merhaba arkadaşlar internet ortamında hesapladığım puanla aynı iletişim fakültesinin istanbul üni. iö programı ve kocaeli üni. 1.öğretim bölümleri oluyor gözüküyor siz olsanız istanbul üni. iö mi dersiniz yoksa kocaeli üni. 1.öğretim mi dersiniz? nedenleriyle birlikte yazarsanız çok sevinirim teşekkürler
istanbulda iö derim ben.hayatını yasarsın panpa
aylık akbil yapar hayatımı yaşarım diye düşündüm ayrıca bölümün ders programınada baktım dersler en geç 20:30 da bitiyor ulaşım sıkıntısıda olmaz diye düşündüm çünkü anadolu yakasında ikamet ediyorum
bende bu yıl 12 ye geçtim.seneye düşündüğüm bölümlerden birisi iletişim iö.işletme io veya maliye io de olabilir aslında.İstanbul veya marmara olmak şartıyla ama.
hayırlısı olsun öyleyse :) bende istanbul istediğim için çelişkide kaldım sorup fikirleri duymak istedim
bana kalırsa düşünmen bile hata.İstanbul sonuçta :)
962 TL harç parası varmış sanırım umarım başbakanlık bursu çıkar diye umuyorum ona da başvuralım nolur nolmaz ama i.ö. olunca şans düşük işte :)
Harç parası zorlayabilir sadece. Ama sonuçta bir İstanbul'dan mezun oldum demek var bide Kocaeli'nden. Fakat ikisi de kendini geliştirmeye bakar, sonuçta yükselebilirsin de ama iş bulamayabilirsinde biliyorsun. İstanbul piyasadır. İstanbul derim ben.
istanbul değil mi bende de o ağır basıyor işte
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme