Şimdi Ara

Üniversite öğrencisiyim, inşaatta amelelik yapıyorum soruları alıyım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1-Bir inşaat işçisi AYLIK NE KADAR PARA KAZANIR

2- İNŞAAT İŞÇİLERİ ARASINDA KIDEM FARKI VAR MIDIR? VARSA MAAŞI ETKİLER Mİ?

3- YAPILAN Bİ İNŞAAT BİTİNCE İNŞAAT İŞÇİLERİ NE YAPAR? Bİ İŞVERENİN DAİMİ İŞÇİLERİ MİDİR? İŞVEREN YENİ Bİ İNŞAATA MI GÖNDERİR?

4. İNŞAATLARDA HİÇ İNŞAAT MÜHENDİSİ GÖRMEDİM ONLAR NE SIKLIKTA UĞRAR
  • Pardon dostum bizim eleman Anadolu maliyede okuyodu. Oda inşaata başlamış o sandım. Hayırlı işler sana :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: terane94

1-Bir inşaat işçisi AYLIK NE KADAR PARA KAZANIR

2- İNŞAAT İŞÇİLERİ ARASINDA KIDEM FARKI VAR MIDIR? VARSA MAAŞI ETKİLER Mİ?

3- YAPILAN Bİ İNŞAAT BİTİNCE İNŞAAT İŞÇİLERİ NE YAPAR? Bİ İŞVERENİN DAİMİ İŞÇİLERİ MİDİR? İŞVEREN YENİ Bİ İNŞAATA MI GÖNDERİR?

4. İNŞAATLARDA HİÇ İNŞAAT MÜHENDİSİ GÖRMEDİM ONLAR NE SIKLIKTA UĞRAR

1-genelde 26 gün çalışılır, 100 liradan 2600 eder.

2-kıdem var. usta ve işçi diye. ustaysan günlüğü 120 lira, işçiysen 100. ustalığın şöyle de bi avantajı var işini götüre alıp 3 günlük işi 1 günde bitirip 3 günlük parası da alabilirsin. yani diyelim işin yövmiye ederi 1000 lira. usta alıyo bu işi 1000 lira paraya. 3 gün yerine 1 günde bitiriyo diğer gün başka işe geçiyo. yövmiye ve götürenin avantajları dezavantajları var.

3-işini iyi yapıyosan çevrende varsa boş kalmazsın, iş çıkar devamlı. iş veren değişir. çok büyük bi inşaat değilse 3-5 gün çalışır çalışır başka yere geçersin.

4- ben de hiç inşaat mühendisi görmedim. onlar inşaat yerine bu çimento fabrikalarında şurda burda çalışıyolar sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netice büyüten adam -- 3 Ağustos 2015; 22:19:55 >

• evet beyler soruları alalım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.