Bildirim
universe 1k mmr lık hareket
TP-Link Tapo T315, Akıllı Sıcaklık ve Nem Monitörü, Ücretsiz Veri Depolama, LCD Ekran, Gerçek Zamanlı Bildirimler, Pil Dahildir, Alexa ve Google Home ile Çalışır, Tapo Hub Gereklidir Ayrıca Satılır : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BNYSVV3J?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Lag olmuş olabilir micro kaçırcak bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hızlı bir şekilde fissure atmak isterken olmuştur.böyle basit hataları s4 puppey dendi xboct fear gibi oyuncularda yapıyor inan bana -
quote:
Orijinalden alıntı: flyfreze
hızlı bir şekilde fissure atmak isterken olmuştur.böyle basit hataları s4 puppey dendi xboct fear gibi oyuncularda yapıyor inan bana
fissure ? universe beastmaster yalnız boar lar ile stackliyor 3 kişiyi orda -
oluyor abı böyle şeyler yaa ama ıyı guldum valla :D -
quote:
Orijinalden alıntı: tagancik
oluyor abı böyle şeyler yaa ama ıyı guldum valla :D
oluyorda çok büyük bir hata bu unvierse nin öyle bi micro kaçırması adam favori off laner ımdı şok oldum -
Doğum süresi olan 30sn boyunca Universeyi dışlamışlardır. :D -
Abi dünkü maçtan sonra hiç bişey demiyorum. empire c9 maçında axe refresher aldı (refresher) 2 blink atmak için :((( hadi onu geçtim itemin saçmalığındada değilim karşıda o kadar magic damage varken pipe almadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eaglemania1903 -- 30 Mart 2015; 14:03:00 > -
Amaç 2 blink değildi çift bkb çift shiva basabilmek içindi. Artık bkbyi satıp yeni alsan da süresi değişmediğinden phantom assassinde bile refresh gördük.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Eaglemania1903
Abi dünkü maçtan sonra hiç bişey demiyorum. empire c9 maçında axe refresher aldı (refresher) 2 blink atmak için :((( hadi onu geçtim itemin saçmalığındada değilim karşıda o kadar magic damage varken pipe almadı
ayrıca çift call atabilmek içinde var pro maçlarda rastlanan bir şey -
quote:
Orijinalden alıntı: BangFish
quote:
Orijinalden alıntı: Eaglemania1903
ayrıca çift call atabilmek içinde var pro maçlarda rastlanan bir şey
Zaten yazımı iyi okusaydın genede iteme bisey demiyorum rakipte bu kadar magic varken dedim oyunun izlememişsin söyleyeyim rakipte zeus + ancient + lion vardı direk biri ulti tutturunca diyeride çakıyordu. Oyun 1 saat 10 dakka sürdü c9 un kuryede bosta refresh bile vardı yani bu durumda axe refreshmi kasmalı ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X