Şimdi Ara

Unili beyler bi kaç sorum olacak? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

motorlarla işim olmaz dostum hayatta binmem en kral motoru verseler kullanmam

ben arabaları severim.

@Céltics

arkadaşımda var civic 2005 çok seri. v-tec

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 11 Kasım 2010; 19:31:01 >
  •  Unili beyler bi kaç sorum olacak?

Unili beyler bi kaç sorum olacak?

bizim okula bunlarla gelen var merak etme olacaksa olur ama bunlarla kesin olur

not: özel uni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bardan Adam -- 11 Kasım 2010; 19:42:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eggys

@SauronxTR

ben arabaları severim.

@Céltics

Civic Type-R hocam bu v-tec değil, fabrika çıkışı 200hp turbo ile 450hp oluyormuş.
  • Son zamanlar forum yöneticilerin olmadık mesajlarıma verdikleri uyarılara ve uzaklaştırmalar tepki olarak forumu bırakma kararı aldım. Yöneticilerden bi tanesiyle konuşup üyeliğimin tamamen silinmesi istedim yani yazdığım tüm msjlarla birlikte fakat bunun mümkün olmadığını söylediler. Ben de foruma veda ederken arkadamda bir iz bırakmak istedim. Konu dışına yazdığım son 1000msjı (kilitlenen konulardakiler hariç) editleyerek bu msjı koyuyorum.

Beni unutmamanız dileğiyle
    Akosev (Number47)

Bu giflerde bulunan kişilerin tamamı ünlüdür

Bunlar da size veda ederken son hediyem olsum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Number47 -- 23 Aralık 2010; 22:07:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Céltics

quote:

@SauronxTR

ben arabaları severim.

@Céltics

Civic Type-R hocam bu v-tec değil, fabrika çıkışı 200hp turbo ile 450hp oluyormuş.

fena makine

bu da güzel

ama bu atmosferik değil turbo 200 hp

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-eagle-talon-eagle-talon-tsi-awd-son-fiyat/detay

• devlet ünisindeyim arabamda var gayet güzel çok şükür pek bir fark yok açıkçası. ancak kaşar diye tabir edilen kızlarla arkadaşlık kurarsan onun arkadaşlarıyla tanışırken biraz daha kolay tanışıyorsun
  • quote:

admire mın son hali aman yavaş gidelim arkadaşlar o gün karşıdaki arkadaş yavaş gitmiyorda hızlı gidiyor olsaydı şimdi bu mesajı yazamıyor olacaktım

80kmh

Büyük geçmiş olsun hocam.Allah korumuş vallahi.
    Soruya gelecek olursak;
    Mentaliten çok yanlış.Önce bu kafa yapını değiştir.

• Etkilenen hatunlar vardır tabii ki fakat genel olarak bir etkisi olmuyor bence.
  • sırf arabam var diye bana vericek benle sevgili olucaksa arabamın sellektör cubugunu dahi eline alamaz.
    öle olduktan sonra.

bana lazım olan hatun yoklukta varlıkta yanımda olucak gerektiğinde 1 dal 0.5 ucu 2miz kullanıcaz yeri geldiğinde kursunsuz benzin içinde küvette saatlerce kalıcaz böle biri varsa beni bulsun direk evlenicem anasını satayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsosyalBilgisayar -- 11 Kasım 2010; 20:05:45 >
  • usbçaydanlık sağol dostum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaySigara

sırf arabam var diye bana vericek benle sevgili olucaksa arabamın sellektör cubugunu dahi eline alamaz.
    öle olduktan sonra.

bana lazım olan hatun yoklukta varlıkta yanımda olucak gerektiğinde 1 dal 0.5 ucu 2miz kullanıcaz yeri geldiğinde kursunsuz benzin içinde küvette saatlerce kalıcaz böle biri varsa beni bulsun direk evlenicem anasını satayım.

• araban olmasına gerek yok 2 3 gün uğraşarak 1.gün cafe2.günöpüş3.günseviş tarzı kızalr bulabilirsin.

ama araban varsa evet doğru kızlar sana akar...tecrübe ile sabit
  • Bizde arabası olan biri var, yaptığı tek şey aynı yol güzergahında oturan 3-5 tane embesili arabasında istemeden götürmesi. Anlayacağınız arabaya sadece kızlar değil, erkekler de binebiliyor. Beleşçi zihniyette olanlar öncelikli
  • kız tipine degilde parana bakıyorsa zaten o kızdan hayır gelmez birincisi bu. Senden daha iyisini bulunca sana tekmeyi basması uzun sürmez.Araban olunca tabi sende kendini daha rahat hissediyorsun.Bazı kızlar arabanın anahtarını bile görünce veriyor artık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gencfbwade

quote:

Orijinalden alıntı: chuck billy

sen bu kafayla üniversiteye gitmesen daha iyi olur dicem de zaten gidemezsin

niye hacu

işte bu yüzden..henüz cevabını bile bulamıyosun da ondan
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gencfbwade

quote:

sen bu kafayla üniversiteye gitmesen daha iyi olur dicem de zaten gidemezsin

niye hacu

işte bu yüzden..henüz cevabını bile bulamıyosun da ondan

neden hacu biraz daha açıkla
  • quote:

Orijinalden alıntı: EdinDžeko

Ozel uniyse vitese oturtmadigin kiz kalmaz devleti bilemicem

quote:

Orijinalden alıntı: __OsKi__

arabam yok. Da olsa kız olayları bomba olur. Tabi gideceğin üniversiteye de bağlı, özele gideceksen, araban olursa kaşar peyniri fabrikası kurabilirsin.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.