Şimdi Ara

Üniversite Hakkında / Lütfen Yardımcı Olun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben çalışmaya dün başladım. Geç başladığımın farkındayım. O yüzden sıkı bir tempo izlemek istiyorum. Şimdilik Günlük 3 saat programım var. Ek olarak yanında 1 saat daha çalışıyorum program dışında genelde soru çözüm oluyor o yani ortalama günlük 4 saati buluyor şimdilik. Bunu okul açılana kadar ve sonrasındada arttıracağım tabiiki. Asıl hedefim mimarlık ama inşaat mühendisliğide olabilir.
    İstanbulda bir üniversite istiyorum. Veya Dokuz Eylül veya Antalya Akdeniz Üniversitesi. Yani bu çalışmamı arttırarak bu hedeflerime ulaşabilir miyim? Bilgisi olan, tecrübesi olan, arkadaşlarından gören falan varsa bana yardımcı olabilirse çok sevinirim. Daha oncede bu konuyu açtım, cevap gelmedi. Kazanmak zorundayım arkadaşlar, başka çarem yok, ailem açısındanda. O yüzden yardımcı olabilecek varsa şimdiden çok teşekkür ederim. Ayrıntılı bilgi verebilecek varsa mesajda atabilir. Çok teşekkür ederim. Benimde yardımcı olabileceğim şeyler varsa yine özelden sorabilirsiniz. Hayırlı akşamlar arkadaşlar. :)

• dostum senin hedefin meslek değil ortam gibi dediğin ünilere bakılırsa bence onu kafanda netleştir bir tavsiye sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: byada

dostum senin hedefin meslek değil ortam gibi dediğin ünilere bakılırsa bence onu kafanda netleştir bir tavsiye sadece

Hayır usta doğuda doğdum doğuda büyüdüm. Demagoji olmasın, ama maddi durum el vermediği için bu yaşıma kadar doğudan bir yere çıkamadım tatil için bile. Bunlar sadece aklıma gelen üniversiteler diye onları yazdım. Ama daha gelişmiş güzel şehirleri istiyorum. Ortam değil ama 18 yıldan sonra güzel bir şehirde yaşamak istiyorum. 1 hafta once evimin tam 20 metre ilerisinde 2 polisi tarayıp öldürdüler. Bunları seyretmek istemiyorum o yüzden. Ve tercih ettiğim üniversitelerde iyi üniversiteler. Daha iyilerini kazanamam diye bunları yazdım. Yoksa Allah şahidim 4. sınıftan beri mimar olmak isterim. Ortamda gözüm yok sadece artık temiz güzel bir şehirde olmak istiyorum. Sende dediğinde haklısın. Ama o üniversiteler şart değil sadece aklıma gelenler. Yanlış bir şey yazdıysam kusura bakmayasın. Burdan gibi ailemide burdan çıkarmak istiyorum

• Paşam sen çalış, özellikle denemelerini aksatma. Eve al evde de çöz bol deneme. Özellikle ygsde bol deneme çözmek çok önemli. Olur muhakkak istediğin illerden biri :)

Temelin var mı peki ? Hiç deneme çözdün mü ? Okul derslerin, ortalaman nasıl ? Ona göre öneri vereyim kardeşim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hadi be beyler yok mu bilgi verecek için rahat etmiyor :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Justice-

Paşam sen çalış, özellikle denemelerini aksatma. Eve al evde de çöz bol deneme. Özellikle ygsde bol deneme çözmek çok önemli. Olur muhakkak istediğin illerden biri :)

Temelin var mı peki ? Hiç deneme çözdün mü ? Okul derslerin, ortalaman nasıl ? Ona göre öneri vereyim kardeşim :)

Reis işte kötü olan yan o ben çok dört dörtlük bir öğrenci değildim. Teşekkür falan alıyordum alamadıpım donemlerdede çok az bir puanla kaçırıyordum ama iyi bir öğrenci değildim işte. Teşekkür sınırında bir öğrenci gibi düşün. Allah kahretsinki aklım başıma geç geldi. Çokta pişmanım. o yüzden sıkı bir şekilde çalışıp mimarlık tutturmak istiyorum. Çalıştıkça anlıyorum ama kafaya girmiyor değil. Ben hiç çalışmazdım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.