Şimdi Ara

üniversite devam zorunlulugu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • üniversite demişki teorik derslerin yüzde 70 ine .bu ne demek.toplam yüzde 70 mi yoksa teker teker yüzde 70 mi.

• matematik bilmiyomusun. nasıl kazanıyonuz siz bu üniversiteleri çok merak ediyorum.
    tek tek yüzde 70 i alıp toplasanda, toptan yzde 70 alsanda aynı sonuc cıkar.
    bu nedir arkadaş ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizisyen

matematik bilmiyomusun. nasıl kazanıyonuz siz bu üniversiteleri çok merak ediyorum.
    bu nedir arkadaş ya.

o zaman şöyle olsa biyokimya dersine hiç girmeyeyim biyokimyada derslerin toplam yüzde 10 una denk gelsin.
    şimdi biyokimya zorunlu ders.ben diyorum ki bu derse hiç girmesem diger bütün derslere girsem yüzde 90 katılım oluyor. böyle olurmu

yoksa biyokimya ya da en az yüzde 70 katılmam mı lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: alengir63

quote:

matematik bilmiyomusun. nasıl kazanıyonuz siz bu üniversiteleri çok merak ediyorum.
    bu nedir arkadaş ya.

o zaman şöyle olsa biyokimya dersine hiç girmeyeyim biyokimyada derslerin toplam yüzde 10 una denk gelsin.
    şimdi biyokimya zorunlu ders.ben diyorum ki bu derse hiç girmesem diger bütün derslere girsem yüzde 90 katılım oluyor. böyle olurmu

hacı gerçekten sen tıpı nasıl kazandın yalnış anlama sorgulamıyorum çok çalışmaktan sigortalarmı attı?

açık ve net yazıyor orda zaten teorik ten ders saatlerinden yüzde 30 uygulamalılarında yüzde 20 devam zorunluluğu yok onuda sen seçecen artık

• quote:

Orijinalden alıntı: champions1905

quote:

Orijinalden alıntı: alengir63

quote:

bu nedir arkadaş ya.

hacı gerçekten sen tıpı nasıl kazandın yalnış anlama sorgulamıyorum çok çalışmaktan sigortalarmı attı?

açık ve net yazıyor orda zaten teorik ten ders saatlerinden yüzde 30 uygulamalılarında yüzde 20 devam zorunluluğu yok onuda sen seçecen artık

bende öyle düşündüm fakat okulda herkes yok her biri için dedi hocaya sormuşlar oda öyle demiş dedim bende buraya sorayım yardımcı olacak insan evladı vardı diye

• maalesef yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.