Bildirim
Üniversite kayıt sildirme (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
anladım hocam araştırmakta fayda var o zaman.çok teşekkür ederim bilgilendirme için. -
quote:
Orijinalden alıntı: brk-bjk
quote:
Orijinalden alıntı: m3soc
quote:
quote:
quote:
quote:
Sildirebiliyorsun haftasonuna denk getirme yeterli o zaman zorluk çıkarsa çıkar ben de temmuzda gidip sildirecegim birkac islem var yapicalak bildigim kadariyla ayni gün sildirebilirsin okuldan okula degisecegini sanmiyorum ara bir sor istersen öğrenci işlerini
Hocam peki ben geçen yıl üniversiteyi kazandığımdan beri ösym ile işim sadece ygs-lys sınavlarına başvurmak için oldu.Şimdi ösym ye gidip böyle böyle yeni üniversitede okumak istiyorum dememe falan gerek var mı?Yani ÖSYM'yi durumumdan haberdar etmem gerekiyor mu?
ösym ile bir işin yok ki sınav dışında kaydını sildirmiş olacaksın zaten sen
Hocam klavuzda başka bir okula kayıt olan öğrenciler 6 hazirana kadar ösym ye bildirmek zırundadır gibi bir şey yazıyordu da onun için sordum
Bu aşamadan sonra eğitim bilgilerinde yapılacak belgeye dayalı her türlü değişiklik isteği, başvuru merkezlerine
değil, aday tarafından doğrudan ilgili belgelerle 6 Haziran 2014 tarihine kadar ÖSYM’ye yapılmak zorundadır.
bunu mu diyorsun bu başvurudan sonraki bir değişiklik için geçerli
zaten ygs başvurusu yaparken bir yükseköğretim programına kayıtlıyım seçeneği vardı
Hocam yok o değil hani bizim öğretim bilgilerimizde bir değişiklik oldu ya güncel olarak xxx üniverstesi yyy bölümü görünüyor öğretim bilgilerimiz onu bildirmemiz mi lazım yoksa öğretim bilgilerinden kastı lise diploması mı?
orda 14-20 maddelerindeki değişiklikten bahsediyor yani lise bilgilerindeki değişiklikten.
o klavuzda ösys başvuru form örneğide olmalı o formda 14-20 arası maddelere bakarsan lise bilgileri ile ilgilidir.
sen ygs ye başvuru yaparken güncel bilgilerini girdiysen sorun olmaz .
ünide kayıtlıysan = bir yüksek öğretim kurumunda kayıtlıyım
lise sonsan= ort öğrt kurumunda okuyorum vs gibi
-
tamamdır hocam öyle yaptım zaten ama inanın içine bir kurt düşüyor işte çok teşekkür ederim cevap için
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X