Şimdi Ara

Üniversite hakkında yardım edebilir misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar gördüğünüz puanlarla nereye gidebilirim şehir olarak tm2den hukuk tercihi yapmak istiyorum hangi şehrin gelme olasılığı yüksek ?
     Üniversite hakkında yardım edebilir misiniz ?

• Puanimiz ayni. Erzurum ve yalova tutar gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moral Veren Adam

Puanimiz ayni. Erzurum ve yalova tutar gibi

acaba erzurum mu yalova mı daha iyi duruyor ? birde kontejyan artışı ile bunlardan daha iyi hangi yer gelebilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadece.puskevit

quote:

acaba erzurum mu yalova mı daha iyi duruyor ? birde kontejyan artışı ile bunlardan daha iyi hangi yer gelebilir ?

Hocam arada erzurum bile gelmez diye korkuyorum.

Yalovanin 2-3 tane bolumu var pek oturmus bir universite degil. O yuzden erzurum daha iyi geliyor. İstanbulda olmama ragmen erzurumu yazarim gibi duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sadece.puskevit

quote:

Hocam arada erzurum bile gelmez diye korkuyorum.

Yalovanin 2-3 tane bolumu var pek oturmus bir universite degil. O yuzden erzurum daha iyi geliyor. İstanbulda olmama ragmen erzurumu yazarim gibi duruyor.

erzurumun kampüsü çok iyi diyorlar ama şehir içi yaşam da önemli ben akdeniz üniversitesi veya uludağ bekliyordum sonuçlar açıklanmadan önce ama oralar da hayal oldu gibi sıralamamız 21k ama biz 17klık bir yere girebiliriz gibime geliyor çünkü arada sayısal ve psikoloji seçecekler de var ayrıca tercih yapmayanlar ve kontejyan artışı bir bakmışız akdenizdeyiz

• GÜNCEL !
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.