Şimdi Ara

universe 1k mmr lık hareket

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• not: EG daha sonradan çevirdi oyunu.

• Lag olmuş olabilir micro kaçırcak bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hızlı bir şekilde fissure atmak isterken olmuştur.böyle basit hataları s4 puppey dendi xboct fear gibi oyuncularda yapıyor inan bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyfreze

hızlı bir şekilde fissure atmak isterken olmuştur.böyle basit hataları s4 puppey dendi xboct fear gibi oyuncularda yapıyor inan bana

fissure ? universe beastmaster yalnız boar lar ile stackliyor 3 kişiyi orda
  • oluyor abı böyle şeyler yaa ama ıyı guldum valla :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: tagancik

oluyor abı böyle şeyler yaa ama ıyı guldum valla :D

oluyorda çok büyük bir hata bu unvierse nin öyle bi micro kaçırması adam favori off laner ımdı şok oldum
  • Doğum süresi olan 30sn boyunca Universeyi dışlamışlardır. :D
  • Abi dünkü maçtan sonra hiç bişey demiyorum. empire c9 maçında axe refresher aldı (refresher) 2 blink atmak için :((( hadi onu geçtim itemin saçmalığındada değilim karşıda o kadar magic damage varken pipe almadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eaglemania1903 -- 30 Mart 2015; 14:03:00 >
  • Eaglemania1903 E kullanıcısına yanıt
    Amaç 2 blink değildi çift bkb çift shiva basabilmek içindi. Artık bkbyi satıp yeni alsan da süresi değişmediğinden phantom assassinde bile refresh gördük.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eaglemania1903

Abi dünkü maçtan sonra hiç bişey demiyorum. empire c9 maçında axe refresher aldı (refresher) 2 blink atmak için :((( hadi onu geçtim itemin saçmalığındada değilim karşıda o kadar magic damage varken pipe almadı

ayrıca çift call atabilmek içinde var pro maçlarda rastlanan bir şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: BangFish

quote:

Orijinalden alıntı: Eaglemania1903

Abi dünkü maçtan sonra hiç bişey demiyorum. empire c9 maçında axe refresher aldı (refresher) 2 blink atmak için :((( hadi onu geçtim itemin saçmalığındada değilim karşıda o kadar magic damage varken pipe almadı

ayrıca çift call atabilmek içinde var pro maçlarda rastlanan bir şey

Zaten yazımı iyi okusaydın genede iteme bisey demiyorum rakipte bu kadar magic varken dedim oyunun izlememişsin söyleyeyim rakipte zeus + ancient + lion vardı direk biri ulti tutturunca diyeride çakıyordu. Oyun 1 saat 10 dakka sürdü c9 un kuryede bosta refresh bile vardı yani bu durumda axe refreshmi kasmalı ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.