor genelde
  • Hukuk 180 kişiydik.He gelen dersen 30-40 ı geçmiyordu genelde..
  • Normal derslere devamlı gelenler 30 40 falan 1 tane sınava girdik bütünlemede 200 kişi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hærun

quote:

Orijinalden alıntı: Spyxxx

Amfinin büyüklüğüne göre değişir.

ünilerde sınıf kaç kişi oluyor?

tahtada ne yazdığını nası görcez korktum

Tahtalar projektörlü oluyor genelde veya adam tablete yazıyor onu tahtaya yansıtıyor. Konuşma için de mikrofon takıyorlar. Yine de ne olur ne olmaz diye, ders notları, slaytlar, soru çözümleri pdf olarak internete veriliyor. Derslerde pek birşey anlatılmıyor ayrıca ne de olsa zaten anlamazlar diye genel olarak alıştırmalar oluyor onların üzerinde yoğunlaşırsın + öğrencinin belli başlı kitaplardan çalışması da isteniyor. (Tabi bu buranın sistemi için geçerli) Yani her türlü eve gelince çalışman lazım zaten. Hocalar sadece olayı gösteriyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hærun

quote:

tahtada ne yazdığını nası görcez korktum

Tahtalar projektörlü oluyor genelde veya adam tablete yazıyor onu tahtaya yansıtıyor. Konuşma için de mikrofon takıyorlar. Yine de ne olur ne olmaz diye, ders notları, slaytlar, soru çözümleri pdf olarak internete veriliyor. Derslerde pek birşey anlatılmıyor ayrıca ne de olsa zaten anlamazlar diye genel olarak alıştırmalar oluyor onların üzerinde yoğunlaşırsın + öğrencinin belli başlı kitaplardan çalışması da isteniyor. (Tabi bu buranın sistemi için geçerli) Yani her türlü eve gelince çalışman lazım zaten. Hocalar sadece olayı gösteriyor.

o zaman özellikle mühendisler yandı

• Benim ekonomi dersinin lecture derslerine 700-1000 kişi geliyor, her TA session 20 kişi.

• Amfi 200 kişilik dersi alan 300 kişi var derse gelen bazen 220 230 u buluyor.

• ünide bi kere sınıf dıye bısey yoktur şu dersi alıomusun bu dersi gectınmı vardır
  • quote:

Adamlar cem yılmazı izlemeye gitmişler sanki biraz abartmışlar amfiyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebel Dragonite -- 17 Aralık 2012; 1:34:04 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.