Gerçek hayatta karşılaştığınız haber başlıklarını konu edinen senaryoları oynayın ve bir askerin karşısına çıkabilecek en zorlu savaş alanlarına sızdığımız oyunda, PS Vita'nın mükemmel hassasiyet sunan ikili analog çubuğu ile keskin nişanlar alabiliyor, isabetli atışlar yapabiliyoruz.
9benzersiz bölümde, zorluk seviyesine göre değişen 36 farklı göreve çıktığımız Unit 13 oyunda düşman hatlarını yok edip tüm görevleri tamamlamak zorundayız.
Unit 13 için 38 saniyelik gameplay videosunu aşağıdaki oynatıcıdan seyredebilirsiniz.
[Kunye=1485-13][/html]
adam oynamasini bilmiyor :D
Ozur dilerim ama sanki reklammis gibime geldi?
güzele benziyor.
quote:
Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
Ozur dilerim ama sanki reklammis gibime geldi?
Özür dilerim ama neyin reklamı?
ozur dilerim ama ney neyin reklami
Özür dilerim ama ney ney neyin reklamı :D
dedi naber dedi iyidir dedi ne dedin dedi ne dedim
Özür dilerim ama ney ney ney neyin reklamı
Ahey ahey oy oy :D:D
Boş oyun; gereksiz. Çıkarsana bir god of war, SOCOM ha? Niye Socom çıkarmıyorsun? Yoksa ismi kirlenir diye mi? Bakın diyorum, Sony artık birinci partisinden bile sorun yaşıyor.
İzlediğim kadarıyla Socom ile Unit 13 arasında bir fark yok. Socom ismi son oyunuyla biraz zedelendi, onun için yeni isim iyidir. God of War oyunu çıkacaktır ama Sony ilk önce Uncharted ile piyasayı geçiştirecektir diye düşünüyorum.
Ulen PS VITA Santa Monica'nın eline bi geç.Harika bir GoW olur.Bunlar beni ilgilendirmez.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme