Şimdi Ara

Üniversite hocası böyle birşey yapabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5.haftada haberim olmadan imza listesine fazla imza atmışım hoca son 4 haftadır son attığım imzamı çiziyormuş ama ben her ders bi imza daha atıyormuşum.(çizik attığını yeni farkettim) Bu dersten kalcaksın dedi 1 kere daha böyle yaparsan dedi itiraz edersen dekanlığa başvururum fazla imza atarak hocayı kandırdığın için 6 ay uzaklaştırma alırsın dedi bende bu hafta derse girdim ama imza atmadım artık ve imza sayım esitlenmiş oldu tomplam 9 haftada 9 imzam var ama son 4 hafta çizdiği için gelmemiş gözüküyorum

dersten kaldım mı ?

6 ay uzaklaştırma cezası aldırabilir mi ?

Ne kadar büyük bi saçmalık sadece yanlışlıkla fazla bi imza attığım için böyle bi ceza nasıl verilebiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• best1905 B kullanıcısına yanıt
    hocam yanlış anlama ama güldürdün valla hocanın psikolojisine göre değişir :) ama bana bişey olmaz gibi geliyo sen hocaya durumu anlattıysn sıkıntı çıkmaz bi dahaki sefere daha fazla dikkat edersin yani kimsenin imza atmamış olması bi kuşku oluşturmadımı bide 4 hafta
  • kardeş üniversitede %100 haklı olduğun durumlarda bile hoca haklıdır.Boşver uzatma.Tamam hocam özür dilerim de geç.Cidden uzaklaştırmada alırsın,kınama da alırsın.Hiç belli olmaz.Yetki üniversite hocasında ve genellikle hiçbir hak iddia edemezsin.Babam bana öğüt verirken hep anlatırdı bir hocası yüzünden bir senesi yanmış babamın da.Cidden yazık olur
  • derslere girmeden mi imza attırıyorsun
  • Hocaya durumu açıkla ne derse haklısınız de geç yok yere başın yanmasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.